• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Kızlarrrrr ben dün balprensesinin gazına geldim demiştim ya bugün kan testi yaptırdım 7.günüm ve sonuç 98.81 çıktı. Anormal geldi bana çook yüksek. Dr.umla görüştüm büyük ihtimal ikiz dedi. Pzt tekrar kan testi yaptiracam. Galiba hamileyiiimmm :halay::KK46:
Tebrikler cnm darısı bekleyenlere

Ya kızlar benim 3.gun embriyosu bugün 8.gün bende test yaptrmak istiyorum ama söylede bişey var transferin 5.günü bana Ovitrelle yaptrdilar yani demem o ki test yapsam bile yanlış sonuç cikarmi diyede korkuom iğnenin etkisi nezaman atılır ki vucuttan:deli: buarada test günüm 11kasm transferin 14.günü yani
Igneyi hangi tarihte yaptirmistin.benim 13. gun bile hayel meyal cikiyo. ama.genelde 1 hafta en gec 10 gunde atiliyo..
Ben kendimi bildigim.icin asilamalardan klomen zamanlarindan. kesin cikar yapsam ;)

Igneyi hangi tarihte yaptirmistin.benim 13. gun bile hayel meyal cikiyo. ama.genelde 1 hafta en gec 10 gunde atiliyo..
Ben kendimi bildigim.icin asilamalardan klomen zamanlarindan. kesin cikar yapsam :KK66:
2 kasimda yapmstm bende yapsam çıkar diye düşünüyorum. nezaman ogrenicez yaa sonucu:( sende transfer sonrası yaptın dimi cnm ovitrelle?

2 kasimda yapmstm bende yapsam çıkar diye düşünüyorum. nezaman ogrenicez yaa sonucu:KK43: sende transfer sonrası yaptın dimi cnm ovitrelle?
Yok canim ben toplamadan once yapilan. birdaha yapilmadi bana. 24 ekimdi ..
Senin daha cok.yeni
cikar

Ben kendimi bildigim.icin asilamalardan klomen zamanlarindan. kesin cikar yapsam :KK66:

Aa 13.gunde de etkısı hala devam edıyomu ki ben de dun 13. Gununde kan verdım onun etkısınden 40 cıkmıs olabılır mı kı:işsiz:

Kızlar bugün aradılar yarın sabah 1. Kalite 2 embriyo konulcak dediler. 3 taneydi dün bugün 2 ye düşmüş daha düşermi sizce yarına kadar korkuyorum çok

Aa 13.gunde de etkısı hala devam edıyomu ki ben de dun 13. Gununde kan verdım onun etkısınden 40 cıkmıs olabılır mı kı:işsiz:
Yok canim o kadar etkisi olmaz.. 13. gun cikiyo dedigimde. 3 5 saat sonra hayali cikiyo. 40 gibi bir deger igneden olmaz asla. sen icini ferah tut.imkansiz yani seninkinin igne olmasi

Valla canım bende anlamadım doktorum 12 kasım test tarihin dedi transferden 15 gün sonra burda herkesin kini okuyorum 10. Gün 12. Gün test tarihleri bir ben mi bu kadar bekliyorum diye şüpheye düşüyorum
15.gun daha net sonuc veriyor ve yuksek cikinca tekrarlatmiyor doktorlar cnm insallah beklersin o gune kadar dokturun kim bu arada.

Kızlar bugün aradılar yarın sabah 1. Kalite 2 embriyo konulcak dediler. 3 taneydi dün bugün 2 ye düşmüş daha düşermi sizce yarına kadar korkuyorum çok
Düsmez cnm bence direnler kalmis guclu olanlar aklin boyle seylere takilmasin benim embriyolarimin hepsi birinci kalite ama olmayinca olmuyor 4.tedavim bu mevla ol diyeceksik olsun.nice insan biliyorum tek embriyosu kalan 2.gun embriyosu bebegini kucagina alan.icini rahat tut bebislerin annelerini beklesinler..m

15.gun daha net sonuc veriyor ve yuksek cikinca tekrarlatmiyor doktorlar cnm insallah beklersin o gune kadar dokturun kim bu arada.
İçimi rahatlattın canım o zaman bir kere de öğreneyim daha mı iyi olur Doktorum Murat keskin çokta memnunum sizlerle konuşunca çok rahatlıyorum burdaki herkes çok yardımcı oluyor kimseyle konuşamamak çok zor geliyordu

Düsmez cnm bence direnler kalmis guclu olanlar aklin boyle seylere takilmasin benim embriyolarimin hepsi birinci kalite ama olmayinca olmuyor 4.tedavim bu mevla ol diyeceksik olsun.nice insan biliyorum tek embriyosu kalan 2.gun embriyosu bebegini kucagina alan.icini rahat tut bebislerin annelerini beklesinler..m
Canım benim inşallah bu son olucak senin içinde, senin ne zaman belli oluyo? Bakalım yarın transfer var dualarınızı eksik etmeyin benden kızlar..

Yok canim o kadar etkisi olmaz.. 13. gun cikiyo dedigimde. 3 5 saat sonra hayali cikiyo. 40 gibi bir deger igneden olmaz asla. sen icini ferah tut.imkansiz yani seninkinin igne olmasi

Heee iyi ozaman ya eşim ilaçlatın etkisi varmıdır dediğinde yok demiştim korktum bian :)

Canım sen nasıl oldun kanaman olmuştu iyimisin şimdi?

Ya kızlar benim 3.gun embriyosu bugün 8.gün bende test yaptrmak istiyorum ama söylede bişey var transferin 5.günü bana Ovitrelle yaptrdilar yani demem o ki test yapsam bile yanlış sonuç cikarmi diyede korkuom iğnenin etkisi nezaman atılır ki vucuttan:deli: buarada test günüm 11kasm transferin 14.günü yani
İğnenin etkisi bir hafta falan sürüyor diye biliyorum canım. Biraz daha bekle bence.

İnşallah canım paronayak oldum ben resmen Sen iyisin dimi testi yarınmı tekrarlıcaksın?

Yarın yapmayıp direk salı mı versem bilemıyorum delik deşik oluyo kollarım zor buluyolar damarımı fobım var bıde fenalaşıyorum. Gebel anlamda iyiyim canım. Sen de stres yapma moral onemlı bu surecte canum

Canım sen nasıl oldun kanaman olmuştu iyimisin şimdi?
Iyiyim cnm evdeyim dinlenmede kanama bir sefer oldu kirmizi renk sonra kahverengiye dondu oda yok oluyor galiba her tedavide farkli seyler gorüyorum jel kullaniyordum dunku kanamadaj sonra idrarimda devamli jel atiyorum anlamadim gitti(( dr cuma gunu hersey yolunda dedi kese olusmus hatta yolk keseside olusmus ama tehlikeli dedi durum dinleniyoruz bakalim..

Back