Aynen canım en iyisi dr la konuşup karar wermek. Sağlığınız daha önemli normal için canını sıkma sezaryen için hazırlan daha çok kızım da genel anestezi almıştım çok rahattı uyanınca da çabuk atlattım. Sadece spinal korkutuyor beni..Amin canım benim plasenta yüzünden normal doğum riskli kan kaybı yasamam soz konusuymus herkes bir şey söylüyor kafam çok karıştı doktorumla konuşup karar vereceğim
Can'ım Bende de tam tersi normal doğum korkusu var hemde çok sezeryandan korkmuyorum belkide çevremdeki kişilerin sezeryan doğumları rahat geçtiği için etkilendim 2 gün sürdü Ağrı'ları sonra toparlandılar onlar epidural sezeryan oldular ama tabii herşeyin doğalı güzel ama ben simir testi bile yaptıramadım o dereceArkadaşlar 26' sında zorunlu sezeryan olacağımı soylemiştim nedense bunalıma girdim spinal anestezi ve genel anesteziyi araştiriyorum en azından bebegimin ilk doğduğu anı gormek istiyorum bir yandan korkuyorum kesildiğimi bile bile o masada yatabilir miyim diyorum benim doktorum istersen normal doğumu bir deneyelim ama kan kaybın fazla olur dedi kabul etsemiydim diye dusunmeye bile başladım kendimi çok kötü hissediyorum hiç böyle hayal etmemistim 5 günüm var önümde bir şekilde sezeryana alismam gerek
Spinal de uyumamaktan deil de o anda ve sonrasında oluşan sıkıntılar beni geriyorAyni elbiseden bende de var tam bir hamis elbisesi
Bende sezeryan olacagim icin cok tedirginim canli canli kesiliyorum duygusu cok fenaagenel oluncada bebisi gormek cok sonraya kaliyor ondan dolayi da spinal istiyorum ama genel aklimin hep bir kosesinde
Bundan 20 yıl evvel sezeryan olmuş tanıdığım var genel de olsa hemen ilk bebeği sana getiriyorlar çok rahattım ben deyip duruyor çok zor bir durum karar verememekAyni elbiseden bende de var tam bir hamis elbisesi
Bende sezeryan olacagim icin cok tedirginim canli canli kesiliyorum duygusu cok fenaagenel oluncada bebisi gormek cok sonraya kaliyor ondan dolayi da spinal istiyorum ama genel aklimin hep bir kosesinde
Genel anestezi alanlar hep rahattım diyor galiba bu yüzden bende genel tercih edecegimAynen canım en iyisi dr la konuşup karar wermek. Sağlığınız daha önemli normal için canını sıkma sezaryen için hazırlan daha çok kızım da genel anestezi almıştım çok rahattı uyanınca da çabuk atlattım. Sadece spinal korkutuyor beni..
Ben cesaretliyim o konular da çatı muayenemde çok rahattım ben normal doğum kesisinden korkuyordum annem kardeşim de afedersin ama makata kadar kesilmiş şuan en ufak usutmede o dikişli yer ağrı yapıyor bir yanım bebeğime sağlıklı kavussam başka bir şey istemiyorum doğum anını görmesem bile diyor hep o dusuncemle dusunsem çok mutlu olacağımCan'ım Bende de tam tersi normal doğum korkusu var hemde çok sezeryandan korkmuyorum belkide çevremdeki kişilerin sezeryan doğumları rahat geçtiği için etkilendim 2 gün sürdü Ağrı'ları sonra toparlandılar onlar epidural sezeryan oldular ama tabii herşeyin doğalı güzel ama ben simir testi bile yaptıramadım o dereceinş.hakkımızda hayırlısı olur
aynen cnm tam bir hamis elbisesiAyni elbiseden bende de var tam bir hamis elbisesi
sabırsızlar çünkü onların gözünde hepimiz birer müşteriyiz. sezeryanda onların işine geliyor saati belli yarım saatte yapıp çıkıyor. normalde bekleyecek gidip gelip kontrol edecekler onlar için külfet. farklı Dr lara muayene ol derim. sağlıkla kalV vendetta42 canım çok çok sağ ol desteğin için :) aslında ilk başta vajinal ultrasonda da sorun oluyordu ama doktor rahatlatinca geçiyordu. Bu doktor o kadar sabırsız ki bir an önce işini bitirme derdinde. Ben illaki normal yaparim diye diretmiyorum aslinda başta sezeryan istiyordum çocuk için. Kafası büyük çünkü dün ki muayenede de çatı kemigim biraz aşağıda çıktı onlar beni düşündürüyor normal sezeryan konusunda yoksa doktoru unuttum bile artik :)
canım epidural oldum ben ve o kadar Ödlek biriyim ki anlatamam. tir tir titredimAyni elbiseden bende de var tam bir hamis elbisesi
bende bel ve kasik agrisi olmadi ama normal akinti oldu normaldir dedim ama kafam karisti simdi en iyisini doktor bilir tabiBu yazdigin bendede oldu dun haric onceki 3gun ara ara ama rahatsiz edecek sekilde bel ve kasik agrisi yasayip ardindan boyle bi islaklik oldu sobra dedigin gibi leke oldu
iltihap desem kasinti koku vs.yok ama agrim olmustu
pers.randevum var bakalim ne diycek
ben hareketleri hissettigimde bile basladiniz mi dedim bana dediler bebek tekmeliyor henuz baslamadik.bende inandim megersem coktan baslamislarcanım epidural oldum ben ve o kadar Ödlek biriyim ki anlatamam. tir tir titredim
.hissetmeye geldi mi hiç bir acı hissetmiyorsun sadece hareketleri hissesidiyorsun o insanı tedirgin ediyor. Dr la siyaset bile konuştum. sezeryan olacaksan tamamen uyuma derim. çünkü bebeğin doğar doğmaz ağlama sesini duyuyorsun sana gösteriyorlar. zaten sezeryan acısını sonradan çekiyorsun bari bebeğini gör. korkulacak bişi değil emin ol çıkınca bu muydu boşuna korkmuşum diceksin
Cok guzel canim iyi gunlerdecanim baska siparis eden arkadaslar da oldu, haciseriften siparis verdim ben de. simdilik alanlarin hepsi memnun :)
Gecmis olsun canimdün Dr a gittim normal dedi canım bakalım umarım kısa sürede geçer
Evet benim de bebegimin ciğerinde sıvı varmış çok kötü bişey çok üzülüyorum
Benim tam 39+0 DA olacak kismetseKizlar sezeryan olacaklar kacinci haftada olacak doğumunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?