- 12 Temmuz 2015
- 350
- 360
- 23
- 32
Çok beklemeyin verin bence ben dayanamadım dun gece rüyama girdiYaaa canimmm çok sevindim iyice gaza geliom bende valla bu güzel haberlerden sonra:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok beklemeyin verin bence ben dayanamadım dun gece rüyama girdiYaaa canimmm çok sevindim iyice gaza geliom bende valla bu güzel haberlerden sonra:)
Ne çıktı canm belli olmayabilir ama daha 6.gunBende idrar testi yaptim.bekliyorum su an basinda
Valla bir sey cikti. 5 dk icinde. sonra koyulastiNe çıktı canm belli olmayabilir ama daha 6.gun
O 5 dk içindeki halini bize yollasaydin keşkeValla bir sey cikti. 5 dk icinde. sonra koyulasti
Gorunmez diye canim.. belirmeye basladiginda cektim. 10 tane cekmisim.O 5 dk içindeki halini bize yollasaydin keşke
Yarın sabah ilk idrarla tekrar denesene canm. Ama benm içime orda bebis varmış gibi doguyoGorunmez diye canim.. belirmeye basladiginda cektim. 10 tane cekmisim.
Insallah oyledir canim. denicem artik..hayirlisi vardir umarim. simdiden sevinemiyorum.Yarın sabah ilk idrarla tekrar denesene canm. Ama benm içime orda bebis varmış gibi doguyo
Tebrikler kucagina almak nasip olur insallaj..Kızlar hamileyim kan değerim 60 çıktı
Benim de 8. Gün böyle çıkmıştı hamileyim çok şükür. Darısı başına :)Gorunmez diye canim.. belirmeye basladiginda cektim. 10 tane cekmisim.
Yaa ay sevindim. korkuyorum. opudan once 2 ctlatma ignesi oluyoruz ya..kalirmi acaba diye. normalde benim 13. gune hayalii saatlar sonra bisey cikiyodu ama. bugun 14. gun oldu. hemde 5 dk icinde cikti. gozle gorulur. o yuzdende seviniyorum. korkuda var .Benim de 8. Gün böyle çıkmıştı hamileyim çok şükür. Darısı başına :)
Bence de hamilesin canım. Çok merak ediyorsan idrarla uğraşma git kan testi yaptirYaa ay sevindim. korkuyorum. opudan once 2 ctlatma ignesi oluyoruz ya..kalirmi acaba diye. normalde benim 13. gune hayalii saatlar sonra bisey cikiyodu ama. bugun 14. gun oldu. hemde 5 dk icinde cikti. gozle gorulur. o yuzdende seviniyorum. korkuda var .
Hadi gözün aydın canım. Sen de katıldın bizeKızlar hamileyim kan değerim 60 çıktı
Ay insallah..cesaret edersem. aksam progestani olmaya gidince kanda vericem.Bence de hamilesin canım. Çok merak ediyorsan idrarla uğraşma git kan testi yaptir
Nasılsın? Kanaman vardı galiba??? Geçti mi?Tebrikler kucagina almak nasip olur insallaj..
7 de igneye gidiyorum
Hayırlısı ile olur inşallah:)7 de igneye gidiyorum
Heyecandan bayilmazsam vericem