- 2 Eylül 2014
- 1.275
- 3.641
- 133
- 40
Ben aventin göğüs kalkanını aldımkızlar gögüs kalkanı ne aldınız acaba![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben aventin göğüs kalkanını aldımkızlar gögüs kalkanı ne aldınız acaba![]()
bunlarda model farkı olmuyodur dimiBen aventin göğüs kalkanını aldım
Canim benim de bebişin karın çevresi 1 hafta geriden çıkıyor. Bu bebegin zayif olacagini gösteriyor demişti doktor ama 1 hafta gerilik genelde dogunca toparlanir demisti. Sağlıklı olsunlar butun organları sağlıklı bi sekilde gelismis olsun da kilo onemli degil gerçektenKızlar başka doktora gittim. Bu doktorda hic aciklayici değildi yani bakti falan kilosunu soyledi 3000gr dedi dunki de 2877gr demişti. Karin cevresi falan 1 hafta geride çıktı. Doktor sezeryan normal simdi belli olmaz dedi daha 20 gun var dedi. Bende kararsız kaldim bu doktorda son anda sezeryan diyebilir. O zaman değişen bir durum olmayacak. Birde 38deyim artik pek umursamadi beni sanki :)
Aynı şeyler başıma gelmişti 32. Haftada. Kısalma,ciğer geliştirici iğne vs. Sürekli yatmam gerektiğini söyledi doktor durum böyle olunca eşimi bırakıp anneme geldim erkenden. Burdaki doktorum yatma aksine gez dolaş dedi adalatı da kestik. Sen stres yapma ki bebekte strese girmesin dedi ki gerçekten öyle oldu. Çok şükür 37. Haftadayız ve gelceğine dair bi işaret yok :)Kızlar merhaba. 32. Hafta çalışabilir raporumu almaya gittiğimde doktorum rahim ağzı uzunluğu 2.7 çıktığı için çalışmama izin vermemiş, bi gece hastanede yatış vermiş ve ciger geliştirici iğne yapmıştı. Dinlenme ve ilaçlar ile 3.3 e çıkan uzunluk tekrar 35. Hafta 2.2ye gerilemiş. Doktorum ilaclari adalati kesince 36. Haftadan bebegin gelebileceğini çok beklemeyecegini soyledi. Bu durumda olan var mi rahim ağzı kısalan?
Cevabın için tesekkur ederim, haftaya 36da ben de keseceğim adalati, inşallah sağlıklı olurlar, benim bebiş simdiden 3 kilo 51 cm bazen acaba diyorum iri olduğundan dolayı mi erken gelecek, bazen de bir an önce yüzünü görmek istediğim için gelsin istiyorum :) normal mi sezeryan mi bunlar zaten çok kafa karıştırıcı, riskten dolayı çatı muayenesini de doktor 36da yapacak. Kafalar çok karışık yani :))) senin de inşallah sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir bebisin :)Aynı şeyler başıma gelmişti 32. Haftada. Kısalma,ciğer geliştirici iğne vs. Sürekli yatmam gerektiğini söyledi doktor durum böyle olunca eşimi bırakıp anneme geldim erkenden. Burdaki doktorum yatma aksine gez dolaş dedi adalatı da kestik. Sen stres yapma ki bebekte strese girmesin dedi ki gerçekten öyle oldu. Çok şükür 37. Haftadayız ve gelceğine dair bi işaret yok :)
Maşallah bebeğine :) dün kontrolüm vardı artık gelmek isterse engellemeyiz dedi riskli dönemleri atlatmışız bakalım hayırlısıCevabın için tesekkur ederim, haftaya 36da ben de keseceğim adalati, inşallah sağlıklı olurlar, benim bebiş simdiden 3 kilo 51 cm bazen acaba diyorum iri olduğundan dolayı mi erken gelecek, bazen de bir an önce yüzünü görmek istediğim için gelsin istiyorum :) normal mi sezeryan mi bunlar zaten çok kafa karıştırıcı, riskten dolayı çatı muayenesini de doktor 36da yapacak. Kafalar çok karışık yani :))) senin de inşallah sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir bebisin :)
O an nasıl dusunurum bilmediğim için kesin karar veremiyorum. Bebeğimi görmek istiyorum ama tedirgin olmak da istemiyorum kafam çok karıştıCanm o anda kesildiğini düşünmek yerine bebeğini yanağına getireceklerini düşünsen kendi kendini sankinleştirsen çok daha rahat olur, hiç bir tecrübem yok ama sezeryan olursam eğer genel anestezi istemem bebeğimin doğduğu anı görmek benim için çok daha önemli![]()
Kizlar sezeryan olacaklar kacinci haftada olacak doğumunuz?
Ayy gönlüne göre olur o zaman inşallah canım benim hangisi hayırlı olcaksa öyle olsunBana doktorum şuan herşey normal doğumu gösteriyor dedi inşallah öyle devam eder son dk ne olur ne olmaz vajinal muayene yapıcam tekrar dedi benim plesenta biraz sıkıntılıydı başından beri çok şükür yukarı falan çıktı ama doğum zamanı tekrar ona bakıp kesin bi yol izlicez bakalım inşallah sezeryana dönmez
Amiin Amiin inşallah canım rabbim hepimizin gönlündekini versin inşallah sağlıcakla gelsinler kontrolü iple çekiyorum vallahi :)Ayy gönlüne göre olur o zaman inşallah canım benim hangisi hayırlı olcaksa öyle olsun![]()
Rabbim tez zamanda kavuştursun inşallah canım..Bebeğimi düşünmekten kendimi unuttum epidural sezeryan oldum gerçekten çok rahat
Ev sahibi aradi dun gece canim, yeni is kurcakmis da evi satacakmis. Esim benim durumdan bahsedince tamam dedi dogumdan sonra bikac hafta daha muddet veriyim gibi belirsiz bisiler dedi. Ama ben dogumdan hemen sonra olmasindansa simdi olup bitsin bu is istiyorum. Ev bakmasi zor oluyor ama bugun aksam basladik esimle bikac ev baktik gidip. Baska baska sorunlar da vardi dun yine ama gucluyuz canim, esim hayattaki en buyuk destegimdi zaten simdi onun gibi bi tane daha oldu, beni daha hic bisi yikamaz diyorumCanm bu kadar acil taşınmanızı gerektirecek şey ne olabilir? Maşallah diyelim sana ve oğluşuna daha da güçlü ol![]()
İyi geceler kızlar bugün kontrolüm vardı doktor suyumun azalmaya başldığını söyledi miniğim iyice doğum yoluna girmiş bi hafta beklemiyelim perşembe tekrar gel dedi eğer perşembe su çok azalmış olursa suni sancıyla doğumu başlatıcakmış hayırlısı![]()
benim 38+6 da olacakKizlar sezeryan olacaklar kacinci haftada olacak doğumunuz?
kızlar gögüs kalkanı ne aldınız acaba![]()
Ayyyy cook heyecanli yaSon 1 hafta
Biraz gerginim ve hala halledilecek işler var.
Haftaya pazar viyak viyak yıkılacak ortalık![]()
Son 1 hafta
Biraz gerginim ve hala halledilecek işler var.
Haftaya pazar viyak viyak yıkılacak ortalık![]()