• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Arkadaşlar prima 1 numara 2-5 kilo prima 2 numara 3-6 kilo hangisini aldınız yada alırsınız ben 2 numara aldım Bebek 3 kilo şuanda allah nasip ederse 3.200 doğsa diyorum 2 numara büyük mü gelir.1 numara mı alsaydım?
Ben her ikisinden de aldım birer paket. Arkds 2 almıştı sızdırıyor diye bez değiştirdi büyük geldi muhtemeln bir paket de 1 numara al deneyip kullanmak en mantıklısı ;)

Ben her ikisinden de aldım birer paket. Arkds 2 almıştı sızdırıyor diye bez değiştirdi büyük geldi muhtemeln bir paket de 1 numara al deneyip kullanmak en mantıklısı :KK66:
2 numarayı aldım düşündüm ki baktık büyük yada kaçırıyor gider hemen 1 alırız diye hastaneden öyle yapayım barim.:) sonuçta hepsi bitecek bezlerin bol bol inşallah :)

Arkadaslar allah rizasi icin bana yardim edin cok cok kotuyum.:KK43: 8 gun once gelismeyen gebelik nedeniyle once ilacla düşük yaptim ertesi gün parca kalmasindan kurtaj oldum.hamileyken yoğun bi enfeksiyonum vardi ama doktor fitil kullandirtmamisti.kurtajdan sonra maalesef enfeksiyon kapmisim.antibiyotik kullandigim halde.monodoks kullanmistim ama fayda etmemis.kötü kokulu kan,idrarda yanma,kaşıntı aci vs..ardindan doktora tekrar gittigimde fitil ve baska bi antibiyotik daha verdi.suan cok korkuyorun bu enfeksiyon rahmimde yapisiklik yapar mi tupleri tikar mi falan die.rahim yapışması daha kotu.ben bittimm 3 sene beklemistim ilk gebeligimdi :KK43: bir hafta icinde bu enfeksiyon rahimde hemen yapisma yapar mi acaba nolur bileniniz yasayaniniz varsa bana yardimci olun nolur.

Malesef canim. Kadin belkide gercekle yuzlesmemi ona gore hazırlıklı olmami istedi ama ne bileyim ben biraz tirstim
Ben regl ağrısından bayıldım bikaç kez ki her sene taş düşürürüm öyle ağrı eşiğim düşük de değildir 50 katı ağrırsa ölürüm heralde o neymiş ya çok da iyi moral vermiş sağolsun hiç öyle şartlandırma canım sen kendini beyin de çok etkili çünkü ağrıda

Nasil ayirt edicez bu sancıları, yine farkli sancilar saplaniyor kasiklarima, gaz sancisidir diyorum ama bakalim. Simdi de hickirigi tuttu bebisin. Tepiniyor yayamazim bi yandan. Uyku hayal oldu yine:110:

Bende kasilmalari arastiriyordum tam :KK17:
Kasilmayi vaginada olur saniyordum hic kasilmam yok diyordum meger karin kasilmasi oluyormus karin sertlesmesi bende sık sık oluyor:skandal: ilk gebelik cok zormus cidden hic bisey bilmiyoruz anlayamiyoruz :KK76: neyse ogrencez artik yaşayarak kisa surede
Benim bebiste kolunu bacagini uzatip duruyor :anneadayı:

Hani bu bebişlerin alanı kısıtlanıyodu da son haftada hareketleri azalıyodu topuğu sağolsun bi sağımda bi solumda uyutmuyor yüz üstü uyumayı özledim bi bacağım bi yerde öteki bi yerde günde dört saate düştü uykularım
Tam da beni tarif etmissin cnm. Yuzustu uyumaya hasret kaldim..ve bebek hareketleri hic azalmadi benimde..sanki bugun biraz az yada abana oyle geldi...birde bebegin
hickirdigini nasil anladin..bazen titreme oluyor o mu hickirik acaba?

Ay deliricem kızlar
Vampir bugün çok fazla toplanıp kasılıyor resmen nefesim kesildi 1 saattir.
Sanki vajinadan çıkacakmış gibi bir his var. Batmalar oluyor, hani sistit olursunuzda sürekli çiş yapma isteği olur ya aynı öyle:KK57:
Bu mu sancı kasılma dedikleri. Hiç durmuyor bu kasılma hissi ve karnım taş oldu. :KK57: Tırsıyorum:confused:

Ay deliricem kızlar
Sanki vajinadan çıkacakmış gibi bir his var. Batmalar oluyor, hani sistit olursunuzda sürekli çiş yapma isteği olur ya aynı öyle:KK57:
Bu mu sancı kasılma dedikleri. Hiç durmuyor bu kasılma hissi ve karnım taş oldu. :KK57: Tırsıyorum:confused:
Ben de şuan ayni senin dedigin gibiyim.dogurcak miyiz neee:KK17::KK20:

Tam da beni tarif etmissin cnm. Yuzustu uyumaya hasret kaldim..ve bebek hareketleri hic azalmadi benimde..sanki bugun biraz az yada abana oyle geldi...birde bebegin
Hep belirli bi yerde ritmik olarak hissediyorum hickiriklarini ben. Yani esit araliklarla gerceklesen hafif vuruslar oluyor gobegimin altinda.bikac dakika surebiliyor.

Ay deliricem kızlar
Gecen hafta iki gun boyunca nefesi kesen o ayni kasilmalar oluyordu ardarda, sanciyla geliyordu. Vajinadan cikcak hissi yuzunden tuvaletten cikip kapidan donup tekrar tuvalete
giriyordum. Normal olmadigini hissediyosun olunca, ben de dedim dogurucam heralde diye ama hep dinlendim, persembe gunu bunlar azaldi, doktor acilma gormedi ama anlattigin tarz belirti olabilir dedi, bunlar olunca acile gel ntsye gir dedi. Senin haftan da ilerde canim, artik vucut iyice hazirlaniyor. her hareketi, hareketsizligi telas da yapmadan dikkate almak gerekiyor sanirim. Bi gelisme olursa haberlerini bekliyoruz.

Belli aralıklarla canım hık hık bildiğin bizim hıçkırık aralıklarınız gibi bi de artık hareketlerini anlıyorum önce bi duruyor hıçkırık başlayınca sonra geçmeyince sinirleniyor başlıyo sürekli harekete 451823ebcfb5
Ay deliricem kızlar
Benim de aynı öyleydi canım üşüttük mü ne neyse ki geçti şimdi saat de kaç oldu

Ben de şuan ayni senin dedigin gibiyim.dogurcak miyiz neee:KK17::KK20:

Bu gecede doğurmadım :D
Ama kasılmalar yüzünden uyuyamıyorum :KK12:

Gecen hafta iki gun boyunca nefesi kesen o ayni kasilmalar oluyordu ardarda, sanciyla geliyordu. Vajinadan cikcak hissi yuzunden tuvaletten cikip kapidan donup tekrar tuvalete
giriyordum. Normal olmadigini hissediyosun olunca, ben de dedim dogurucam heralde diye ama hep dinlendim, persembe gunu bunlar azaldi, doktor acilma gormedi ama anlattigin tarz belirti olabilir dedi, bunlar olunca acile gel ntsye gir dedi. Senin haftan da ilerde canim, artik vucut iyice hazirlaniyor. her hareketi, hareketsizligi telas da yapmadan dikkate almak gerekiyor sanirim. Bi gelisme olursa haberlerini bekliyoruz.

Duş aldım biraz daha rahatladı karnım ama vampir hala çok aktif içeride. Ben nst olayına hiç girmedim. Birde acile falan kalkıp gitmek inan çok zor geliyor :D
Hani bir su nişan vs gelse anca o zaman giderim sanırım. Ben dr rahat ben ondan rahat :D sadece biranda farklı şeyler olduğunu anlayınca heyecan yapıyorum :KK45:

Benim de aynı öyleydi canım üşüttük mü ne neyse ki geçti şimdi saat de kaç oldu
Bana antibiyotik verdi son kontrolde ama mantar yapıyor diye kullanmadım. Alerjim var bazılarına. Bugün öğlen arayıp başka vermesini isteyeceğim. Hoş üşütmeye dair hiç bir belirtimde yok.

Seni yerim ya niye görmemiş olasın :KK70: Gayet de jet hızında bir doğum olmuş, ha geldi ha gelecek stresine maruz kalmadan. Asıl ben sonrasını merak ediyorum. Annenlere ne dedin? Fotoğrafını mı attın ? :KK70:
ayyyy sorma canım o ayrı bir telaş oldu.ilk kardeşime söyledim foto yolladım kimin diyor ;) ne çocuğu nerden çıktı . nasıl 9 ay sakladın :KK49: annem akşama doğru kendine geldi aradı şoktan ancak çıkmış :KK45::KK45: tabi arkasından telefonlar susmadı . birde evlat edindiniz esprisi. allahtan tapu gibi hamile fotolarım var. birde bebiş bana çok benzyor kim foto grse benim küçüklüğüme benzetiyor. benim de dediğim burada geneli sarışın böyle esmer çocuk evlat edinmek istesem yok bile :KK53::KK53:

Nasil ayirt edicez bu sancıları, yine farkli sancilar saplaniyor kasiklarima, gaz sancisidir diyorum ama bakalim. Simdi de hickirigi tuttu bebisin. Tepiniyor yayamazim bi yandan. Uyku hayal oldu yine:110:
canım benim bende ki kasılma affedersin sanki gazım vardı ve karnım taş gibiydi. ondan iki saat sonra zaten suyum geldi.

Back