2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Kız bende normalde çok iştahlıyımdır heyecandan olsa gerek :)

Ne yemek lazım ki siz neler yiyosunuz?
Denizin yüz metrelik üst kısmında yaşayan hamsi, istavrit, uskumru, palamut gibi göçmen balıklara yüzey balığı, daha aşağıda bulunan mezgit, kefal, levrek, lüfer, barbunya, kalkan gibi balıklara dip balığı deniyor. Yüzey balıkları yiyebiliyoruz örneğin hamsi, istavrit, uskumru, palamut

Benim 4.hayatım
Nasil ayakta kaldin umudunu yitirmedin acaba? 4. Denemeden sonucunu ne zaman alacaksin canm özel değilse ve yazmak istersen sizdeki sorun ne acaba? Sorun yok denilipte olmamasi çok yipratici maalesef doktorlar bize senelrdoe sorun gözükmüyor her şey cokniyi diyor ama olmuyor Rabbim hepimizin yüzünü guldursun ins

Ay bak bunu çok sevdim hamsi de hamsi :)

Kızlar benim sonuç (-)hakkımızda hayirlisi rabbim oğluma uzun omur sizlere de uzun ömürlü hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin ins bugün 6. Gün kanda 0,100 çıktı

Arkadaşlar aşağıda 3. ve 5. gün embriyolarının rahimdeki gelişimlerini görebilirsiniz:kaynak:cocukistiyorum.com

Eklentiler

• image.png
    142,8 KB · Görüntüleme: 35
  • image.jpeg
    64,7 KB · Görüntüleme: 40
Kızlar benim sonuç (-)hakkımızda hayirlisi rabbim oğluma uzun omur sizlere de uzun ömürlü hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin ins bugün 6. Gün kanda 0,100 çıktı
Hayırlısı olsun cnm allah oğluna uzun ömürler versin üzülme en azından evlat duygusu yaşadın bunada şükürler olsun

Slm kizlar bu gun kan testi yaptirdim sonuc pozitif darisi kalp atislarini duymayi nasip etsin ve tabiki darisi tum bekleyenlere insallah
Canım çok sevindim İnşallah hayırlısı ile kalp atışlarınıda duy sağlıcaklada kucağına al. İşten dolayı giremedim. Yerinde duramazsın şimdi ayy maaşallah size sağlıcakla tamamlanır inşallah.

Ya ama tatlım çok erken değilmi karar vermem için neden ümidini kırdın hemen. Vücut 8.gün itibariyle beya hcg hormonu salgılamaya başlıyor

Sorma tatlım ayakta kalmak zorundayım olana kadar umutla devam edicem.Sorun rahimde şekil bozukluklugu,tüplerde tıkanıklık 3 ay önce ameliyat oldum tek tüpüm alında.Şans arttı dendi bekliyoruz bakalım kısmetten öteye geçilmez. 3 kasım test günüm

Ya ne güzel şeyler bunlar paylaştıgın için teşekkür ediyorum çok merak ediyordum ben <3
Ne bileyim işte faydalı bir şeyler de yazalım istedim. Burayı okuyan ve mutsuz olan arkadaşlara da asla vazgeçmeyin demek istiyorum. Umut hep var...

Kbrdglr dediğin gibi ikimizin de çocuğu var. Allah hiç olmayanlara da bize de versin. Ins yıne denersin. Ama doktorla konuştun mu? çok erken belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…