- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 158
- 35
Çok sağol canım benim. Evet çok ağlıyorum bunları yazarken de agliyorum. Ablam çok stresli ve uyumayan bir hamilelik geçirdi çocuğunda öyle olacak diye kiziyordum ve gerçekten yegenimde gece uyumaz istedigin sebekligi yap sadece istediginle güler :) sanırım benimki sulugoz birşey olacak.
İnsaallah o gunleride gorup konuşuruz böyle :)
Allah herkese kolay doğum nasip etsin bende uç hafta evvel idrar yolu enfeksiyonu geçirdim+kum döktüm 5 günlük antibiyotik kullandım. Birde kefir içtim kefir probiyotik olduğu için idrar yolları enfeksiyonuna iyi geliyor icebilirsen icmeni tavsiye ederim canımHakkımızda hayırlısı canım, ben de 32. de gittim sancıyla, açılma yoktu, rahim ağzında yumuşama başlamıştı, bizim de kontrolümüz cuma günü,bakalım ne bekliyor bizi. Bugün de sancılarım oluyor ama düzenli değil.
Elle de bakılıyor birde ultrasonda rahim ağzı uzunluğuna da bakiliyor benim doktorum ona bakıp söyledi bu hafta.Kizlar bu acilmayi nasil anliyorlar? Elle mi bakiyorlar:s
Tsekkur ederim. Aciyor mu peki?Elle de bakılıyor birde ultrasonda rahim ağzı uzunluğuna da bakiliyor benim doktorum ona bakıp söyledi bu hafta.
Vajinal bakılması en doğru sonucu veriyor canım. Benim.her kontrolde vajinal bakıldı ilk defa dun elle de baktı. Ama ultrasonla da kontrol ediyorlar zaten.Kizlar bu acilmayi nasil anliyorlar? Elle mi bakiyorlar:s
Vajinal ve elle ayni sey degil mi?Vajinal bakılması en doğru sonucu veriyor canım. Benim.her kontrolde vajinal bakıldı ilk defa dun elle de baktı. Ama ultrasonla da kontrol ediyorlar zaten.
Soyle jinekolojik muayene gibi bakıyor Dr benim rahim ağzı uzunluğuna. Elle de bildiğin çatal muayenesi gibi oluyor parmaklariyla vajinal rahim ağzında yumuşama yada acilma var mı bakılıyor. Anlatabildim mi bilmiyorum amaVajinal ve elle ayni sey degil mi?
Soyle jinekolojik muayene gibi bakıyor Dr benim rahim ağzı uzunluğuna. Elle de bildiğin çatal muayenesi gibi oluyor parmaklariyla vajinal rahim ağzında yumuşama yada acilma var mı bakılıyor. Anlatabildim mi bilmiyorum ama
Aleykum selam. Gözün aydın, hayırlı olsun. Kaç haftalıktı?Selamün aleyküm kızlar. 2 Ağustosta doğum yaptım elhamdülillah
Hayirli olsun canim darisi bize olsunSelamün aleyküm kızlar. 2 Ağustosta doğum yaptım elhamdülillah
Aleykümselam canm, Allah analı babalı sağlıkla büyümeyi nasip etsin, kaçıncı haftada kaç kilo doğdu canm, iyi dimi şimdi bebişimizSelamün aleyküm kızlar. 2 Ağustosta doğum yaptım elhamdülillah
As. Allah analı babalı büyütsün kaç haftada doğum olduSelamün aleyküm kızlar. 2 Ağustosta doğum yaptım elhamdülillah
canım bende bazen uzun ucunda kamera olan bir vajinal ultrasyon aleti var ya onu koyup bakıyor. bazen de parmaklarını koyup bakıyor. bazen de karından ultrasyon cihazıyla rahime bakıyor. bazen üç yöntemle de bakılıyor. ben önceleri vajinadan o aletle ya da parmakla baktığında kendimi çok sıkıyordum. ilk defa geçen hafta kendimi rahat bıraktım derin nefes al ver hiç brşey hissetmezsin. sağlıkla kalVajinal ve elle ayni sey degil mi?
Kendini sikmazsan acimiyor canımTsekkur ederim. Aciyor mu peki?
Estf canım. Kendini kasmaz ve derin nefes alıp verirsen aci hissetmezsin canimAnladim canim tesekkur ederim. Cok cahilim ya bu konularda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?