Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Amin canım benim plasenta yüzünden normal doğum riskli kan kaybı yasamam soz konusuymus herkes bir şey söylüyor kafam çok karıştı doktorumla konuşup karar vereceğim
Aynen canım en iyisi dr la konuşup karar wermek. Sağlığınız daha önemli normal için canını sıkma sezaryen için hazırlan daha çok kızım da genel anestezi almıştım çok rahattı uyanınca da çabuk atlattım. Sadece spinal korkutuyor beni..

Can'ım Bende de tam tersi normal doğum korkusu var hemde çok sezeryandan korkmuyorum belkide çevremdeki kişilerin sezeryan doğumları rahat geçtiği için etkilendim 2 gün sürdü Ağrı'ları sonra toparlandılar onlar epidural sezeryan oldular ama tabii herşeyin doğalı güzel ama ben simir testi bile yaptıramadım o derece inş.hakkımızda hayırlısı olur

Spinal de uyumamaktan deil de o anda ve sonrasında oluşan sıkıntılar beni geriyor

Bundan 20 yıl evvel sezeryan olmuş tanıdığım var genel de olsa hemen ilk bebeği sana getiriyorlar çok rahattım ben deyip duruyor çok zor bir durum karar verememek

Genel anestezi alanlar hep rahattım diyor galiba bu yüzden bende genel tercih edecegim

Kizlar doktordan geldim. Bebisin suyunda azalma varmis. Sali gunu tekrar kontrole cagirdi. Eger biraz toparlanma varsa gunune kadar bekleyecegiz normal dogumu. Cati muaynesi yapildi. Normal doguma engel birsey yok dedi doktor. Benim asagiya baski oluyor dedigim seyler aslinda kasilma ve sancilarimmis ama doktor belden agriyla gelir sanci deyince bende oyle birsey bekleyip hic sancim olmuyor diye dusunuyordum. 2-3 cm aciklik olusmus. Insallah Allahin izniyle normal olsun istiyorum. Bu arada 3430gr olmusuz 1 hafta daha beklerse 3600 gececek tospam benim

Ben cesaretliyim o konular da çatı muayenemde çok rahattım ben normal doğum kesisinden korkuyordum annem kardeşim de afedersin ama makata kadar kesilmiş şuan en ufak usutmede o dikişli yer ağrı yapıyor bir yanım bebeğime sağlıklı kavussam başka bir şey istemiyorum doğum anını görmesem bile diyor hep o dusuncemle dusunsem çok mutlu olacağım

aynen cnm tam bir hamis elbisesi cok rahat :) =) benim arkadaslarimda genelde olan var spinalda her ikisini olan da ... ama hepsi spinali oneriyor ben de dahil o sirada seninle surekli konusuyorlar sohbet ediyorlar yani ameliyata basladiklarini bile soylemiyorlar ben basladiniz mi diye sordugumda henuz degil diyorlarda bir baktim bebek aglamasi stres olursan sakinlestirici veriyorlar yoksa inan herkes korkar kesilmekten ama o sirada farketmiyorsun bile

sabırsızlar çünkü onların gözünde hepimiz birer müşteriyiz. sezeryanda onların işine geliyor saati belli yarım saatte yapıp çıkıyor. normalde bekleyecek gidip gelip kontrol edecekler onlar için külfet. farklı Dr lara muayene ol derim. sağlıkla kal

canım epidural oldum ben ve o kadar Ödlek biriyim ki anlatamam. tir tir titredim
.hissetmeye geldi mi hiç bir acı hissetmiyorsun sadece hareketleri hissesidiyorsun o insanı tedirgin ediyor. Dr la siyaset bile konuştum. sezeryan olacaksan tamamen uyuma derim. çünkü bebeğin doğar doğmaz ağlama sesini duyuyorsun sana gösteriyorlar. zaten sezeryan acısını sonradan çekiyorsun bari bebeğini gör. korkulacak bişi değil emin ol çıkınca bu muydu boşuna korkmuşum diceksin

bende bel ve kasik agrisi olmadi ama normal akinti oldu normaldir dedim ama kafam karisti simdi en iyisini doktor bilir tabi

bizde doktordan geldik,minnak kızımız,kilosu 2700 lerdedolaşıyor. leğen kemiklerine yerleşmeye başlamış dedi. 2hafta daha duracağını tahmin ediyor doktorumuz belki 40 ı görmez dedi. bakalım hyırlısı artık.sağlıkla gelsin bütün kuzucuklar.
ubo küvözdeki bebişimizde inşallah toparlanır bir an önce. herkese kolaylıklar..

ben hareketleri hissettigimde bile basladiniz mi dedim bana dediler bebek tekmeliyor henuz baslamadik.bende inandim megersem coktan baslamislar

Benim de sezeryan olacak. Bayram haftasına gün verdi. Sadece 1 gün gelip sezeryan yapıp gidecekmiş. Daha önce gelmeye kalkarsa - bayramda- başka doktor yapar dedi. O hafta 39. Hafta oluyor. 38 haftada olsam sorun olur mu ki.

Astım var, minik bir mitral kalp kapakcigi sorunum var. Bebiş tüp bebek çocuk doktoru da olması lazım demişti. Diğer branş doktorlarına ihtiyaç olursa diye korkuyorum.

Kızlar başka doktora gittim. Bu doktorda hic aciklayici değildi yani bakti falan kilosunu soyledi 3000gr dedi dunki de 2877gr demişti. Karin cevresi falan 1 hafta geride çıktı. Doktor sezeryan normal simdi belli olmaz dedi daha 20 gun var dedi. Bende kararsız kaldim bu doktorda son anda sezeryan diyebilir. O zaman değişen bir durum olmayacak. Birde 38deyim artik pek umursamadi beni sanki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…