Al bendende okadar. Neler neler düşündük ııh yakıştıramıyoruzBiz de sürekli yaziyoz ciziyoz ama içimize sinen bir isim bulamadık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Al bendende okadar. Neler neler düşündük ııh yakıştıramıyoruzBiz de sürekli yaziyoz ciziyoz ama içimize sinen bir isim bulamadık
Büyüklerden de olsa güzel isimlermis bence.Selam bizimde 1 kız 1 erkek isimleri efe mehmet Zeliha mecbur buyuklerden isimler
3. Denememde oldu canim. Iki embriyo transfer edildi :) hepimizin insallah saglikla devam eder ve bebislerimize kavusuruz...Çok sewindim gerçektenya. Rabbim tamamına erdirsin bu sefer inşallah canım benim. Tedaviyle mi oldu normal yolla mı?
Teşekkür ederim canimBüyüklerden de olsa güzel isimlermis bence.
Bende çok kötü dönemler geçirdim şükür bugüne geldik Hayırlı olsun bebislerimiz Rabbim më emanetler hepimizinkide senin adinada çok sevindim çok dikkat et yat3. Denememde oldu canim. Iki embriyo transfer edildi :) hepimizin insallah saglikla devam eder ve bebislerimize kavusuruz...
Aminnn cok teşekkür ederimBende çok kötü dönemler geçirdim şükür bugüne geldik Hayırlı olsun bebislerimiz Rabbim më emanetler hepimizinkide senin adinada çok sevindim çok dikkat et yat
Canm onceki denemelerinde bir embriyomu transfer edilmisti. Benmde ilk iki denemede bir tane transfer edildi 3. Denemede iki tane transfer edilicekte. 2tane transfer edildi diyince aormak istedim. Buarada saglicakla kucagina alman nasip olur insallah3. Denememde oldu canim. Iki embriyo transfer edildi :) hepimizin insallah saglikla devam eder ve bebislerimize kavusuruz...
Evet canim ilk ikisinde bir transfer edildi son denemede iki tane transfer etti artik doktor.. amin hepimize nasip olur insallahCanm onceki denemelerinde bir embriyomu transfer edilmisti. Benmde ilk iki denemede bir tane transfer edildi 3. Denemede iki tane transfer edilicekte. 2tane transfer edildi diyince aormak istedim. Buarada saglicakla kucagina alman nasip olur insallah
Peki sizde sorun neydi canm bide kacinci gun embriyosu transfer edildi denemelerinde. Hepsinde taze transferimi oldu dondurulmusta oldumu pek soru sordum:)Evet canim ilk ikisinde bir transfer edildi son denemede iki tane transfer etti artik doktor.. amin hepimize nasip olur insallah
Sebepsiz canim bizde sorunm ilkinde 4. Gun embriyosu taze transfer oldu düşük yaptirildim dis gebelik suphesi ile. Ikincisi dondurulmus 5. Gundu hic tutmadi. Bu da dondurulmus 5. Gun iki embriyo oldu :)Peki sizde sorun neydi canm bide kacinci gun embriyosu transfer edildi denemelerinde. Hepsinde taze transferimi oldu dondurulmusta oldumu pek soru sordum:)
Anladm canm saglikla kucagina alirsn ins. Benm birinci taze ikinci dondurulmustu artk kalmadi 3.de tekrar tedavi olup taze transfer olucak su durumdaSebepsiz canim bizde sorunm ilkinde 4. Gun embriyosu taze transfer oldu düşük yaptirildim dis gebelik suphesi ile. Ikincisi dondurulmus 5. Gundu hic tutmadi. Bu da dondurulmus 5. Gun iki embriyo oldu :)
Insallah boylesi daha hayirlidir :)Anladm canm saglikla kucagina alirsn ins. Benm birinci taze ikinci dondurulmustu artk kalmadi 3.de tekrar tedavi olup taze transfer olucak su durumda
Hayırlı olsun inşallahbizim de kızımız olacak kısmetse. Allah isteyenlere hamileliği hamilelere de sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin
Tesekkur ederim canim aminnnCananyılmaz senin adına çok sevindim canım. Rabbim tamamına erdirsin inşallah.
Gözün aydın inşallah kucağına sağlıkla almayi da nasip eder allahimBenim de bir oğlum olacak Allah nasip ederse kızlar.. ilk tüp denememizdi tuttu cok şükür..