2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

teşekkür ederim canım inşallah.. bakalım adet olmayı bekliyorum sıkıntı yoksa dondurulmuş transferim var :) bu sefer gelecek teyzesi :)
Gelecek allahin izniylee biz halayı çekeriz sen hiç merak etme :) yetişeceksin inşallah bize. Her zaman pozitif ol ne güzel bak en azından dondurulmuşunda varmış.

Gelecek allahin izniylee biz halayı çekeriz sen hiç merak etme :) yetişeceksin inşallah bize. Her zaman pozitif ol ne güzel bak en azından dondurulmuşunda varmış.

İnşallah canım :) evet çok şükür ki hem sıkıntı büyümeden atlattım hem umudum var dondurulmuşlarla :)

İnşallah canım :) evet çok şükür ki hem sıkıntı büyümeden atlattım hem umudum var dondurulmuşlarla :)
Dualarım seninle... rabbim başka sıkıntı göstermesin hepimizin başına geliyor farklı şekillerdede olsa imtihanimiz diyoruz şükür ediyoruz. Rabbim hem sabrımızı hem şükrümüzü artırsın

Canım, kardeşim, dostum bu topic sayesinde buldum seni. Pozitifliğimiz sayesinde kazandık herşeyi şükürler olsun.

Canım, kardeşim, dostum bu topic sayesinde buldum seni. Pozitifliğimiz sayesinde kazandık herşeyi şükürler olsun.
Kalbi güzel kendi güzel dostum arkadaşım kardesim benim nice guzellikleri hep beraber yaşayacağız inşallah. Kk nın bana verdiği en iyi dost en tatlış hamiş :))

Tatlım benim enerjimizi sana geçirebildiysek ne mutlu bize. Bizi merak edip girmende ayrı bir mutlu etti beni. Ama malum negatifliklerle dolmuş burası insanın yazası gelmiyor. Kaybına kendi kaybım kadar üzüldüm yaşamayan bilmez çünkü. Rabbim en kısa zamanda kavuştur bu kutsal duyguya senide

Kalbi güzel kendi güzel dostum arkadaşım kardesim benim nice guzellikleri hep beraber yaşayacağız inşallah. Kk nın bana verdiği en iyi dost en tatlış hamiş :))
Ay şımarcam kız. Şuanki halimi biliyon, yüzümde gülücükler açmasını sağladın miniğim benim :) iyiki varsın

çooook teşekkür ederim canım benim

çooook teşekkür ederim canım benim
Bu arada bizi merak etmişsinya. Çok şükür herşey yolunda ama zor bir hafta geçiriyorum, en zoru da bugün oldu hala bitmedi gerçi. Mide ağrısı, bulantısı, kusması kolay değilmiş. Senide aramıza bekliyoruz

Kıyamam ya... hersey yolunda olsun da canim tek sikintin o olsun... saglikli olun yeter ki :) insallah en kisa zamanda ben de aranizdayim ☺

günaydın kızçegiller napıyonuz bebişler napıyor bende ağırlık şimdiden başladı ya ne yatabiliyorum ne yerimden kalkabiliyorum valla kendimi son zamanlarda düşünemiyorum :)
bide hem hemen zaman geçsin bebeğime kavuşim istiyorum hemde 24 ay hamile kalsam diyorum benim kocada bir hizmet bir hizmet bana geceden portakal suyu sıkıp işyerinde içmem için çantama koymalar yemeği hazırlayıp getirmeler gece kalkıp su vermeler çok güzelmiş böyle bende şımardım abartıyorum biraz azıcık keyif sürelim o kadar bekledik :)

Elbette en büyük hakkın canım siz 2 hafta ondesiniz benden bende güzel uyuyorum sukur

mavera04 seher0607 Y Yellu
Bazı sordugum yorumlara çok bilmiş bir sekilde olumsuz konusyorsun bizim zamanımızda burası boyle degildi diyen yazan arkadaslar ben sizi olumsuza sokacak birsey yazmadım bugune kadar ve dıger arkadaslarımada. Kendim için kendi hıssettıgımı sordum ve topic dediğin gulmeli eğlenmeli bi yer degıl sadece soru sorup öğrenmeninde yeridir, bildiklerini aktarmanında. ama çok alçak gonullu oldugunuzu zannederek ve bilinçsizce siz kırıcı bir sekilde birbirinizi destekleyen cevaplar yazmıssınız. Topiğinizde mutlu ve mesut olun. İnciten incittiği yerden incinir. İyimsermiş gibi ah canım vah canım yazısıyorsunuz ya asıl siz bana samimi gelmiyorsunuz. Gebeliğiniz devam ettiğini soylerken asıl bu topıkte olumsuz cvp alan dıs gebelık gecıren vs arkadaşlarınıza siz nispet yapıomus gıbı konusuyorsunuz. Tabıkı çok dusunme, bebegını üzme diyebilirsiniz öneride bulunabilşrsiniz ama bu sekılde sen boylesın söylesin gırdugun gıbı kımse sana cvp vermıyor yorumlarınızla aslında siz kendınızı çok ıyı özetlıyorsunuz. Sizi sizin gubıler anlar o yuzden bırbırınızı övmeye devam ederek gebeliğinizde mutluluklar. Eğri oturup doğru dusunun ıkı kere dusunun bır kere yazın yazdıklarınızı.
Asıl suc bende benım gıbı bır ınsanın ne işi var burda sevıyesız cevapları kendılerıne hak gorecek ınsanlarla aynı yerde olmam. Bol enerjılı pozıtıf dusuncelı topıgunızde mutluklar. Bilmem anlatabildim mi? Anlattıgımda sizin anlayabileceğiniz kadar zaten. Çok zorlanmayın... Gebesiniz ya yorulmayın. :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…