• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Bugün benimkinin kontrolünde de bebeğin yüzünün sırtıma doğru baktığını söyledi. Normal doğum için uygun pozisyon bu şekildeymiş. Seninki senin göbeğe doğru bakıyor, biraz doğum esnasında sıkıntılı bir pozisyon ama son dakikaya kadar da dönüş yapabilir. Hayırlısı olsun hakkında.

Insallah canim artik hangisi saglikliysa o olsun diyorum. Rabbim saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin insallah gerisi boş

Şöyle acıklı bir zeki müren filmi olsa izlesem ağlasam
Duygularım karmakarışık
Sancılarım var düzensiz

G Gul1806 heyecAnlıyım korkuyorum biraz da bişey yapamıyorum ama çantaları kapatmıyorum birşey eklerim dşye değil. Herşeyin tastamam olduğu an geriye bir tek bebeğin gelmesi kalıyor.

Durup dinlemeyeyim dedim kendimi
kızımla resim yapıyoruz bizde . Yarın kardeşimi çıkarırken göbek deliğini az delsinler çok delik yapsınlar Dedi güldürdü beni

Bizim de sezeryan tarihimiz kismetse ve bebis acele etmezse 3 eylul :KK49:
bugün tarihler yağıyo adeta hayırlı olsun canım,bu da kardeşimin doğum günü:)..bende bugün aşka geldim resmen tarih istiyorum:mad: daha kontrole 12 gün var,bebiş dönmemiş olursa,bende tarih isticem dr dan:KK39:

Duygularım karmakarışık
Sancılarım var düzensiz

G Gul1806 heyecAnlıyım korkuyorum biraz da bişey yapamıyorum ama çantaları kapatmıyorum birşey eklerim dşye değil. Herşeyin tastamam olduğu an geriye bir tek bebeğin gelmesi kalıyor.

kızımla resim yapıyoruz bizde . Yarın kardeşimi çıkarırken göbek deliğini az delsinler çok delik yapsınlar Dedi güldürdü beni
ayyyy sürekli çantaları kontrol ederdim
. temizlik yapardım son bi kez. sonra da yıllardır iki kişiyken yarın ve bundan sonra üç kişi olmanın nasıl olacağını düşünür dururdum. son gün olmasına gerek yok emin ol şuan senle aynı durumdayım eşime diyorum iki hafta sonra bu vakitler yanımızda tedirginlik korku kafamda deli sorular:mad::mad::mad:

Heyoo bizde geldik doktordan:anneadayı:
Bugün son kontrol oldu.
Kilo olarak çok fazla değiliz ama takılmadım açıkcası. 2550 gr olmuş bebiş 37. haftadayız. 2800 anca doğar diye planlanıyor. Karnın çok sert diyip durdu ve baya aşağıya inmiş benim vampir. Ciğer geliştirici iğneyi yazdı doğumdan 1 gün önce vurduracağım.

Veeee 28 Ağustos sabah 7:00 olarak belirlendi doğumumuz:KK200:
ayyyy hemen yazz bize dogum hikayeni cok merak ediyordum seni...bebek hele bir saglikla dogsun kg onemli degil alirlar ;) ciger gelistirici igneyi neye gore vuruyorlar ben duymadim hic :( spinal mi olcan genel mi...sondayi uyustuktan sonra taksinlar

Iyi aksamlar anneler aslinda bizim cok erken ama babamiz bu kuzucuk erken gelecek galiba diyor oyle hissediyormus saglikla gelsin de bu arada hastanede kullanmak icin depend kulot deneyebilirsiniz ben cok memnun kaldim elimde bir tane vardi onu koyacagim cantaya

Bu akşam gebeliğinizin son gecesi olsa ne yapardınız?
ben hic uyuyamamistim cnm .... sabah erkenden kalkip dus almistim ve surekli bos besige bakip bu besik dolacak artik evde bir bebek olacak evden 2 kisi cikiyoruz 3 kisi donecez deyip duruyordum icimden...ha birde karnima bakip duruyordum ameliyat olcam diye ahhahhh tuhaf bir geceydi benim icin hele ilk kez anne oluyosan

En çok neyi erteledin şu sıralar? İlk aklına geleni yap. :) ben sanırım uzun süredir izlemek istediğim ama izleyemediğim filmi izlerdim.
ben anestezi filmini izlemistim yaa...sonra ameliyatta uyusmadim herseyi hissediyorum deyip durdum..doktor da dedi hissetsen su an ortalik yikilir dedi ajahahaaa sonra bir sakinlestirici ohhh keyfim tavan ;)

Duygularım karmakarışık
Sancılarım var düzensiz

Canm bi demet dereotu yesen iyi olabilir gaz sancısını azaltr

4 yasinda kizim var..kardesi olacagi dusuncesine kendini kaptirmis ve baya sahipleniyor kizimin kardesi dogduktan sonra tranva yasamasini hic istemiyorum..surekli arastirma yapiyorum..evde tek bir prenses tum ilgi onda bebek dogunca acaba bosluga duser mi :( cevrede bazi insanlardan da gicik aliyorum...sacma sapan sorular sormalarindan soylemelerinden korkuyorum...bu arada ilk dogumda kayinvalidemlerle baya tartismistik yeni dogan kizimi optukleri icin..asiri titiz ve takintiyim bu konuda ..anlayissiz sekilde yeni dogan bebegi besikten alip opmelerine dayanamadim :( off ya kendi kendime kuruntular yapip stres oluyorum

Back