Kız bende normalde çok iştahlıyımdır heyecandan olsa gerek :)İlginç bir şekilde bugün belirtilerim hiç yok. Sırtım bile ağrımadı .hayırdır inş!
Bir de Yellu sende nasıl iştah yok ya ben ne bulsam yiyorum çünkü heyecanimi yemekle bastirabiliyorum.BuGün birşey örmeye başlamak istiyorum.kendimi oyalamaliyim.
Birde kendime pijama takımı aldım ben bugun. Acayip şeyler düşünüyorum Allah mahcup etmesin.
Ne yemek lazım ki siz neler yiyosunuz?Yalnız her balık olmaz dip balığı yenmiyor zararlı lan mezgit levrek barbunya gibi...
Denizin yüz metrelik üst kısmında yaşayan hamsi, istavrit, uskumru, palamut gibi göçmen balıklara yüzey balığı, daha aşağıda bulunan mezgit, kefal, levrek, lüfer, barbunya, kalkan gibi balıklara dip balığı deniyor. Yüzey balıkları yiyebiliyoruz örneğin hamsi, istavrit, uskumru, palamutNe yemek lazım ki siz neler yiyosunuz?
Gözün aydın cok sevindim. Darısı başımıza :)
Sevindim canım hayırlı olsun inşallah kalp atışlarına duyacaksın sağlıklı sıhhatle bebeğini kucağına alıcaksın inşaallah Allah ın izniyle...
Tesekuredeim canim darisi tum bekliyenlerin basina dualarim sizinleSevindim canım hayırlı olsun inşallah kalp atışlarına duyacaksın sağlıklı sıhhatle bebeğini kucağına alıcaksın inşaallah Allah ın izniyle...
Nasil ayakta kaldin umudunu yitirmedin acaba? 4. Denemeden sonucunu ne zaman alacaksin canm özel değilse ve yazmak istersen sizdeki sorun ne acaba? Sorun yok denilipte olmamasi çok yipratici maalesef doktorlar bize senelrdoe sorun gözükmüyor her şey cokniyi diyor ama olmuyor Rabbim hepimizin yüzünü guldursun insBenim 4.hayatım
Ay bak bunu çok sevdim hamsi de hamsi :)Denizin yüz metrelik üst kısmında yaşayan hamsi, istavrit, uskumru, palamut gibi göçmen balıklara yüzey balığı, daha aşağıda bulunan mezgit, kefal, levrek, lüfer, barbunya, kalkan gibi balıklara dip balığı deniyor. Yüzey balıkları yiyebiliyoruz örneğin hamsi, istavrit, uskumru, palamut
İnşallah canım öyle benim agriyorki heran tuvaletteyim acaba geldimi diye umarım hepimiz güzel haberler alırız.Merhaba canım 3 gün embriyosu hemen idrara geçmiyor sakın negatif düşünme erken daha idrar testi için dur bakalım moralini yüksek tut
Hayırlısı olsun cnm allah oğluna uzun ömürler versin üzülme en azından evlat duygusu yaşadın bunada şükürler olsunKızlar benim sonuç (-)hakkımızda hayirlisi rabbim oğluma uzun omur sizlere de uzun ömürlü hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin ins bugün 6. Gün kanda 0,100 çıktı
Canım çok sevindim İnşallah hayırlısı ile kalp atışlarınıda duy sağlıcaklada kucağına al. İşten dolayı giremedim. Yerinde duramazsın şimdi ayy maaşallah size sağlıcakla tamamlanır inşallah.Slm kizlar bu gun kan testi yaptirdim sonuc pozitif darisi kalp atislarini duymayi nasip etsin ve tabiki darisi tum bekleyenlere insallah
Ya ama tatlım çok erken değilmi karar vermem için neden ümidini kırdın hemen. Vücut 8.gün itibariyle beya hcg hormonu salgılamaya başlıyorKızlar benim sonuç (-)hakkımızda hayirlisi rabbim oğluma uzun omur sizlere de uzun ömürlü hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin ins bugün 6. Gün kanda 0,100 çıktı
Kan tahlilide olsa daha çok erken değil mi? Beta hcg yi zaten 6. Gün salgılamaya başlıyor diye biliyorum.Hayırlısı olsun cnm allah oğluna uzun ömürler versin üzülme en azından evlat duygusu yaşadın bunada şükürler olsun
Sorma tatlım ayakta kalmak zorundayım olana kadar umutla devam edicem.Sorun rahimde şekil bozukluklugu,tüplerde tıkanıklık 3 ay önce ameliyat oldum tek tüpüm alında.Şans arttı dendi bekliyoruz bakalım kısmetten öteye geçilmez. 3 kasım test günümNasil ayakta kaldin umudunu yitirmedin acaba? 4. Denemeden sonucunu ne zaman alacaksin canm özel değilse ve yazmak istersen sizdeki sorun ne acaba? Sorun yok denilipte olmamasi çok yipratici maalesef doktorlar bize senelrdoe sorun gözükmüyor her şey cokniyi diyor ama olmuyor Rabbim hepimizin yüzünü guldursun ins
Ya ne güzel şeyler bunlar paylaştıgın için teşekkür ediyorum çok merak ediyordum ben <3Arkadaşlar aşağıda 3. ve 5. gün embriyolarının rahimdeki gelişimlerini görebilirsiniz:kaynak:cocukistiyorum.com
Eki Görüntüle 1902797 Eki Görüntüle 1902798 Eki Görüntüle 1902797
Erken değil mi?6.gün?Kızlar benim sonuç (-)hakkımızda hayirlisi rabbim oğluma uzun omur sizlere de uzun ömürlü hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin ins bugün 6. Gün kanda 0,100 çıktı
Ne bileyim işte faydalı bir şeyler de yazalım istedim. Burayı okuyan ve mutsuz olan arkadaşlara da asla vazgeçmeyin demek istiyorum. Umut hep var...Ya ne güzel şeyler bunlar paylaştıgın için teşekkür ediyorum çok merak ediyordum ben <3
Kızlar benim sonuç (-)hakkımızda hayirlisi rabbim oğluma uzun omur sizlere de uzun ömürlü hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin ins bugün 6. Gün kanda 0,100 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?