- 3 Kasım 2016
- 480
- 239
- 18
Dr lar yaptırabilirsiniz diyorlar ama ben enfeksiyon riski almamak için yaptıramıyorumSize bi şey soracam aciil cevaplarınızı bekliyorum. 14 haftalık hamileyim lazeri bıraktım peki ağda yaptırsam bi şey olur mu? Genital bölgeye ağda yaptiran var mı?
Hımm. Ben de tereddutteyim. Bilemedim. Teşekkür ederim canim.Dr lar yaptırabilirsiniz diyorlar ama ben enfeksiyon riski almamak için yaptıramıyorum
Ben 3 aydır yaptırıyorum herhangi bir sıkıntı olmadı. Doktorlar sadece göbeğinizi almayın diyor genelde. Ağda rahat oluyorHımm. Ben de tereddutteyim. Bilemedim. Teşekkür ederim canim.
Ayy sevindim canım, ben de rahatlıkla aldirabilirim o zaman. Dr.um da aldirabilirsin dedi. Yine de her şeyden korkuyor insan. Çok teşekkür ederim.Ben 3 aydır yaptırıyorum herhangi bir sıkıntı olmadı. Doktorlar sadece göbeğinizi almayın diyor genelde. Ağda rahat oluyor
Kızımız olcak Allahın izniyleKizlaar çoktandır bir şeyler yazan yoknasılsınız, nasıl gidiyor hamilelik? Bebislerinizin cinsiyetleri ne?
Hayırlı olsun inşallah sagliklica kucağınıza alırsınız. Ben de iyiyim çok şükür benim de bir kız bir erkek olacak. İsim arastirmasindayiz. Düşündüğümüz isimleri de paylaşalımKızımız olcak Allahın izniyleherşey yolunda şükür. Yarıyıda geçtiğimize göre gerisi gelir diye düşünüyorum. Hazırlıklarda tam gaz devam. Sende durumlar nasıl?
Allah yardımcın olsun. İnşallah hayırlısıyla tamamlar kucağına alırsın oğlunu. İsim ne düşünüyorsunuz?SLm benimde oğlum olacak kısmetse. Bende rahim ağzı yetmezliği çıktı 3 aydır yatıyorum kısmet olursa kalan kısmını da yatarak tamamlıycam
Oooo süper hayırlı olsun. Rabbim tamamına erdirsin.Ben de hamileyimmmmm aklim hep sizlerdeee :)
İnşallah canım. İsim erkek için ne zormuş. Aklımızda sarper ve göktuğ varAllah yardımcın olsun. İnşallah hayırlısıyla tamamlar kucağına alırsın oğlunu. İsim ne düşünüyorsunuz?
Aminnn hepimizin inşallahOooo süper hayırlı olsun. Rabbim tamamına erdirsin.
Evet ya biz de erkekte takıldık kaldık. Hiç güzel isim gelmiyor akla.İnşallah canım. İsim erkek için ne zormuş. Aklımızda sarper ve göktuğ var
Maşallah sanada. Hepimiz sağlıcakla alalım inşallah. İsim konusunu hiç açma 1.5aydır bi ism beğenemedik :)Hayırlı olsun inşallah sagliklica kucağınıza alırsınız. Ben de iyiyim çok şükür benim de bir kız bir erkek olacak. İsim arastirmasindayiz. Düşündüğümüz isimleri de paylaşalım
Aaa gerçekten mi okadar sewindimki anlatamam. Ne kadarlık oldunuz tatlım?Ben de hamileyimmmmm aklim hep sizlerdeee :)
Daha ufacik minicik canim. 5 haftalik :)Aaa gerçekten mi okadar sewindimki anlatamam. Ne kadarlık oldunuz tatlım?
Çok sewindim gerçektenya. Rabbim tamamına erdirsin bu sefer inşallah canım benim. Tedaviyle mi oldu normal yolla mı?Daha ufacik minicik canim. 5 haftalik :)
Biz de sürekli yaziyoz ciziyoz ama içimize sinen bir isim bulamadıkMaşallah sanada. Hepimiz sağlıcakla alalım inşallah. İsim konusunu hiç açma 1.5aydır bi ism beğenemedik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?