Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Canım seninle tarihlerimiz yakın,benim regl durumum biraz karışık,sat ilk lekelenme 11aralık,regl tam başlaması 14 aralık(ki o da normal tarihime göre 2 hafta geç)o yüZden tahmini doğum ya 16 eylül ya da 19 eylül, biliyorsun bizim kuzu da önde gidiyor, 1 eylülde randevumuz var, çalışamaz raporunu da alacağız o gün,doktor bayramdan önce alırız dedi, doktorun ameliyat günü pazartesi günleri,5eylül deme ihtimali yüksek,38.hafta bitmiş oluyor, ben de cuma doğmasını çok istiyorum,09.09. 16 olmasını isterim, 3 gün sonra da bayram olacak, toparlanıp bayram gezmesine çıkacak değiliz ama bayrama kadar toparlanması iyi olur diye düşünüyorum,içeride geçireceği her zaman dilimi de çok kıymetli,benim de iyice kafam karışık.
Ay canım senin en azında net sezeryan diye. O yüzden bir şekilde müdahale edilir. Benimki normal deneyelim bir engel yok tarzı konuşuyor. Bebeğin iriliğide gitmiş. Çatıda da sorun çıkmazsa bayrm haftası kurbanlık gibi bekleyeceğim bende. İnş sıkıntısız atlatırız. Bayağ evham yaptım.

MERiN_ MERiN_ eylül annelerinde en sağlıksız beslenen anne benimdir herhalde bende hiç özel bişey yapmadım ama maşallah bizimki ısrarla kilo alıyor :) sağlıcakla doğsunlar inşallah çok kilo takıntısı bende de yok ama minicikte doğmasın canım :)

Canım belki senin doktor biraz daha anne karnında kalsın kilo alsın diye bayram haftasında sezeryan verdi. Sezeryan verdiyse önceden ihtiyaç duyulabilecek tüm doktorlarda hazır olur. Sıkma canını. Benim korkum normal beklendiği için son dakkika sezeryana döner ve öylece hszırlıksız kalırız diye.

Günü beklerse sorun yok. Bayramda gelmeye kalkarsa sorun. Özel hastane. 2 tane çocuk doktoru. İki tanede göğüs doktoru var. Devlet hastanesinde de bir sürü doktor açığa alınmış. Doktor sıkıntısı var.

Canım 16eylüle mi gün verdi doktorun, herhangi bir risk yoksa son demine kadar bekletmesi de güzel aslında. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.

Evet 16sina verdi. Oğlum söylese anne ben o güne kadar bekleyeceğim diye hiç sorun değil bekleriz:halay:

Ay canım senin en azında net sezeryan diye. O yüzden bir şekilde müdahale edilir. Benimki normal deneyelim bir engel yok tarzı konuşuyor. Bebeğin iriliğide gitmiş. Çatıda da sorun çıkmazsa bayrm haftası kurbanlık gibi bekleyeceğim bende. İnş sıkıntısız atlatırız. Bayağ evham yaptım.
Şimdi anladım endişeni canım,Allah yardım eder hiç korkma,lise 1.ci sınıftaydım,ocak ayında şiddetli kar yağışından her yer kapalıydı,akut apandistle hastaneye kaldırıldım,patlamaya ramak kalmıştı,doktoru ve anestezi uzmanını anında bulup getirdiler(özel kurum hastanesiydi), hiç korkma sen de,gidişata göre zaten bir yol izleyeceklerdir,içini ferah tut,pozitif ol,sevgiler...

Günü beklerse sorun yok. Bayramda gelmeye kalkarsa sorun. Özel hastane. 2 tane çocuk doktoru. İki tanede göğüs doktoru var. Devlet hastanesinde de bir sürü doktor açığa alınmış. Doktor sıkıntısı var.

Evet 16sina verdi. Oğlum söylese anne ben o güne kadar bekleyeceğim diye hiç sorun değil bekleriz:halay:
Bizim tontiş sütü ve pudingi çok seviyor,tekmeler ard arda geliyor o zaman, ben de beklmesi için anlaşma yaptım, sözümü dinledikçe süt ve puding ödülü gönderiyorum,şimdiden rüşvete alıştırdım çocuğu;)

İnş bekler annesini üzmez. Yandık desene, allah yardımcımız olsun. Benimki de özel. Umarım bir sorunla karşılaşmayız.

İn içjz
Günaydın kızlar, kabuslar başladı. Rüyamda bayramda sancım tutuyor doktor yok. Epidural istiyorum dayanamıyorum diyorum anestezi uzmanı yok. Yüzüm, damarlarım patlıyor gibiydi acıdan. Bir uyandım ter su içinde kalmışım. Bu arada bayramda cidden doktorum yokmuş 3 gün. Aldı mı şimdi beni bir stress. Bayram haftası da daha yeni 39'u tamamlamış. 40'tan gün almaya başlamış olacağım. İnş akıllı kızım 38+4 ya da 5'te gelir.
Günaydın canım. Bilincaltin ruyana yansimis iyi dusunelim iyi olsun. Bende aynı şeyi dusunuyorum kaç gundur. Geçen hafta kontrolumuz vardı 03 eylül e kontrol günü verdi Dr. Doğumun ne zaman olacağına karar verecekmjsiz. Ben birde Dr özel muayenehanesine gidiyorum ortada birşey olsa Allah korusun hastanem bile yok dusun. 40 haftama 20 eylül de doluyor. Kurban bayramı olmasa 15 inde alirdim dedi ama riske atmak istemiyorum anestezi Dr çocuk Dr sorun yaşamamak adına çok büyük ihtimal 8-9 eylül de alacak sanırım 38+5 felen oluyorum. Bir yandan olsun artık istiyorum bir yandan biraz daha mı karnımda kalsa bekleyeyim diyorum valla çıkamadım işin içinden. Ben kilosuna çok takilmiyorum benim ki çok kilolu olmayacak sanirsam kilo alınır zaten gelişim açısından korkuyorum. Bayrama denk gelir Dr suz kalirim diye korkuyorum aman ne yapicam bilmiyorum hakkımızda en hayirlisi en sağlıklıdır hangisi olacaksa Rabbim bize onu gostersin inşaallah

Şimdi anladım endişeni canım,Allah yardım eder hiç korkma,lise 1.ci sınıftaydım,ocak ayında şiddetli kar yağışından her yer kapalıydı,akut apandistle hastaneye kaldırıldım,patlamaya ramak kalmıştı,doktoru ve anestezi uzmanını anında bulup getirdiler(özel kurum hastanesiydi), hiç korkma sen de,gidişata göre zaten bir yol izleyeceklerdir,içini ferah tut,pozitif ol,sevgiler...
Çok teşekkürler canım. Aynen pozitif düşünelim pozitif olsun. Sevgiler :KK200:

Ayni sikintidayim bnmde normal dogum tamda bayrama denk geliyo ama bu ara karnim cok sertlesmeye basladi hakkimizda hayirlisi ins

Canım günaydın geçmiş olsun arkadaşına zor bir durum gerçekten, ama bu durumun senin için sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum yasal hakkın çünkü çalıştıramazlar seni raporla gideceksin, sen mobilyalar geldiğinde neyi nereye koyacaksın onu düşün bunlarla canını sıkma :) hangi modeli aldın? Bende ordan aldım da sorun çıkmazsa haftasonu gelecek :)
inşallah tatlım yaa beni zorla getirtmezlerde arkadaş yakın arkadaşım olunca ve şirkette aile şirketi gibi olunca belki insiyatif kullanmamı isteyebilirler :( bz bebek odası için eşimle anlaşamadık en sonunda takım olmamakla beraber kendimiz bebek odası oluştrduk :) sütlü kahve tonlarında dolap beşik ve çamaşırlık odayı da bebek mavisi yaptık mavi ve kahveli sticker aldık bakalım son hali nolcak gelsin foto paylaşıcam sizede :)

Eklentiler

• 635391569720125051.jpg
    635391569720125051.jpg
    36,5 KB · Görüntüleme: 56
  • 635391569810180202.jpg
    635391569810180202.jpg
    41,8 KB · Görüntüleme: 52
İn içjz

Günaydın canım. Bilincaltin ruyana yansimis iyi dusunelim iyi olsun. Bende aynı şeyi dusunuyorum kaç gundur. Geçen hafta kontrolumuz vardı 03 eylül e kontrol günü verdi Dr. Doğumun ne zaman olacağına karar verecekmjsiz. Ben birde Dr özel muayenehanesine gidiyorum ortada birşey olsa Allah korusun hastanem bile yok dusun. 40 haftama 20 eylül de doluyor. Kurban bayramı olmasa 15 inde alirdim dedi ama riske atmak istemiyorum anestezi Dr çocuk Dr sorun yaşamamak adına çok büyük ihtimal 8-9 eylül de alacak sanırım 38+5 felen oluyorum. Bir yandan olsun artık istiyorum bir yandan biraz daha mı karnımda kalsa bekleyeyim diyorum valla çıkamadım işin içinden. Ben kilosuna çok takilmiyorum benim ki çok kilolu olmayacak sanirsam kilo alınır zaten gelişim açısından korkuyorum. Bayrama denk gelir Dr suz kalirim diye korkuyorum aman ne yapicam bilmiyorum hakkımızda en hayirlisi en sağlıklıdır hangisi olacaksa Rabbim bize onu gostersin inşaallah
Sıkma canını annesi 38+5 güzel tarih sezeryan için. Banada sezeryan deselerde bitse keşke bayram öncesi. Normal deyincede denemek istiyor insan. İnş bir sıkıntı yaşamayız. Allah yardımcımız olsun hepimizin.

MERiN_ MERiN_ eylül annelerinde en sağlıksız beslenen anne benimdir herhalde bende hiç özel bişey yapmadım ama maşallah bizimki ısrarla kilo alıyor :) sağlıcakla doğsunlar inşallah çok kilo takıntısı bende de yok ama minicikte doğmasın canım :)
benim korkum çıkış kısmında ne kadar küçük o kadar kolay diye düşünüyorum :-)
dışarıda büyür süt şimdiden fışkırmaya başladı bende umarım doğumdan sonra kesilmez.

Slm kizlar bu aralar cok skintidayim belim surekli agriyo bebisin hareketleri cok asagida gibi kasiklarim agriyo duzensiz karnim sertlesiyo sizdede ayni skintilar varmi
aramızda 1 gün var ve aynı sıkıntılar bende de var. sünnet olmuş cocuk gibi yürüyorum ayaklarım kapanmıyor. kapatırsam kasıklarım inanılmaz ağrıyor. ama dr. doğuma daha var bu belirtiler normal dedi. sanırım son haftalar offf pufff diye geçecek.

benim korkum çıkış kısmında ne kadar küçük o kadar kolay diye düşünüyorum :-)
dışarıda büyür süt şimdiden fışkırmaya başladı bende umarım doğumdan sonra kesilmez.
Etrafımda hep kilolu bebek kendini çabuk iter falan diyorlar :) amaaan herkes bişey diyor zaten bu aralar tıkadım kulaklarımı akışına bıraktım herşeyi yeterki sağlıcakla dünyaya gelsin oğlum

Bilemedim bencede çok geç tarih. Bayram haftası izinliymis aslında beni sezeryan yapıp tekrar gidecekmiş. Bi hafta önce olsa sıkıntı mı olur ki.
İlk doğumunuzsa 42 hafta dolduğunda dolmuş oluyor miadınız. 40hafta tahmini olan tarih. Bundan 15gün önce veya 15gün sonra olabilir diye düşünmek gerekiyor. Su falan gelmedikçe bebeğiniz daha durabilir ki, ne kadar geç doğsa o kadar iyi olmaz mı

Back