2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Merhabalar :)
Öncelikle Rabbim tüm bekleyenlerin isteyenlerin hayırlısıyla mutlu haberler almasını nasip etsin .. çok zor bir imtihan Rabbim yardımcımız olsun ....
Benim eşim azospermdi yani hiç canlı sperm çıkışı yoktu . Eylül ayında microtese ameliyatıyla Rabbime çok şükür ki sprem bulunabildi.. 15inde 3. Gün 8 hücreli embriyo transferim oldu.. perşembe günü test günüm çok heyecanlıyım çok stresliyim ilk günler ilaçların da etkisiyle biraz kasık ağrım olmuştu ama bikaç gündür sadece arada bir adet olacak gibi bi ağrım oluyor.. günler yaklaştıkça(ki bu 10 gün 10 yıl gibi geldi) daha bi umutsuzluğa kapılıyorum .. hergün kendimde belirti arıyorum size de oluyor mu ?

Oluyor canm normal onlar benim uç denememde. De olmuştu ilk ikisi negatif son denemem pozitifti ama hepsinde de ayni şeyi yasadim adet ile ayni belirtiler oluyor çoğu da ilaçların etkisi bu yasa dikkati misin siz bunlari sorun etmeyin vücudumuzu çok dinlememeye calisin kafanizi dagitin pozitif düşünün inş güzel olur sonu

Ne güzell Rabbim evladınızı size bağışlasın ... inşallah hayırlı haberlerle bizim de yüzümüz güler teşekkürler

Canim benim de bugun jelden sonra kahverengi pirtiklar oldu.Sende de oldu sanirim.Ama okuduklarima gore normalmis sende deyince icime su serptin valla.Ama insan yinede tedirgin oluyo.Aynen dedigin gibi biraz moralim bozuldu.Allah tan hayirlisi.Allah hayirli ve mubarej olani hakkimizda nasip etsin

Canim bende 8 gun yaptim cikmadi 11 gunde cikti hemen üzülme moralini yuksek tut daha erken

Canim benim bu gun 13 gumum dun test yaptim degerim 335 cikti ama bel ağrısı ve adet sancisi var hala belirti yok belirti 5 haftadan sonra oluyor çoğunlukla

Günaydın kızlar bu crinone jeli kullanıpta yazdığı yan etkileri yaşayan var mı? Ben transferden bir hafta önce başladım nerdeyse. Bu sabah ilkkez yan etkilerini okudum. Göğüslerimde aşırı bir ağrı var o derece yan etki yapabilir mi? Gebelik belirtileri ile yan etkileri aynı.

Bende hiçbir yan etki yapmadı şükür canım. O gebelik belirtisi olmasın kaçıncı günün transferden sonra?

Bende hiçbir yan etki yapmadı şükür canım. O gebelik belirtisi olmasın kaçıncı günün transferden sonra?
Canım ben yan etkilerini okumamıştım. Transferden 6 gün önce kullanmaya başladım. Yan etki olsa 6 gün içerisinde transfere kadar hiç belirti göstermezmiydi? Transferimin 9. Günü. 18 ekimde oldu. Ve ben bu idrar ile göğüs ağrısını transferimin 4.5. Gününden sonra yaşamaya başladım.

Ee tamam işte gebelik belirtisi olabilir diyorumya :) inşallah güzel haberlerini alalım az kalmış test gününe

Bende kullanıyorum ama hiç yan etkisini görmedim canım

Kızlar beni doktorum 1 kasım da teste çagırdı ama adet günümden 2 gün sonraya denk geliyor sizde de öyle mi yoksa adet gününüze falan mı denk geliyor sizlern ki

Kızlar beni doktorum 1 kasım da teste çagırdı ama adet günümden 2 gün sonraya denk geliyor sizde de öyle mi yoksa adet gününüze falan mı denk geliyor sizlern ki
Benim adetimden 3 gün önce olacak canım. Ama bu kişiden kişiye değişir çünkü örnepin adetinin kaçıncı günü opu oldun kaçınck gün embriyosu transfer edildi gibi birçok değişken var.

Benim adetimden 3 gün önce olacak canım. Ama bu kişiden kişiye değişir çünkü örnepin adetinin kaçıncı günü opu oldun kaçınck gün embriyosu transfer edildi gibi birçok değişken var.
Anladım o zaman sıkıntı değil bende daha mı erken versem diyordum

Benim adet günümü sağolsun Y Yellu hesapladı:)) Şaka bir yana benim de 1 Kasım test günü. Adet günüm ayın 30'u. Sevgi senle günlerimiz aynı sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…