2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Canım bununla geçmiş gitmiş olur inşallah. Benimde transferden sonra minicik kanamam olmuştu. Ve benimde riskim var hep yatış modundayım. İmkanın varsa sürekli dinlen

canım senın kontrolun vardı dımı cuma gunu? nası gectı

canım cok gecmıs olsun, allaha emanet olun ınsallah kucağına alıcan tatlım
lütfen sende ıcını ferah tut bizlerde dua ediyoruz
benımde dun akşam butun daha oncekı sıktığım jeller sankı gerı geldı topak topak
bende panikledim annem de alttan muayene ettı senı doktor ordakı kalıntıları oynatmıştır onlar dokuluyordur dedı ama sabahtan berı kasık ağrım var
wcye gıdıyorum kan mı geldı dıye ama ıslaklık gelıo hep
fakat cok kotu rüya gordum ıc camasırım baya baya bı kan oluodu
rüyamda konuşmadığım bır arkadaşım 2 aylık hamıleymıs bense tam söyleyecekken bebegı dusuruyordum allah hayırlara çıkarsın

Rüya tersine çıkartır rrrr ya kan yok bişey yok hemen düşük ne 9 ay kanla doğuran var karamsar oluyorsun

ben bu kadar panik değildim ama su kasıklarımdakı ağrılar benım kafamı yerınde bırakmadı
doktorda dedı rahat ol dıye
carsamba kalp atışı için tekrar gidecegım
yolk kesesi oluşmuştu
kalp atışını duyana kadar suan her sey yolunda dedı doktor
fakat dun avm ye gittim ve bır ıkı saat ayakta kaldım yürüdüm hıc oturmadan dinlenmeden ne olduysa ondan sonra oldu kasıgım cok ağrıyor
bende kafamdan bıraz atmak ıstedım normal gebeler gıbı takılmak ıstedim yanlış mı yaptım sizce yürümekle ama yavaş yavaş

ya peki benden ondekı hamıle arkadaşlarıma sormak ıstıyorum
5+5 haftalığım bugun
bu günlerde de kasık ağrısı yasadınız mı sankı reglı olucaksınız gıbı

Cumayı bekleyemek canım salı günü apartopar gittik ağrım oldu çok. Ama birşey yok şükür. Kalp atışını duyduk bebiş çok iyi maşallah

super canım cok sevındım ben de sabırsızlıkla bı sonrakı kontrolu beklıyorum :)

5+5 haftalığım bugun

canım benım yarın 7. haftam bıtıyor hala ara ara reglı agrılarım oluyo. cok normal kafana takma.

Cumayı bekleyemek canım salı günü apartopar gittik ağrım oldu çok. Ama birşey yok şükür. Kalp atışını duyduk bebiş çok iyi maşallah

çok gecmıs olsun canım
nasıl bır ağrın vardı
benımde bugun sag kasıgıma agrı gırıp çıkıo
ayaklarımı usuttum acaba ondan mı oldu
çok korkuorum sankı bırı yumurtalığımı sıkıp sıkıp gerı bırakıo gıbı
acaba şimdi gozum takvime ılıstı normalde ben yumurta çatlama zamanımı hıssederım
doktor teyıt ettı hıssettıgımı yumurtanın o sıvısı ıcerde dağılırken agrı yapıo bende
ultrasonla teyıt etmıstı
takvime gore bugun benım yumurta çatlama gunu neredeyse
acaba yıne o ağrıları mı hıssedıyoruz

5+5 haftalığım bugun
Oluyor tabi olmazmı ben 7+2 yim hala devam ediyor ama çok şükür hersey yolunda. doktorum rahim hergün 2 kat büyüyor bunun olması normal dedi ben sol tarafta cok hissediyorum genelde. kalbini ferah tut

Oluyor tabi olmazmı ben 7+2 yim hala devam ediyor ama çok şükür hersey yolunda. doktorum rahim hergün 2 kat büyüyor bunun olması normal dedi ben sol tarafta cok hissediyorum genelde. kalbini ferah tut
Slm sizleri okuyorum okuyorum düşünüyorum kanamalar agrilar sancılar düşük riskleri felan 4 cu tup bebek denemende pozutif 4+4 hala keseyi bile görmedim çok korkuyorum

Oluyor cnm hatta suan 6+3 üm dün ve diger gün adet olucam dedim cok sukur olmadi

çok teşekkürler canlar
benımde ınanılmaz bı kasık ağrısı var
barı bıraz ıcım rahatladı
bırde carsamba gunu çapa tıp fakultesıne gıdecegım hem kalp atışı kontrolüm var
hemde cleaxene kan sulandırıcı ıgne kullanıyorum ve doktor 12 ye kadar kullanıcaksın dedı
paketın ıcınde 10 tane var bı haftada bıtıo kutusu 100 tl galıba
heyet raporu cıkarttıracagım o zaman sgk dan az ödeyerek alıyorum degıl mı
hıc heyetlı ılaç aldınız mı

Slm sizleri okuyorum okuyorum düşünüyorum kanamalar agrilar sancılar düşük riskleri felan 4 cu tup bebek denemende pozutif 4+4 hala keseyi bile görmedim çok korkuyorum

korkma canım bazen çok okumakta ıyı degıl doktor ne derse o
gecen gun kontrolümde bende doktora aynı seyı soledım kalp atışı duymadan hamıleyım demıcem dedım
çok okuyorum etrafı cok korkularım arttı dedım
o da ne yaparsan kendıne yaparsın bıraz rahatlatman gerekırken kendını sen herkesın herseyını kendıne yorup kendınıde bebegınıde yoruşun dedı
bunlar bünye meselesı herkeste olacak dıe bır kaıle yok
mesela benım canım hıc bısey cekmıo mıdem bulanmıo
bazılarında oluo vs gıbı ay acaba nıe olmuo dıe panık oluyoruz
ve yanlış yapıoruz

Kasıklarımda adetimin en yoğun olduğu gündeki gibi ağrılarım oluyor canım ve kramplar giriyor. Hepsi normalmiş. Rahim kasılmasıymış yaşadıklarımız. Ağrı eşiğim düşük olduğu içinde hepsini hissediyomuşum. Hamilelik süresince de adet dönemlerini hissettiğimiz gibi yumurtlama dönemini hissediyor olabilirsin

Canım bununla geçmiş gitmiş olur inşallah. Benimde transferden sonra minicik kanamam olmuştu. Ve benimde riskim var hep yatış modundayım. İmkanın varsa sürekli dinlen
canım ben çalısıyorum bugun izin aldım ama yarın işe gidicem eşim çık işten dedi ama bılmıyorum napıcam

Aynen doğru demiş dokTor herkezden bi pay çıkarıyoruz gerçekten benim ikiz ihtimalim var doktora göre henüz kese yarın bakıcak dün ikiz dogumlarini okudum burdan hep erken doğum fena fena şeyler içim karardı inan..

cnm aynı şeyleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…