- 4 Ağustos 2011
- 559
- 1.690
- 113
Kızlar online olan tecrübeli annişler varsa ivedi cevap
Bu doğum sancısı ishal olduğumuzdaki sancı gibi birşey mi? Yoksa ben bağırsaklarımı bozdum![]()

gunaydin herkese..
Bundan sonra sabahlari yoklama alalim gece doguran, kasilmasi sancisi gelen diye :)) sona cok yaklastik artik
Canim katater korkulacak birsey degil. Benim epidural tutmadigi icin katater agri kesici ihtiyaci olursa diye kalmisti. 2. Gun cikardilar ve ben onlar cikarana kadar hala orda oldugunu farketmemistim bile :) epiduralin katater kismindan yana bir endiseniz olmasin hic.
Ya evt oyle bisi oluyo cidden vucut bosaltim sistemini hizlandiriyor sanirim. Sezeryan icin lavman yapilir normalde ama sezeryandan onceki gece baya kasilma yasamistim oglumda sabah da bagirsaklar dogal yoldan bosaliyodu. Doktorum ameliyattan sonra biz bugun almasak zaten bi kac gune kendin dogururmussun demisti :)
Her ishalde korkmamak lazim tabi cunku aldigimiz magnezyum da tetikliyor ama ben dogumun dogal surecindeki bu mucizelere cidden hayret ediyorum.
Alalım tabi canım yaa ne heyecanlı topik oldu sürekli yazanlar o gün yazmasın aaa bişey mi var acaba noldu ki deyip aklım kalıyor valla