- 15 Mart 2011
- 2.280
- 2.937
- 333
Teşekkür ederim canim amin inşallah babalik izni 10 gun degil mibenim esim bugun arastiriyodu 10 gun dedi
Memur da degil isci de degil dumduz ozel sektor kolesi iste :)) 5 gun mu acaba hala :/ 10 olaydi iyiydi :))
Selamlar :)
Bu gün 5te dr randevum vardı. Açılmamsı bir haller hissediyordum sancıya benzer haller var ama daha erken derken
Nst de sancım çıktı
Ki ben nst de bu akşam çıkan sancının rahat 2 katını hissediyorum geceleri ara ara
Neyse açılma var Dedi dr
Doğum nişanı bir anda değil yavaş yavaş parça parça geliyor bu kez. İlk gebeliğimde wc de tıp diye düşmüştü azıcık kanlı yeşil sümüksü bir şey. Bu kez yavaş yavaş geliyor her wc ye gittiğimde farkediyordum
Doktor bana doğum çantan hazır mı Dedievet dedim yanında mı dedi hayır değil
Ben şok
Yanımda olsa ne olacak yatışın yapılır 6 saat açlık süresi dolar akşam sezeryan
Hayır dedim olamaz
Ben daha Bebek dönmüştür belki hevesiyle gittim
Doğum Dedi gerildim kasıldım korktum hani daha 1 /2 haftam var diye seviniyordum.
12 agustos 08:30 Dedi doktor
Cumaya bebeğimi sezeryanla alacak doktor
Bu hamileliğimin sondan bir önceki gecesi duygularım çok karışık şu an.
Herşey tamam diyordum dün akşam şimdi bir sürü eksik var der oldum.
Ne diyorsunuz Nasıl olacak bu işler :)
Ayyy nasi heyecan yaptik yahuu. Saglikla gelsin canim kuzucun. Dogumdan onceki gece psikoloji cok degisik olabiliyor evet ama bence sen hazirsin. Bebisko da hazir ki vucut kendini doguma hazirliyor. Sezeryan bile olsa vucudunun rehberliginde zamaninda olmasi ne kadar guzel birsey. Hersey yolunda gidecek eminim hic endiselenme :)