Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bende o akıntıdan muzdaribim ama kaşıntı koku vs yapmadığı için hiç takmadım kafama sormadım bile doktora. Ağrı banada oluyor. Özellikle son 2 gündür sabahları biraz karın ağrım oluyor. Salı doktora soracağım ama sanmam önemli birşey olduğunu.Kızlar iyi haftasonlari Bi şey sormam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim. Benim sürekli akintim oluyor. Dr.bi kaç defa fitil verdi kullandım ama devam ediyor. Dr.bi sorun görmedi kaşıntı falan olursa haber ver dedi. 19.haftamdayim. Kasiklarimda rahmimde hafif ağrılar oluyor Siz de ne gibi durumlar oluyor?
Benim kıyafet olayı tamamlandı bile :) 3-6 ve 6-9bile aldık. Doğdukça eksikler ortaya çıkacaktır onları alırız. Bizim banyo seti tırnak makası titreşimli ana kucağı va kaldı bebek için. Birde doğumda verilecekler. Kendime alacaklarımı tamamlamam lazım nisan sonrası. Ben ağırlaşmadan bitirmek istiyorumBebislerimiz için alışverişe başladınız mı.. ben daha erken diye başlamadım..yazlık ciciler fln çıkmadı henüz.
gülücükler yanlışlıkla oldumerhaba arkadaşlar uzun süredir yazmıyordum kötü bir hamilelik sürecindeydim ama malesef olmadı yarım kaldı 18 hftada bebegimi kaybettim
Geçmiş olsun canın neden ya neden olmadı sorun neydigülücükler yanlışlıkla oldu
Allah yardımcın olsun sabır versin inşallah. Neden nasip olmadı?merhaba arkadaşlar uzun süredir yazmıyordum kötü bir hamilelik sürecindeydim ama malesef olmadı yarım kaldı 18 hftada bebegimi kaybettim
tesekkur ederimm malesef sıvısı tukenmısAllah yardımcın olsun sabır versin inşallah. Neden nasip olmadı?
Hiç farkedememişlermi bi çare bulamazlar mıydıtesekkur ederimm malesef sıvısı tukenmıs
merhaba arkadaşlar uzun süredir yazmıyordum kötü bir hamilelik sürecindeydim ama malesef olmadı yarım kaldı ayok allah sabrini versin inşallah
Merhabalar ben de yunus aydinda tup bebek yaltirmak istiyorm. Sizin kacinci denemeniz di acaba. Bi de fiyatlari nasil ogrenebilirmiyim. Baya olmus 22. Haftadadasiniz saglikla kucagina alin insallah ikiz mi?Yunus hocama sarılıp ağladım o adamm yaaa en iyi doktorum benim :)))
Benim ilk denememdi ikiz değil tek gebelik yunus bey çok iyi bilgili tecrübeli ve merhametli bir adam. Tavsiye ederim ben ilaçlar dahil 6 bine anlaşmıştım.Merhabalar ben de yunus aydinda tup bebek yaltirmak istiyorm. Sizin kacinci denemeniz di acaba. Bi de fiyatlari nasil ogrenebilirmiyim. Baya olmus 22. Haftadadasiniz saglikla kucagina alin insallah ikiz mi?
Anladim canim cok tesekkurler..korkuyorm ben de bu surecten yum toplama ve trasferden. Ne guzel.ilk denemede tutmus darisi tum isteyenlere insallahBenim ilk denememdi ikiz değil tek gebelik yunus bey çok iyi bilgili tecrübeli ve merhametli bir adam. Tavsiye ederim ben ilaçlar dahil 6 bine anlaşmıştım.
Amin inşallah allah bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın. Ama sana tavsiyem doktoruna güven ve stres yapmamaya çalış korkma hepsi acı verici şeyler değilAnladim canim cok tesekkurler..korkuyorm ben de bu surecten yum toplama ve trasferden. Ne guzel.ilk denemede tutmus darisi tum isteyenlere insallah
Benim karnımda adet olacakmisim gibi bir his olmuştu..hatta tutmadı adet olacam diye cok stres yapmıştım.. bide goguslerimin damarları belirginlesmisti..resmen harita gibi yesil yeşil damarlar çıkmıştı göğüslerde..Merhaba kizlar trabsfer snrasi 6. Gunum tutanlar yada tutmaynlaar yorum yapabilir mi acaba. Tutunma belirtileri oldu mu pozitif sonuc alan arkadaslarim. Cok heyecanliyim test gunume daha cok var 8 . Gunde idrar tahlili yapmayi dusunuyorum ne dersiniz