Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Neee ben daha içini açıp tadına bakmadım kıyamadım ama ben 70 tane dökme almıştım şimdi kutuda sipariş verdim ikram ederken kutusu olsun diye boşaldıkça doldururum kutuyu sizin sıcaklardan dolayı erkenden getirmişler demekki

Ooo çok şık olmuşsun bende geçen arkadaşımın düğününde giydim uzun zamandan sonra topuklu birde ben aceleci ve hızlı yürüyen biri olunca herkesin yüreğini ağzına getiedim bende kedileri çok seviyorum daha öncedende besledim ama şimdi dokunmaya korkuyorum toxoplazmam yüksek çıktı diye benim yerime de sev

Ayyy şimdi hemen doğurasım geldi, ben zaten fotoğraf çekme hastası doğduğunda ne halde olacağım kim bilir, telefonumu değiştirirken özellikle çok foto çekiyorum diye 64gb almıştım iyiki almışım bende kızımın her halini kaçırmak istemem, canm senin de 40 ı çıktıktan sonra bir fotosunu görsek merak içindeyim

:)))oglumda 3.aydan sonra yasaklandi kanamam oldugu ve dusuk tehlikesi oldugu icin
ozaman cok korkuttum esimi tabii kendimide
sonra biliyorsun bi dusuk oldu
simdi buda riskli olunca hep erteledik
eger buna bisey olsaydi kendimizi affetmezdik
neyse hamile kalana kadar cok calismistik :)))
Diyorumya yazik bize ama kaybetme korkusu agir basti hep

Sabahtan beri gobegim kasiniyor ve uzeti kirmizi nokta oldu
zaten alerjik bi bunyem var bisey mi dokundu acaba :/
Dun denize gitmistik ondan olabilir mi kiii
sicaktan isilik oldu galiba

Canm bu kadar acil taşınmanızı gerektirecek şey ne olabilir? Maşallah diyelim sana ve oğluşuna daha da güçlü ol

Canm o anda kesildiğini düşünmek yerine bebeğini yanağına getireceklerini düşünsen kendi kendini sankinleştirsen çok daha rahat olur, hiç bir tecrübem yok ama sezeryan olursam eğer genel anestezi istemem bebeğimin doğduğu anı görmek benim için çok daha önemli

Haklısın. Düşükten sonra ciddi bir korku oluyor. Ama biz sizin kadar korkmamışız demek ki. Bizim de erken doğum riskinden dolayı 33. Haftadan beri yasak. Bu hafta da olmasın dedi. Normal doğurmayayım diye mi anlamadım.

Oh maşallah zaten senin 40 haftaya birşey kalmamış, normal olursa topikte ilk normal doğumu sen yapmış olacaksın merak içindeyim, her an senden doğum yaptım haberini alacağız

Denemekten zarar çıkmaz zaten sonuna gelmişiz

Ben zaten bu doktorlari anlamiyorum artik
Bir suru sebeple normal dogumu eliyorlar
sanki onlar doguracak :/
Ama sen bu haftaki kosturmacayla hem normal hem rahat bir dogum yaparsin bence :))
Bu arada kizin nasil kilosu falan bur ara minyin falan demistin
benimkine dr.her nekadar buyuk desede ben en fazla 3kilo olu diye dusunuyorum
karnim sanki 1ay oncesinde kaldi buyumuyor :))
Saglikli olsunlar yeter

6 sene var ama 2 yıl ara ile normal dogum yapan arkadaşım oldu. Önemli olan doğru doktoru bulmak. Psikologu, dogum koçu ile çok güzel destek oluyorlar. Aramak lazım tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…