• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

3. Denememde oldu canim. Iki embriyo transfer edildi :) hepimizin insallah saglikla devam eder ve bebislerimize kavusuruz...
Bende çok kötü dönemler geçirdim şükür bugüne geldik Hayırlı olsun bebislerimiz Rabbim më emanetler hepimizinkide senin adinada çok sevindim çok dikkat et yat

3. Denememde oldu canim. Iki embriyo transfer edildi :) hepimizin insallah saglikla devam eder ve bebislerimize kavusuruz...
Canm onceki denemelerinde bir embriyomu transfer edilmisti. Benmde ilk iki denemede bir tane transfer edildi 3. Denemede iki tane transfer edilicekte. 2tane transfer edildi diyince aormak istedim. Buarada saglicakla kucagina alman nasip olur insallah;)

Canm onceki denemelerinde bir embriyomu transfer edilmisti. Benmde ilk iki denemede bir tane transfer edildi 3. Denemede iki tane transfer edilicekte. 2tane transfer edildi diyince aormak istedim. Buarada saglicakla kucagina alman nasip olur insallah:KK66:
Evet canim ilk ikisinde bir transfer edildi son denemede iki tane transfer etti artik doktor.. amin hepimize nasip olur insallah

Evet canim ilk ikisinde bir transfer edildi son denemede iki tane transfer etti artik doktor.. amin hepimize nasip olur insallah
Peki sizde sorun neydi canm bide kacinci gun embriyosu transfer edildi denemelerinde. Hepsinde taze transferimi oldu dondurulmusta oldumu pek soru sordum:)

Peki sizde sorun neydi canm bide kacinci gun embriyosu transfer edildi denemelerinde. Hepsinde taze transferimi oldu dondurulmusta oldumu pek soru sordum:)
Sebepsiz canim bizde sorunm ilkinde 4. Gun embriyosu taze transfer oldu düşük yaptirildim dis gebelik suphesi ile. Ikincisi dondurulmus 5. Gundu hic tutmadi. Bu da dondurulmus 5. Gun iki embriyo oldu :)

Sebepsiz canim bizde sorunm ilkinde 4. Gun embriyosu taze transfer oldu düşük yaptirildim dis gebelik suphesi ile. Ikincisi dondurulmus 5. Gundu hic tutmadi. Bu da dondurulmus 5. Gun iki embriyo oldu :)
Anladm canm saglikla kucagina alirsn ins. Benm birinci taze ikinci dondurulmustu artk kalmadi 3.de tekrar tedavi olup taze transfer olucak su durumda

Back