• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Hayırlısıyla sağlıkla kavuşalım inşallah canım, hastanede muhtemelen (extra bir durum olmazsa tabii ki) bir gece kalınır, hastaneye gelecek kişi sayısı da sınırlı, o yüzden hastanede ikram vs olmayacak. Tüm hazırlıkları ev için yapıyorum, tebriğe gelenlere vermek için. Mevlüt için de evde duası okunur, camiye lokum ve çikolata göndeririz diye düşündüm, tesbih ve yasini şerif hediyelikleri vardı, baktım o kadar kararsız kaldım, henüz bir şey almadım. Sen mevlüt hazırlıklarını da mı yaptın?
Bir de kızlar evde doğum yatağı diye bir şey mi hazırlanıyor, siz hazırlayacak mısınız, mavi, pembe, beyaz pike takımı filan alanlar olmuş, vallahi ben yatak odasında kimsenin işi yok diye öyle bir aksiyona girmedim, sizler hazırlayacak mısınız kızlar?
aaa evet hazırlarlar ve o yatağa yatmanı beklerler sanki hastasında :):) ben sakarya da yaşıyorum burda da yaparlar o işi 7 ay görümcem doğum yaptı 35. 38. günde mi ne mevlüt yatak yaptılar pijamalarını giydi öyle karşıladı misafirleri :KK70::KK70:bana hep komik gelmiştir ben yapmıcam valla kaynamam yap diyorda kusura bakma sevmiyorum ben öyle şeyleri hasta değilim bişey değilim giyinip süslenip karşılıcam misafirlerimi dedim görümcem için ama aablan yaptı diyor o onun isteği istemiş yapmış ben yapmıcam dedim kapadım konuyu :halay::halay:yatak odasına hazırlık falan yapmıcam bebeği kendi odasında yatırıcam gören ordan görsün

Ay oof vallahi hiçte sevmem ben öyle şeyleri biliyormusun:KK12:
Evimde şıkırtısı olan yada parlak olan 1 tane çöp yok ama işte kıyamam kadın özenmiş almış. Ben yinede inat edip sermemiştim :KK45:
English home lastikli çarşaflar ve nevresimler almıştım hep onları kullandım bugüne kadar:KK53:
1-2 gün dayanırım sonra kasten pisletip pislendi değiştirelim bari derim olmadı :oha: :KK70: çok fena gördüm kendimi :KK70:
Kasten pisletme nasıl olacak:KK70::KK70::rolleyes:

Hayırlısıyla sağlıkla kavuşalım inşallah canım, hastanede muhtemelen (extra bir durum olmazsa tabii ki) bir gece kalınır, hastaneye gelecek kişi sayısı da sınırlı, o yüzden hastanede ikram vs olmayacak. Tüm hazırlıkları ev için yapıyorum, tebriğe gelenlere vermek için. Mevlüt için de evde duası okunur, camiye lokum ve çikolata göndeririz diye düşündüm, tesbih ve yasini şerif hediyelikleri vardı, baktım o kadar kararsız kaldım, henüz bir şey almadım. Sen mevlüt hazırlıklarını da mı yaptın?
Bir de kızlar evde doğum yatağı diye bir şey mi hazırlanıyor, siz hazırlayacak mısınız, mavi, pembe, beyaz pike takımı filan alanlar olmuş, vallahi ben yatak odasında kimsenin işi yok diye öyle bir aksiyona girmedim, sizler hazırlayacak mısınız kızlar?
Maşallah güzel düşünmüşsün hazırlıkları bende başlıcam benimde hastaneye gelen çok olmaz herkes şehir dışında ama dua iyi olur yada senin gibi lokum dağıttırırım bizim bildiğim kadarıyla doğum yatağı gibi şeyler yok umarım olmaz:KK45:

aaa evet hazırlarlar ve o yatağa yatmanı beklerler sanki hastasında :):) ben sakarya da yaşıyorum burda da yaparlar o işi 7 ay görümcem doğum yaptı 35. 38. günde mi ne mevlüt yatak yaptılar pijamalarını giydi öyle karşıladı misafirleri :KK70::KK70:bana hep komik gelmiştir ben yapmıcam valla kaynamam yap diyorda kusura bakma sevmiyorum ben öyle şeyleri hasta değilim bişey değilim giyinip süslenip karşılıcam misafirlerimi dedim görümcem için ama aablan yaptı diyor o onun isteği istemiş yapmış ben yapmıcam dedim kapadım konuyu :halay::halay:yatak odasına hazırlık falan yapmıcam bebeği kendi odasında yatırıcam gören ordan görsün
Yaa benim ne kayınvalidem ne de annem böyle şeyler söylüyor hatta ben anneme böyle böyle yapılıyormuş diyorum aman ne gerek var diyor, kayınvalidem zaten hiç bişeye karışmaz, onlara göre ben fazla bile yapıyorum :rolleyes::rolleyes:ben ne duyuyorsam sizlerden duyuyorum

Ay canım dün konuşurken bayramdan önce gelseler diye senin kuzucuk annesini dinlemiş:KK46:bende yarın gelecegim nst icin, sbh 9 gibi gelirim. Kim bilir belki karsilasiriz.
Ayy evet dimi resmen dun bebegim dinlemis beni ama bukadarda erken gelsin dememistim:)canim ben yrn ogleden snra kontrolum yeniden ciger gelistrici igne vurulcam.ins dogum icin 37.haftaya kadar bekleyebiliriz..

Yaa benim ne kayınvalidem ne de annem böyle şeyler söylüyor hatta ben anneme böyle böyle yapılıyormuş diyorum aman ne gerek var diyor, kayınvalidem zaten hiç bişeye karışmaz, onlara göre ben fazla bile yapıyorum :rolleyes::rolleyes:ben ne duyuyorsam sizlerden duyuyorum
hevesin varsa yap ben sevmiyorum öyle şeyleri o sebeple yapmıcam zaten çok kalabalık olucak mevlüdüm ölürüm yatak odasında gelenden gidenden :KK70:en güzeli ortalıkta dolanmak Allahım sağlıcakla doğumunu mevlüdünü göstersin bebeklerimizin inşallah

Tekrar merhaba kizlar simdi geldim doktordan.ben yanilmism gereksiz evham deilmis gercekten sancilarm cikti hemde 80 lerde.bisuru dogum sancisi.bebek dogum kanalina girmis.ciger gelistirici igne yaptilar.yrn yine gidicem kontrole.normalde yrndi kontrol doktor dedi iyiki gelmissin.oyuzden tavsiyem biraz aciniz varsa doktora gidin ihmal etmeyin derim
Canim peki o sizintilar akinyi mi yoksa suyun mu?

Heyoo bizde geldik doktordan:anneadayı:
Bugün son kontrol oldu.
Kilo olarak çok fazla değiliz ama takılmadım açıkcası. 2550 gr olmuş bebiş 37. haftadayız. 2800 anca doğar diye planlanıyor. Karnın çok sert diyip durdu ve baya aşağıya inmiş benim vampir. Ciğer geliştirici iğneyi yazdı doğumdan 1 gün önce vurduracağım.

Veeee 28 Ağustos sabah 7:00 olarak belirlendi doğumumuz:KK200:
Hayırlısı olsun canım sağlıkla alırsın inşallah kucağına ayy tarihin belli olması da ayrı bi heyecan olmaması da benim de o kilolarda bizimkiler bütün gün halayda allasen nasıl kilo alsınlar :KK70:

Canım çeyize kayınvalidem süslü bi pike takımı koymuş beyaz gri gümüş bişeyler ben onu kullanırım dye düşündüm illa gelenler olur pat diye gireni de olur:KK70:

Selamlar :)
Bu gün 5te dr randevum vardı. Açılmamsı bir haller hissediyordum sancıya benzer haller var ama daha erken derken
Nst de sancım çıktı

Ki ben nst de bu akşam çıkan sancının rahat 2 katını hissediyorum geceleri ara ara
Neyse açılma var Dedi dr
Doğum nişanı bir anda değil yavaş yavaş parça parça geliyor bu kez. İlk gebeliğimde wc de tıp diye düşmüştü azıcık kanlı yeşil sümüksü bir şey. Bu kez yavaş yavaş geliyor her wc ye gittiğimde farkediyordum
Doktor bana doğum çantan hazır mı Dedievet dedim yanında mı dedi hayır değil
Ben şok
Yanımda olsa ne olacak yatışın yapılır 6 saat açlık süresi dolar akşam sezeryan
Hayır dedim olamaz
Ben daha Bebek dönmüştür belki hevesiyle gittim
Doğum Dedi gerildim kasıldım korktum hani daha 1 /2 haftam var diye seviniyordum.
12 agustos 08:30 Dedi doktor
Cumaya bebeğimi sezeryanla alacak doktor
Bu hamileliğimin sondan bir önceki gecesi duygularım çok karışık şu an.
Herşey tamam diyordum dün akşam şimdi bir sürü eksik var der oldum.
Ne diyorsunuz Nasıl olacak bu işler :)
Canim hiç korkma.yarin melegine kavuşmuş olacaksin insallah.yasiyacagin güzelliklere odaklan:KK46::halay:bizi de habersiz birakma.dualarimiz seninle

İnşallah güzel haberlerle gel canım, stres yapma hiç, Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Sağol canim.geldik kontrolden.vee son kontrolümüz oldu.doktor çatın dar dedi.bebegin kafası dönmemiş.doktor riskli olur normal doğum dedi.haftaya perşembe yani 18 ağustos sabah 8.30 da sezaryanla alcak kızımı. kavuşacam.kilomuz 3.300 boy 54 cm olmuş.

Canım Allah gönlüne göre versin. İnşaallah ikiniz içinde hangisi kolay ve sağlıklı olacaksa o olur. Ben doğru mu bilmiyorum ama bebeğin yüzü plasentaya donukse doğumu da kolay olur gibi birşey duymuştum. Su sıralar gerçekten yüzünü son kontrollerde goremiyoruz acaba kastettiği böyle birşey mi? Takılma ve uzulme canim hakkınızda hayırlısı olsun

Oh masaallah canım kiloya hiç takılma sağlıklı dogsunda kilo zaten alınır. Birşey soracagim merak ettim de hani haftası normal olacağından neden ciğer geliştirici iğne yapmani istedi Dr un ?
Buarada Allah ım su tarihleri duyunca nasıl heyecanlanıyorum sizleri dusunemiyorum bile. Vakti zamanında sağlıklı kolay dogumlarimiz inşaallah :KK200:

Bende tam anlayamadim canim ama sanırım çenesi göğsüne yasli olmasi gerekirken yukariya doğru kaldırmış

Back