• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Oooo ne güzel canım 1.kaliteymis bu güzel haber bence içini ferah tut artık yarına bi şey olmaz merak etme.
Ay rahatlıyorum siz böyle dedikçe:) bu arada senden güzel haber geldiii dimiiii☺️☺️☺️ İkiz bencedee sağlıklı olsunlarda canım benim çok çok tebrik ederim gözün aydın:)

Yarın yapmayıp direk salı mı versem bilemıyorum delik deşik oluyo kollarım zor buluyolar damarımı fobım var bıde fenalaşıyorum. Gebel anlamda iyiyim canım. Sen de stres yapma moral onemlı bu surecte canum
E şurda salıya ne kalıyo zaten öyle diosan direk salı ver nolcakki, sonuç artarak devam edicek bence içini rahat tut

Ay rahatlıyorum siz böyle dedikçe:) bu arada senden güzel haber geldiii dimiiii☺️☺️☺️ İkiz bencedee sağlıklı olsunlarda canım benim çok çok tebrik ederim gözün aydın:)
Teşekkür ederim canim. Bak senin de ikisi tutar belki ikisi de kaliteliymis. İhtimal yüksek :KK45::KK45:hadi hayirlisi

İçimi rahatlattın canım o zaman bir kere de öğreneyim daha mı iyi olur Doktorum Murat keskin çokta memnunum sizlerle konuşunca çok rahatlıyorum burdaki herkes çok yardımcı oluyor kimseyle konuşamamak çok zor geliyordu
Keyif aldigin seyleri yap guzel zaman gecirmeye calis calisiyormusun bilmem ama calisirsan daha hizli geciyor zaman mevlam insallah guzel haberler duymayi nasip etsin..

Teşekkür ederim canim. Bak senin de ikisi tutar belki ikisi de kaliteliymis. İhtimal yüksek :KK45::KK45:hadi hayirlisi
Embriyolog bunların tutma olasılığı yüksek dedi ama bu paronayaklık nerden geldi bana bu süreçte bilmiorm, normalde hiç böyle değilimdir hormonlarmı etkiliyo anlamadım hep ya öyle olursa ya şöyle olursa modundayım:)

Canım benim inşallah bu son olucak senin içinde, senin ne zaman belli oluyo? Bakalım yarın transfer var dualarınızı eksik etmeyin benden kızlar..
Benim belli gebeyim ama dusuk tehlikem var transferin cok guzel gecer ins.bebelerin sıkıca yapışır sana..

Kızlarrrrr ben dün balprensesinin gazına geldim demiştim ya bugün kan testi yaptırdım 7.günüm ve sonuç 98.81 çıktı. Anormal geldi bana çook yüksek. Dr.umla görüştüm büyük ihtimal ikiz dedi. Pzt tekrar kan testi yaptiracam. Galiba hamileyiiimmm :halay::KK46:
Canım benimmm gözün aydın hadi.. Rabbim kucağına almayı nasip etsin. Çok seviniyorum böyle hamile haberlerinı alınca :halay::halay::halay:

Embriyolog bunların tutma olasılığı yüksek dedi ama bu paronayaklık nerden geldi bana bu süreçte bilmiorm, normalde hiç böyle değilimdir hormonlarmı etkiliyo anlamadım hep ya öyle olursa ya şöyle olursa modundayım:)
Hepimiz öyleyiz canım. Sonuç pozitif de olsa hep bi korku oluyor. bu durum 9 ay devam edecek bence.

Kızlarrrrr ben dün balprensesinin gazına geldim demiştim ya bugün kan testi yaptırdım 7.günüm ve sonuç 98.81 çıktı. Anormal geldi bana çook yüksek. Dr.umla görüştüm büyük ihtimal ikiz dedi. Pzt tekrar kan testi yaptiracam. Galiba hamileyiiimmm :halay::KK46:

Hayırlı olsuuun:KK49: Ne güzel iyi haberler ard arda geliyor.

Allah bu topic in bereketini haber bekleyen geri kalan herkese nasip etsin, böyle güzel haberler devam etsin herkesten inşallah.

Hayırlı olsuuun:KK49: Ne güzel iyi haberler ard arda geliyor.

Allah bu topic in bereketini haber bekleyen geri kalan herkese nasip etsin, böyle güzel haberler devam etsin herkesten inşallah.
Teşekkür ederim canim. Demi ya bu topic uğurlu geldi. Hepimiz doguracaz inşallah :KK46:

Back