2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Size bi şey soracam aciil cevaplarınızı bekliyorum. 14 haftalık hamileyim lazeri bıraktım peki ağda yaptırsam bi şey olur mu? Genital bölgeye ağda yaptiran var mı?

Size bi şey soracam aciil cevaplarınızı bekliyorum. 14 haftalık hamileyim lazeri bıraktım peki ağda yaptırsam bi şey olur mu? Genital bölgeye ağda yaptiran var mı?
Dr lar yaptırabilirsiniz diyorlar ama ben enfeksiyon riski almamak için yaptıramıyorum

Ben 3 aydır yaptırıyorum herhangi bir sıkıntı olmadı. Doktorlar sadece göbeğinizi almayın diyor genelde. Ağda rahat oluyor
Ayy sevindim canım, ben de rahatlıkla aldirabilirim o zaman. Dr.um da aldirabilirsin dedi. Yine de her şeyden korkuyor insan. Çok teşekkür ederim.

Kizlaar çoktandır bir şeyler yazan yok nasılsınız, nasıl gidiyor hamilelik? Bebislerinizin cinsiyetleri ne?

Kizlaar çoktandır bir şeyler yazan yok nasılsınız, nasıl gidiyor hamilelik? Bebislerinizin cinsiyetleri ne?
Kızımız olcak Allahın izniyle herşey yolunda şükür. Yarıyıda geçtiğimize göre gerisi gelir diye düşünüyorum. Hazırlıklarda tam gaz devam. Sende durumlar nasıl?

Kızımız olcak Allahın izniyle herşey yolunda şükür. Yarıyıda geçtiğimize göre gerisi gelir diye düşünüyorum. Hazırlıklarda tam gaz devam. Sende durumlar nasıl?
Hayırlı olsun inşallah sagliklica kucağınıza alırsınız. Ben de iyiyim çok şükür benim de bir kız bir erkek olacak. İsim arastirmasindayiz. Düşündüğümüz isimleri de paylaşalım

SLm benimde oğlum olacak kısmetse. Bende rahim ağzı yetmezliği çıktı 3 aydır yatıyorum kısmet olursa kalan kısmını da yatarak tamamlıycam

SLm benimde oğlum olacak kısmetse. Bende rahim ağzı yetmezliği çıktı 3 aydır yatıyorum kısmet olursa kalan kısmını da yatarak tamamlıycam
Allah yardımcın olsun. İnşallah hayırlısıyla tamamlar kucağına alırsın oğlunu. İsim ne düşünüyorsunuz?

Hayırlı olsun inşallah sagliklica kucağınıza alırsınız. Ben de iyiyim çok şükür benim de bir kız bir erkek olacak. İsim arastirmasindayiz. Düşündüğümüz isimleri de paylaşalım
Maşallah sanada. Hepimiz sağlıcakla alalım inşallah. İsim konusunu hiç açma 1.5aydır bi ism beğenemedik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…