2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

sağol canım
evet o zaman yarın doktora gıdecegım ultrason ıcın 5+4 olucagız
bakalım sadece testlerle bıtmıyor heyecanlar vallaha her adım heyecan dolu
ultrasonu sonra kalp atışı olucak mı vs hep bı heyecan streslıyız
bı de tabı bu sıteyı cok okudukça olumlu olumsuz bır cok seyden etkılendıgımız ıcın
suan mutlumuyum degılmıyım anlayamıyorum aılemıde ıkı arada bıraktım hemen sevınmeyın daha zaman var dıye
herkesın boğazında kaldı mutluluğu kımse kimseye olumlu bakamıo suan

Reactions: zkd
Cnm bizim dr adet tarihine göre hesapladi transfere gorede hesaplansa cok oynamiyor 2 gün falan oynuuor zaten. Kesen gözükür.ben 21. Gün gördüm

Aynen öyle oluyor transferden sonra 12. Günü bekledik sonra hcg iki güneartacakmi acaba artinca kese gözükecekmi simdide acaba kalp atacakmi muhtemelen sonrada hala atiyormu diye stres yapariz

Aynen öyle oluyor transferden sonra 12. Günü bekledik sonra hcg iki güneartacakmi acaba artinca kese gözükecekmi simdide acaba kalp atacakmi muhtemelen sonrada hala atiyormu diye stres yapariz
Banada bugün kese için randevu vercek bakalım Allah kısmet ederse :) bu bile çok heyecanlı :)

Doktorum la konuştum normalde bu oradaki hcg sonuçlarında 2.yi istemiyoruz ama bu sizin 4 cu transfer diye istedim diyor bekliyoruz henüz çıkmadı Bu hamilelik takvimini nasıl yapıyorsunuz?

ben gebelık tarıhımı transfer tarıhıme gore hesapladım. nette de bı cok sıtede tup bebek gebelık haftasının transfere gore hesaplandıgını okudum. hesabıma gore de suan 6+3 um. gecen gun kontrole gıttıgımde de bebegımın haftası hesabımla uyumlu cıktı. son adete gore degıl transferınıze gore hesaplayın bence

Benimde transferime göre tahmini bi hesaplama yaptılar son adet tarihimden 2 gün sonra çıktı. Buna göre ilerlicez dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…