Ay rahatlıyorum siz böyle dedikçe:) bu arada senden güzel haber geldiii dimiiiiOooo ne güzel canım 1.kaliteymis bu güzel haber bence içini ferah tut artık yarına bi şey olmaz merak etme.
E şurda salıya ne kalıyo zaten öyle diosan direk salı ver nolcakki, sonuç artarak devam edicek bence içini rahat tutYarın yapmayıp direk salı mı versem bilemıyorum delik deşik oluyo kollarım zor buluyolar damarımı fobım var bıde fenalaşıyorum. Gebel anlamda iyiyim canım. Sen de stres yapma moral onemlı bu surecte canum
Teşekkür ederim canim. Bak senin de ikisi tutar belki ikisi de kaliteliymis. İhtimal yüksekAy rahatlıyorum siz böyle dedikçe:) bu arada senden güzel haber geldiii dimiiiiİkiz bencedee sağlıklı olsunlarda canım benim çok çok tebrik ederim gözün aydın:)
Keyif aldigin seyleri yap guzel zaman gecirmeye calis calisiyormusun bilmem ama calisirsan daha hizli geciyor zaman mevlam insallah guzel haberler duymayi nasip etsin..İçimi rahatlattın canım o zaman bir kere de öğreneyim daha mı iyi olur Doktorum Murat keskin çokta memnunum sizlerle konuşunca çok rahatlıyorum burdaki herkes çok yardımcı oluyor kimseyle konuşamamak çok zor geliyordu
Embriyolog bunların tutma olasılığı yüksek dedi ama bu paronayaklık nerden geldi bana bu süreçte bilmiorm, normalde hiç böyle değilimdir hormonlarmı etkiliyo anlamadım hep ya öyle olursa ya şöyle olursa modundayım:)Teşekkür ederim canim. Bak senin de ikisi tutar belki ikisi de kaliteliymis. İhtimal yüksekhadi hayirlisi
Benim belli gebeyim ama dusuk tehlikem var transferin cok guzel gecer ins.bebelerin sıkıca yapışır sana..Canım benim inşallah bu son olucak senin içinde, senin ne zaman belli oluyo? Bakalım yarın transfer var dualarınızı eksik etmeyin benden kızlar..
Canım süper bak hamilesin, emeklerinin karşılığını almışsın, inşallah senide bırakmıcak bebeğin iyi düşün senBenim belli gebeyim ama dusuk tehlikem var transferin cok guzel gecer ins.bebelerin sıkıca yapışır sana..
Canım benimmm gözün aydın hadi.. Rabbim kucağına almayı nasip etsin. Çok seviniyorum böyle hamile haberlerinı alıncaKızlarrrrr ben dün balprensesinin gazına geldim demiştim ya bugün kan testi yaptırdım 7.günüm ve sonuç 98.81 çıktı. Anormal geldi bana çook yüksek. Dr.umla görüştüm büyük ihtimal ikiz dedi. Pzt tekrar kan testi yaptiracam. Galiba hamileyiiimmm
Hepimiz öyleyiz canım. Sonuç pozitif de olsa hep bi korku oluyor. bu durum 9 ay devam edecek bence.Embriyolog bunların tutma olasılığı yüksek dedi ama bu paronayaklık nerden geldi bana bu süreçte bilmiorm, normalde hiç böyle değilimdir hormonlarmı etkiliyo anlamadım hep ya öyle olursa ya şöyle olursa modundayım:)
Teşekkür ederim canim. İnşallah hep böyle güzel haberler alırızCanım benimmm gözün aydın hadi.. Rabbim kucağına almayı nasip etsin. Çok seviniyorum böyle hamile haberlerinı alınca
Hayırlı olsun canim :))Teşekkür ederim canim. İnşallah hep böyle güzel haberler alırız
Teşekkür ederim canımHayırlı olsun canim :))
Kızlarrrrr ben dün balprensesinin gazına geldim demiştim ya bugün kan testi yaptırdım 7.günüm ve sonuç 98.81 çıktı. Anormal geldi bana çook yüksek. Dr.umla görüştüm büyük ihtimal ikiz dedi. Pzt tekrar kan testi yaptiracam. Galiba hamileyiiimmm
Teşekkür ederim canim. Demi ya bu topic uğurlu geldi. Hepimiz doguracaz inşallahHayırlı olsuuunNe güzel iyi haberler ard arda geliyor.
Allah bu topic in bereketini haber bekleyen geri kalan herkese nasip etsin, böyle güzel haberler devam etsin herkesten inşallah.
12. Gün sonuç net olarak çıkar11. günüm bugün 10. Gün yazmisim
Bana hic doktotun ovitrelle vermedi transfer asamasinda sorsam mi ki?2 kasimda yapmstm bende yapsam çıkar diye düşünüyorum. nezaman ogrenicez yaa sonucusende transfer sonrası yaptın dimi cnm ovitrelle?
Doktorumuz ne verirse ayni doktorun bile hertedavi de degisiyor verdigi ilachanımlar her yeni tedavide aynı ilaçlarımı kullanıyoruz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?