- 12 Temmuz 2015
- 350
- 360
- 23
- 32
Ayyy cnm yazmışsın zaten şimdi fark ettim yarın sabah ben kan vermeye gıdıyorum Dua edin bana lütfennnn3. Gündü ama kaç hücreliydi sormayı unuttum onlarda soylemedi sadece ikisi de grade1 dedi. 1.kaliteymiş yani. Yap o zaman canım ama dediğim gibi ben pişman oldum :)
Yaptm negatif kalan embylrmi pgt ya gndercklr
Canım her doktorun tarzı başka canım verdiği ilaçlar değişebiliyoBana hic doktotun ovitrelle vermedi transfer asamasinda sorsam mi ki?
Ayyy cnm yazmışsın zaten şimdi fark ettim yarın sabah ben kan vermeye gıdıyorum Dua edin bana lütfennnn
Bence de bugün İdrarda da denedim benim de ikinci çizgi çıktı ama çok koyu değil yine de belli.Canım 8. Gun cıktı kanda benim bu sabahta idrar testi yaptım c kadar koyu cıkmasa da belirgin çıktı ikinci çizgi çok şükür. İnş Allahım size de nasip eder bana hala rüya gibi geliyo
Yaa kızlar benim bir de dün geceden beri lavaboya gittiğimde peçeteye hafif kahverengi leke değiyor? Pozitif olup da bu şekilde olan var mı?
Öyle mi diyosun ya çok korkuyorum. Bugün 8 gün yerlesme bitmesi gerekmiyor mu? Yoksa düşüyor mu bebislerimCanım yerleşirken bebişler hafif leke kanama yapabilirler sana daha sıku tutunmaya çalışıyo demekki bebişin
Öyle mi diyosun ya çok korkuyorum. Bugün 8 gün yerlesme bitmesi gerekmiyor mu? Yoksa düşüyor mu bebislerim
Oofff inşallah dönmez yaaa.Allah korusun canım kotu seylerı dusunme. Kahverengi leke genelde yerlesme belirtisi olarak kabul ediliyo. Kırmızıya donmedıgı surece panık yok
Canim kahve lekelenme olabilir. skinti yapma. . igne kullaniyomusun progestan.Öyle mi diyosun ya çok korkuyorum. Bugün 8 gün yerlesme bitmesi gerekmiyor mu? Yoksa düşüyor mu bebislerim
Evet canım proluton diye bi igne kullanıyorum. 3 günde bir yaptiriyorumCanim kahve lekelenme olabilir. skinti yapma. . igne kullaniyomusun progestan.
ay hadi hayırlı olur insallah cnm hakkında . .Ayyy cnm yazmışsın zaten şimdi fark ettim yarın sabah ben kan vermeye gıdıyorum Dua edin bana lütfennnn
O zaman bir sey olmaz canim. onlem icin onu veriyorlar o yuzden sordum.. cogalirsa kirmiziya donerse problem olur.Evet canım proluton diye bi igne kullanıyorum. 3 günde bir yaptiriyorum
Tmm canım teşekkür ederim verdiğin bilgi içinO zaman bir sey olmaz canim. onlem icin onu veriyorlar o yuzden sordum.. cogalirsa kirmiziya donerse problem olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?