- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 158
- 35
muhtemelen yuzu yukariya bakiyo benimkinin yuzu asagiya bakiyor mesela
Aynen öyle canım sanırım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
muhtemelen yuzu yukariya bakiyo benimkinin yuzu asagiya bakiyor mesela
Bugün benimkinin kontrolünde de bebeğin yüzünün sırtıma doğru baktığını söyledi. Normal doğum için uygun pozisyon bu şekildeymiş. Seninki senin göbeğe doğru bakıyor, biraz doğum esnasında sıkıntılı bir pozisyon ama son dakikaya kadar da dönüş yapabilir. Hayırlısı olsun hakkında.
En çok neyi erteledin şu sıralar? İlk aklına geleni yap. :) ben sanırım uzun süredir izlemek istediğim ama izleyemediğim filmi izlerdim.Bu akşam gebeliğinizin son gecesi olsa ne yapardınız?
Heyecandan duramazdim dolayisiyla bir sey de yapamazdim. Bebek cantasini kontrol eder dururdum herhalde:)Bu akşam gebeliğinizin son gecesi olsa ne yapardınız?
Benim büyük ihtimal annem yanımda olurdu ve onu soru yağmuruna tutardım aynı zamanda heyecandan eşimide strese sokardımBu akşam gebeliğinizin son gecesi olsa ne yapardınız?
bugün tarihler yağıyo adeta hayırlı olsun canım,bu da kardeşimin doğum günü:)..bende bugün aşka geldim resmen tarih istiyorumBizim de sezeryan tarihimiz kismetse ve bebis acele etmezse 3 eylul![]()
bende heyecandan hiç bişey yapamazdım sürekli yarını düşünüp ,uyuyamazdm,eski hayatmın son gününü yeni hayatımın ilk gününü düşünmekle geçirirdimBu akşam gebeliğinizin son gecesi olsa ne yapardınız?
ayyyy sürekli çantaları kontrol ederdimŞöyle acıklı bir zeki müren filmi olsa izlesem ağlasam
Duygularım karmakarışık
Sancılarım var düzensiz
G Gul1806 heyecAnlıyım korkuyorum biraz da bişey yapamıyorum ama çantaları kapatmıyorum birşey eklerim dşye değil. Herşeyin tastamam olduğu an geriye bir tek bebeğin gelmesi kalıyor.
Durup dinlemeyeyim dedim kendimi
kızımla resim yapıyoruz bizde . Yarın kardeşimi çıkarırken göbek deliğini az delsinler çok delik yapsınlar Dedi güldürdü beni
sagol cnm sarimsak ve sicak su kompleksi yapiyorum ins iyi gelir...bir komsumda wc de supurgenin karsisinda oyna gecer dedi deli midir nedirGeçmiş olsun cnm sarımsak iyi geliyordu sanırım biraz yakar kokar ama![]()
ayyyy hemen yazz bize dogum hikayeni cok merak ediyordum seni...bebek hele bir saglikla dogsun kg onemli degil alirlarHeyoo bizde geldik doktordan
Bugün son kontrol oldu.
Kilo olarak çok fazla değiliz ama takılmadım açıkcası. 2550 gr olmuş bebiş 37. haftadayız. 2800 anca doğar diye planlanıyor. Karnın çok sert diyip durdu ve baya aşağıya inmiş benim vampir. Ciğer geliştirici iğneyi yazdı doğumdan 1 gün önce vurduracağım.
Veeee 28 Ağustos sabah 7:00 olarak belirlendi doğumumuz![]()
ben hic uyuyamamistim cnm .... sabah erkenden kalkip dus almistim ve surekli bos besige bakip bu besik dolacak artik evde bir bebek olacak evden 2 kisi cikiyoruz 3 kisi donecez deyip duruyordum icimden...ha birde karnima bakip duruyordum ameliyat olcam diye ahhahhh tuhaf bir geceydi benim icin hele ilk kez anne oluyosanBu akşam gebeliğinizin son gecesi olsa ne yapardınız?
ben anestezi filmini izlemistim yaa...sonra ameliyatta uyusmadim herseyi hissediyorum deyip durdum..doktor da dedi hissetsen su an ortalik yikilir dedi ajahahaaa sonra bir sakinlestirici ohhh keyfim tavanEn çok neyi erteledin şu sıralar? İlk aklına geleni yap. :) ben sanırım uzun süredir izlemek istediğim ama izleyemediğim filmi izlerdim.
Canm bi demet dereotu yesen iyi olabilir gaz sancısını azaltrŞöyle acıklı bir zeki müren filmi olsa izlesem ağlasam
Duygularım karmakarışık
Sancılarım var düzensiz
G Gul1806 heyecAnlıyım korkuyorum biraz da bişey yapamıyorum ama çantaları kapatmıyorum birşey eklerim dşye değil. Herşeyin tastamam olduğu an geriye bir tek bebeğin gelmesi kalıyor.
Durup dinlemeyeyim dedim kendimi
kızımla resim yapıyoruz bizde . Yarın kardeşimi çıkarırken göbek deliğini az delsinler çok delik yapsınlar Dedi güldürdü beni