Şükür hamileyim canım darısı size.Hamileydiniz galiba dimi siz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şükür hamileyim canım darısı size.Hamileydiniz galiba dimi siz
Bende hamileyim tatlım cok şükür o yüzden siyah gelince korktumŞükür hamileyim canım darısı size.
seher canım nerde tedavi gördün ? sorun neydi olumlu sonç almışsn gözün aydınHosgeldin canım
Antalyada canım 4 cu transferde oldu sukurseher canım nerde tedavi gördün ? sorun neydi olumlu sonç almışsn gözün aydın
Bu rahim duvari kalinligi 1 hafta da arta arta mı oluyor yoksa transferden 5 gün önce ölçülen kalınlık aynı mı kaliyor8-17 arası diye biliyorum ama 6.5 la hamile kalan da var tabi.
Slam Günaydın canım bunun cevabını sadece doktorun verebilir ..en sağlıklısi doktor ben de bişey soruyum kahverengi akıntı oldumu senede? ?Selam Kızlar nasılsınız biraz irtibatı kopardık sankı
size bir sey danısşmak istiyorum
benim gebeliğim 6+6 olarak suan
yalnız ben gecen sene myom amelıyatı olmuştum ve sag tarafım hala sankı ıcerde bı yapışıklık varmış gıbı ağrıyor
bana ıkı embrıyo transferı yapıldı
çok sukur gebelıgım gerceklestı tek kese ıle ama sag tarafımda sag kasıgımda cok ağrıyor
embryolardan bırıde gıdıp tüpe yerleşmez dımı
böyle bısey duyan oldu mu
biri rahımde bırı tüpte dollenmıs yumurta ıle karsılasan oldu mu ?
Slam Günaydın canım bunun cevabını sadece doktorun verebilir ..en sağlıklısi doktor ben de bişey soruyum kahverengi akıntı oldumu senede? ?
Evet canım kullanıyorum aramızda 1 hafta var allahim son haftalarda göstersin bize inşallahhayatım benım akıntım hala çok var ama hiç kahverengi gelmedi.
hep topak topak jel gelıor
fakat daha oncekı okuduklarıma istinaden bebek yerleşme sırasında ki hala yerleşiyor sayılıo rahmin içinde dışarıya gelmeyen kucuk kanamalar olabiliyormuş galiba jelle sonra bu kırmızı kan beklediği için akmak için kahverengi geliyormuş
bole bır ıkı kucuk gelmesı sorun degıl
ama uzun surelı gelıosa doktora hemen gıtmelısın
o zaman dusuk onleyıcı iğne ve dinlenme verıolar
sen kan sulandırıcı kullanıyor musun
Canım kahverengide olsa azcıkta olsa hemen doktorunu ara. Serum takabilirler yada iğne verebilirlerEvet canım kullanıyorum aramızda 1 hafta var allahim son haftalarda göstersin bize inşallah
DokTor nolmal dedi canım yat dedi teldeCanım kahverengide olsa azcıkta olsa hemen doktorunu ara. Serum takabilirler yada iğne verebilirler
Slam Günaydın canım bunun cevabını sadece doktorun verebilir ..en sağlıklısi doktor ben de bişey soruyum kahverengi akıntı oldumu senede? ?
Evet canım kullanıyorum aramızda 1 hafta var allahim son haftalarda göstersin bize inşallah
Heh tamam aradıysan sorun yok canımDokTor nolmal dedi canım yat dedi telde
Maşallah zaman geçiyor bak 9 haftalik oldun inyernettede araştırdım normalmiş cuma günü kalp atışına gidecez da bizHeh tamam aradıysan sorun yok canım
Bide bana sor o zamanı canım :) son 1 hafta çok zor geçiyor. Mide ağrısı bulantısı kusma.Maşallah zaman geçiyor bak 9 haftalik oldun inyernettede araştırdım normalmiş cuma günü kalp atışına gidecez da biz
Oyy inşallah duyarsın pıtpıtları çok heyecanlı. Bizimde bugün görüş günü :))Maşallah zaman geçiyor bak 9 haftalik oldun inyernettede araştırdım normalmiş cuma günü kalp atışına gidecez da biz
Aynen doktorda normal dediJel kullanan arkadaşlarım o jel her renkte geliyo içerde biriktiği için sarı kahverengi siyah normal birşey yani kırmızı kan şeklinde gelirse riskli..