Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olmaz olurmu 9. hafta hersey yolunda gidiyor ama o kasık ağrısı hep var ozellikle yorulduğum sa ayakta cok kaldığımdaHamile olan arkadaşlarım kasıklarınızda agrılar oluyor mu
Aynen ağrı hiç bitmiyorOlmaz olurmu 9. hafta hersey yolunda gidiyor ama o kasık ağrısı hep var ozellikle yorulduğum sa ayakta cok kaldığımda
tam sorunuzu anlayamadım. rahim kalınlığı adetin 3. gününde ölçülüyor ve arta arta trnasfer gününe kadar geliyor. benim 3. günden başlayarak her kontrolümde ölçtüler transfer yapılırken ölçtüklerinde 16 çıkmıştıBu rahim duvari kalinligi 1 hafta da arta arta mı oluyor yoksa transferden 5 gün önce ölçülen kalınlık aynı mı kaliyor
kız sana kaç kere dicez az rahat ol birde bana derler sen benden beter oldun he illa belirti olucak diye birşey mi var illa klozetle bütünleşip sürekli kusmak mı istiyorsun bende de ne kusma ne bulantı ne bişey var daha bugun gördğm bebeğimi ellerini kollarını sallıyordu ultrasonda az bırak az rahat ol arkadaşımGünaydın Hatunlar:)
nasıl gidiyor?
bende hiç belirti yok sizler nasılsınız
transfer günümden berı belirtim yok
sadece cok hafıf gogus yanlarım ağrıyor
ne baş ne mide bulantısı ne bel ağrısı
kendımı dınleye dınleye bı hal oldum
siz nasılsınız
benım bu yaşadıklarım normal mı?
farkında olmadandüşük yapsam kan gelir degıl mi?
bi an acaba hamile değil miyim diye korkuyorum
kız sana kaç kere dicez az rahat ol birde bana derler sen benden beter oldun he illa belirti olucak diye birşey mi var illa klozetle bütünleşip sürekli kusmak mı istiyorsun bende de ne kusma ne bulantı ne bişey var daha bugun gördğm bebeğimi ellerini kollarını sallıyordu ultrasonda az bırak az rahat ol arkadaşım
Bu dediğin disgebelik bencede abartiyorsun başka meskaleler bul el işi yap yemek yap müzik dinlekızlar günaydın
simdi bana yıne kızacaksınız ama gun gecmıyor kı bır sey daha öğrenmeyeleım elde degıl
benım bellı bır suredır sag kasıgım ınanılmaz ağrıyor hep aklım orda
araştırdım ve Heterotopik gebelik diye bir sey okudum ve cok korkuyorum
bu gebelik genellikle tüp bebek tedavısı ıle hamıle kalanlarda ve çoğul embrıyo koyduklarında oluyormuş
yani : bir gebelik normal rahımde buyurken bir diğeride eger rahımde daha yukarılara transfer edildiyse o da gıdıp o tüpe yapısıomus biri rahımde buyurken dıgerı tüpte buyurmuş
ve ilerleyen normal bır gebelik olduğu ıcınde beta hcg sevıyelerınden anlaşılmazmış
erken tanı çok zormuş ancak bu kasık ağrıları bıraz sınyal verıomus ve tup yırtılırsa amelıyat edılmesı gerektıgınden ve narkoz alınması gerektıgınden sağlıklı gebelıkte kaybedılıyormus
bazende kendı ıcınde gelısmıyor ve mudaheleye gerek kalmıyormuş
deli gıbı araştırıyorum
yarın doktor kontrolüm var
inşallah ben kuruntu yapıorum
gecen sene myom amelıyatı olduğumdan berı sag kasıgım agrıo gercı
bı yapışıklık olduğunu düşünmek ıstıyorum kotuyu düşünmek ıstemıyorum
Sen en başta bebegine sonra kendine cok zarar veriyorsun inan buna. Bu kadar ikumak araştirmak sana hic bisey kazandirmaz aksine bebegine ve sana zarar verir. Şu an cok şükür hamilesin bunun tadını çıkarmak yerine bu stres cok yersiz ve zararlı. Ben 9 haftamı bitimek uzereyim zaman zaman sağda solda o kasık ağrısını hissediyorum. Emin ol öyle bi durum olsaydı daha şiddetli bir ağrı yaşanırdı rahimin hergün 2 kat daha fazla büyüyor ve buda elbette ağrı yapacak. Yinede en net bilgiyi alırsın doktorundan ama Bunu yapma. Benim bundan önce kaybettiğim gebeligimde 8+6 da kalbi durmuş ama biz bunu bidahaki kontrolde anladık 12 haftalikken biranda hic bi belirtim yoktu kanamada olmadi hersey yolunda derken basima geldi bu yani diyeceğim o ki hic biseyin yokkkende varkende hersey olabilir o yüzden en iyisi rahat olup dua etmekkızlar günaydın
simdi bana yıne kızacaksınız ama gun gecmıyor kı bır sey daha öğrenmeyeleım elde degıl
bu gebelik genellikle tüp bebek tedavısı ıle hamıle kalanlarda ve çoğul embrıyo koyduklarında oluyormuş
yani : bir gebelik normal rahımde buyurken bir diğeride eger rahımde daha yukarılara transfer edildiyse o da gıdıp o tüpe yapısıomus biri rahımde buyurken dıgerı tüpte buyurmuş
ve ilerleyen normal bır gebelik olduğu ıcınde beta hcg sevıyelerınden anlaşılmazmış
erken tanı çok zormuş ancak bu kasık ağrıları bıraz sınyal verıomus ve tup yırtılırsa amelıyat edılmesı gerektıgınden ve narkoz alınması gerektıgınden sağlıklı gebelıkte kaybedılıyormus
deli gıbı araştırıyorum
Farkındaysan kimse sana cevap yazma tenezzülünde bulunmuyor. Çünkü insanları geriyorsun. Sürekli negatif enerji saçıyorsun. Bizim zamanımızda bu topic öyle pozitif şendiki. Şimdi girdiğimde sadece senin safsatalarına denk geliyorum ve topicten soğutuyorsun insanı. Çok merak ediyorsan daha önce gitseydin doktora. Ve zaten olmayacağı varsa nekadar okursan bilirsen ne yaparsan yap o bebek olmaz. Ve şunu da unutmuşsun stresle bebeğine en büyük kötülüğü yapıyosun!! Ya biraz pozitif ol ya da negatifliğini lütfen kendine sakla. Herkes burda hamile!..kızlar günaydın
deli gıbı araştırıyorum
Aynen katılıyorum canimFarkındaysan kimse sana cevap yazma tenezzülünde bulunmuyor. Çünkü insanları geriyorsun. Sürekli negatif enerji saçıyorsun. Bizim zamanımızda bu topic öyle pozitif şendiki. Şimdi girdiğimde sadece senin safsatalarına denk geliyorum ve topicten soğutuyorsun insanı. Çok merak ediyorsan daha önce gitseydin doktora. Ve zaten olmayacağı varsa nekadar okursan bilirsen ne yaparsan yap o bebek olmaz. Ve şunu da unutmuşsun stresle bebeğine en büyük kötülüğü yapıyosun!! Ya biraz pozitif ol ya da negatifliğini lütfen kendine sakla. Herkes burda hamile!..
Ya topice giresim gelmiyo canımya. Birde öyle uzun uzun ve negatif dolu yazıyorki. İşk 1-2 cevap yazmıştım kendisine ama ardı arkası kesilmiyor. İnsanlar burda duygularını paylaşmaya giriyor senin sorularını yanıtlamaya seni sakinleştirmeye değilki. Ve şunuda belirteyim bu topicten öyle güzel dostlar edindimki çünkü benim bekleme sürecimde harikaydı burası. Negatif kimseyi istemiyorduk.A
Aynen katılıyorum canim
Aynen sana katılıyorum canım bizim zamanimizda negatif olmuyordu hic kimse olacak olanida engelliyorduk böylece herkes rahat ediyordu ve çoğu kişi pozitif oldu. Artik giresim girsemde cevap yazasım gelmiyor. Dönemimde kazandığım güzel dostum benim sayende negatiflikleri aştık beraberYa topice giresim gelmiyo canımya. Birde öyle uzun uzun ve negatif dolu yazıyorki. İşk 1-2 cevap yazmıştım kendisine ama ardı arkası kesilmiyor. İnsanlar burda duygularını paylaşmaya giriyor senin sorularını yanıtlamaya seni sakinleştirmeye değilki. Ve şunuda belirteyim bu topicten öyle güzel dostlar edindimki çünkü benim bekleme sürecimde harikaydı burası. Negatif kimseyi istemiyorduk.
Dilerim rabbim en kısa zamanda kucağını doldursun inşallah canımgebeliğim sonlanmış olmasına rağmen zamanında burdaki güzel paylaşımlardan yola çıkarak Y Yellu mavera04 Sevgi1312 ve diğer arkadaşların hamileliklerinden güzel şeyler okurum da mutlu olurum diye girdiğim bu sayfada malesef ben de negatiflik görmek istemiyorum... düşünün o kadar güzel ve pozitifti ki herşey kopamamıştım burdan :)