- 2 Eylül 2014
- 1.275
- 3.641
- 133
- 40
NeeeAy pek süslü olmuş
Gözünaydın
Ehe bizim kargo 3 günde getirseydi garanti erirdi
İçinden çıkardığımda yumuşamıştı hemen attım dolaba. Bugün cehennem sıcağı geri döndü izmire
O değilde ben bir 70 tane daha sipariş edeceğim. Şimdiden 15 tanesini yedik
Bedeni yormamaya çalışıyorum ama kafa hiç boş durmuyor. Bir yerleşeydim hayırlısıyla, sonra çikolata lokum işi var. İnş onlara da vaktim kalır:)sana da çok kolay gelsin canım, fazla yormamaya çalış kendini.
Ooo çok şık olmuşsunBu arada geçen haftaki meşhur düğünden bir fotoğraftopuklu giydim diye (8cm) baya laf yedim, ben rahatsız değildim ayrı
Eki Görüntüle 1872925
Bunuda az önce çektim
Dışarıdaki oğluşumla içerideki aşk yaşıyorlar
Artık son gebiş fotoğrafı halleri
Eki Görüntüle 1872926
Ayyy şimdi hemen doğurasım geldiTecrübeyle sabittir şu an 1200 foto var Telefonda sadece 200 tanesi önceye ait 20 günde 1000 foto
ay güldü, ay esnedi, yok yok gerindi, gözünü açtı, elimi tuttuu, çok güzel uyuyo çek, ilk banyosu çek :) ... bla bla bla... liste uzuyo kızlaar boşaltın telefonları yeni başrol oyuncunuz geliyo haaa şanslıysanız figüran olarak aynı kareye girebilirsiniz:) inanın sizin doğum tarihleriniz yaklaştıkça benim içim pır pır ediyo bu duyguları yaşayacaksınız diyee ayy kızlar susmak gelmiyo içimden o uyurken bile fotoğraflarına bakıyorum bakarken bile özlüyorum şükürler olsun bugünümüze
Rabbim olmayan herkese nasip etsin inşallaaah
:)))oglumda 3.aydan sonra yasaklandi kanamam oldugu ve dusuk tehlikesi oldugu icinfatihpepe şok oldum. Hamileliği öğrendiğinden beri hiç mi olmadı? İstek de olmadı mı? Gerçi bebek aklında olunca zor tabi de hiç olmaması da değişikmiş:) Haftaya bir deneme yapın yapalım.
Canm sağlıkla kucağına alır evinize de götürürsünüz inşallahKızlar doğum yaptım bebeğim kuvezde nolurr bana dua edin
Vayyy 2016 eylül anneleri ne kadar güzelmiş böylebu da benden kizlarrrrr...hamileligin son demleri
Canm bu kadar acil taşınmanızı gerektirecek şey ne olabilir? Maşallah diyelim sana ve oğluşuna daha da güçlü olBi bu eksikti dedigim bisi oldu bu aksam, doğurdu doğuracak su halimle tasinmak zorunda kalacağımi ogrendim. Hos bununla da kalmadi da artik anlatsam buraya sigmaz, ailevi meselelerden oturu epey can sıkıcı olaylar yaşadım. Ama her nasilsa gebeligim boyunca onca yasadigim terslikleri hic olmadigim kadar sakin karsiliyorum. Oysaki hormonlardan dolayi fazla tepki vermem gerekirdi. annelik beni guclendirdi sanırım, oglusum sagolsun, tekmeleriyle karnimi acittikca bana daha bi guc geliyor sanki
Canm o anda kesildiğini düşünmek yerine bebeğini yanağına getireceklerini düşünsen kendi kendini sankinleştirsen çok daha rahat olur, hiç bir tecrübem yok ama sezeryan olursam eğer genel anestezi istemem bebeğimin doğduğu anı görmek benim için çok daha önemliArkadaşlar 26' sında zorunlu sezeryan olacağımı soylemiştim nedense bunalıma girdim spinal anestezi ve genel anesteziyi araştiriyorum en azından bebegimin ilk doğduğu anı gormek istiyorum bir yandan korkuyorum kesildiğimi bile bile o masada yatabilir miyim diyorum benim doktorum istersen normal doğumu bir deneyelim ama kan kaybın fazla olur dedi kabul etsemiydim diye dusunmeye bile başladım kendimi çok kötü hissediyorum hiç böyle hayal etmemistim 5 günüm var önümde bir şekilde sezeryana alismam gerek
Geçmiş olsun. Dediğin gibi isiliktir büyük ihtimalle.Sabahtan beri gobegim kasiniyor ve uzeti kirmizi nokta oldu
zaten alerjik bi bunyem var bisey mi dokundu acaba :/
Dun denize gitmistik ondan olabilir mi kiii
sicaktan isilik oldu galiba
Haklısın. Düşükten sonra ciddi bir korku oluyor. Ama biz sizin kadar korkmamışız demek ki. Bizim de erken doğum riskinden dolayı 33. Haftadan beri yasak. Bu hafta da olmasın dedi. Normal doğurmayayım diye mi anlamadım.:)))oglumda 3.aydan sonra yasaklandi kanamam oldugu ve dusuk tehlikesi oldugu icin
ozaman cok korkuttum esimi tabii kendimide
sonra biliyorsun bi dusuk oldu
simdi buda riskli olunca hep erteledik
eger buna bisey olsaydi kendimizi affetmezdik
neyse hamile kalana kadar cok calismistik :)))
Diyorumya yazik bize ama kaybetme korkusu agir basti hep
Oh maşallah zaten senin 40 haftaya birşey kalmamış, normal olursa topikte ilk normal doğumu sen yapmış olacaksın merak içindeyim, her an senden doğum yaptım haberini alacağızKizlar doktordan geldim. Bebisin suyunda azalma varmis. Sali gunu tekrar kontrole cagirdi. Eger biraz toparlanma varsa gunune kadar bekleyecegiz normal dogumu. Cati muaynesi yapildi. Normal doguma engel birsey yok dedi doktor. Benim asagiya baski oluyor dedigim seyler aslinda kasilma ve sancilarimmis ama doktor belden agriyla gelir sanci deyince bende oyle birsey bekleyip hic sancim olmuyor diye dusunuyordum. 2-3 cm aciklik olusmus. Insallah Allahin izniyle normal olsun istiyorum. Bu arada 3430gr olmusuz 1 hafta daha beklerse 3600 gececek tospam benim
Denemekten zarar çıkmaz zaten sonuna gelmişizYinee bir soru ve yine bennnşükür ki bebek iyi ama benim enerji falan yerlerde.. Şimdi hamileliğin başında düşük tehlikes ortalarında kanama derken bu zamana kadar kocamla arkadaş arkadaş uyuduk evet ama görüyorum ki kendimde bi çöküş var adamcagız iyi hissetmem için elinden geleni yapıyor ama benim kv ve anne durumundan bi türlü moralim düzelmiyor. Diyorum ki bu haftalara kadar gelmişiz bi cesaretlenip birlikte olsam eşimle risk almış olurmuyum. Onuda ikna etmem laxım ama önce sizlere sorayım dedim degişik bişeyler olsun istiyorum saçma gelebilir size ama sanki kendimi iyi hissedicekmisim gibi. Doktoruna sor demeyin doktora her gidiş torun görcez bahanesiyle ya annem ya kv oluyo ne yapayım kendimi iyi hissettircek başka bişeylermi bulsam cidden çökmüş durumdayım. Lohusa depresyonuna erken girmiş bulunmaktayım
Ben zaten bu doktorlari anlamiyorum artikHaklısın. Düşükten sonra ciddi bir korku oluyor. Ama biz sizin kadar korkmamışız demek ki. Bizim de erken doğum riskinden dolayı 33. Haftadan beri yasak. Bu hafta da olmasın dedi. Normal doğurmayayım diye mi anlamadım.
iki dogum aranda ne kadar sure var cnm...evet bazi doktorlar gercekten direk sezeryan deyip kestirip atiyorlar..ama ben kendi doktoruma cok guvendim baya istedi once normal dogum yapmami ama bacaklarim o kadar kasildi ki olamazdim bebege zarar verirdimben de isterdim o ani yasamak normal dogumu ama kismet tabi bebek ve anne iyi olduktan sonra dogum sekli cok ta onemli degil
ayyy sagol cnm ya utandimVayyy 2016 eylül anneleri ne kadar güzelmiş böyle
Ben daha alnadim ama burda bi arkadas bugun avent aldim demistikızlar gögüs kalkanı ne aldınız acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?