• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Arkadaslar merhaba cok pardon ama banyoyu kacinci gun ve ayakta mi yoksa oturarak mi yaptiniz acilll cvp bekliyrm arkadaslar....

Arkadaslar merhaba cok pardon ama banyoyu kacinci gun ve ayakta mi yoksa oturarak mi yaptiniz acilll cvp bekliyrm arkadaslar....
Ben 4. Gün ayakta yaptım cok aşırı sıcak suyu tavsiye etmedi doktorum o bana 3. Gün yap dedi ama ben bir gun daha bekledim

Cok tskr ederm peki sonucu ogrendinz mi ?daha benimkini ogrenmeye cok var cok sabirsizlaniyrm

Masallah rabbim kucagina almanida nasip etsin ins.Bugun biraz,tedirginim uzandigim yerde birden hapsirdim ve istemsiz kafam kalti yunurtaliklarimin oldugu yere kadar kafam gitti ve cok acidi bugun iki defa oldu ve cok korkuyrm bise oldu mu acaba diye sizce bundan dolayi bise olabilir mi bebeklerime ?

Masallah rabbim kucagina almanida nasip etsin ins.Bugun biraz,tedirginim uzandigim yerde birden hapsirdim ve istemsiz kafam kalti yunurtaliklarimin oldugu yere kadar kafam gitti ve cok acidi bugun iki defa oldu ve cok korkuyrm bise oldu mu acaba diye sizce bundan dolayi bise olabilir mi bebeklerime ?
Ne desek boş canım inşallah bişey olmaz

Canim hapsirmayla öksürmeyle bisey olmaz sıkma canini.. Hayirlisi ile guzel sonuclar alirsin insallah.. Kac gun kaldi simdi ogrenmene

Bizede 8. Haftadan beri serbest doktor rahat ol sen mutluysan oda mutlu dedi 12. Haftadayız hiç bir sorun olmadı

Arkadaslar hepiniz recai hocanin mi hastasisiniz yoksa dr lariniz farkli mi merak ettim de

Back