Ben 4. Gün ayakta yaptım cok aşırı sıcak suyu tavsiye etmedi doktorum o bana 3. Gün yap dedi ama ben bir gun daha bekledimArkadaslar merhaba cok pardon ama banyoyu kacinci gun ve ayakta mi yoksa oturarak mi yaptiniz acilll cvp bekliyrm arkadaslar....
Transferden sonraki 12. Gün öğrendim ben canımCok tskr ederm peki sonucu ogrendinz mi ?daha benimkini ogrenmeye cok var cok sabirsizlaniyrm
Transferin 12. Günü öğrendim daha oncesinde test yapmadım hiç simdi 11+0 günlük hamileyimCok tskr ederm peki sonucu ogrendinz mi ?daha benimkini ogrenmeye cok var cok sabirsizlaniyrm
MaşallahTransferin 12. Günü öğrendim daha oncesinde test yapmadım hiç simdi 11+0 günlük hamileyim
Ne desek boş canım inşallah bişey olmazMasallah rabbim kucagina almanida nasip etsin ins.Bugun biraz,tedirginim uzandigim yerde birden hapsirdim ve istemsiz kafam kalti yunurtaliklarimin oldugu yere kadar kafam gitti ve cok acidi bugun iki defa oldu ve cok korkuyrm bise oldu mu acaba diye sizce bundan dolayi bise olabilir mi bebeklerime ?
Canim hapsirmayla öksürmeyle bisey olmaz sıkma canini.. Hayirlisi ile guzel sonuclar alirsin insallah.. Kac gun kaldi simdi ogrenmeneMasallah rabbim kucagina almanida nasip etsin ins.Bugun biraz,tedirginim uzandigim yerde birden hapsirdim ve istemsiz kafam kalti yunurtaliklarimin oldugu yere kadar kafam gitti ve cok acidi bugun iki defa oldu ve cok korkuyrm bise oldu mu acaba diye sizce bundan dolayi bise olabilir mi bebeklerime ?
Evet canım, özel hayat yok diyor bize her muayenedeKızlar doktor ilişki hakkında bişey dedi mi size
Bİze bişey demedi artık normal hamilelikten hiçbi farkı yok herşey yolunda dedi. Bende sormaya çekindim. Sizin tek mi ikiz miEvet canım, özel hayat yok diyor bize her muayenede
İkiz benimki. Dr.pinpirikli biraz ama yasak olmasa bile ben korkarım bi şey olacak diye.Bİze bişey demedi artık normal hamilelikten hiçbi farkı yok herşey yolunda dedi. Bende sormaya çekindim. Sizin tek mi ikiz mi
Ben denizlide yaptım tup bebeğiArkadaslar hepiniz recai hocanin mi hastasisiniz yoksa dr lariniz farkli mi merak ettim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?