Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306

İnşallah canım benim rabbim o günleri görmeyi de nasip etsin inşallah

Allah herkese kolay doğum nasip etsin bende uç hafta evvel idrar yolu enfeksiyonu geçirdim+kum döktüm 5 günlük antibiyotik kullandım. Birde kefir içtim kefir probiyotik olduğu için idrar yolları enfeksiyonuna iyi geliyor icebilirsen icmeni tavsiye ederim canım

Vajinal ve elle ayni sey degil mi?
Soyle jinekolojik muayene gibi bakıyor Dr benim rahim ağzı uzunluğuna. Elle de bildiğin çatal muayenesi gibi oluyor parmaklariyla vajinal rahim ağzında yumuşama yada acilma var mı bakılıyor. Anlatabildim mi bilmiyorum ama

Anladim canim tesekkur ederim. Cok cahilim ya bu konularda

Vajinal ve elle ayni sey degil mi?
canım bende bazen uzun ucunda kamera olan bir vajinal ultrasyon aleti var ya onu koyup bakıyor. bazen de parmaklarını koyup bakıyor. bazen de karından ultrasyon cihazıyla rahime bakıyor. bazen üç yöntemle de bakılıyor. ben önceleri vajinadan o aletle ya da parmakla baktığında kendimi çok sıkıyordum. ilk defa geçen hafta kendimi rahat bıraktım derin nefes al ver hiç brşey hissetmezsin. sağlıkla kal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…