• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

3. Gündü ama kaç hücreliydi sormayı unuttum onlarda soylemedi sadece ikisi de grade1 dedi. 1.kaliteymiş yani. Yap o zaman canım ama dediğim gibi ben pişman oldum :)
Ayyy cnm yazmışsın zaten şimdi fark ettim yarın sabah ben kan vermeye gıdıyorum Dua edin bana lütfennnn

Ayyy cnm yazmışsın zaten şimdi fark ettim yarın sabah ben kan vermeye gıdıyorum Dua edin bana lütfennnn

Canım 8. Gun cıktı kanda benim bu sabahta idrar testi yaptım c kadar koyu cıkmasa da belirgin çıktı ikinci çizgi çok şükür. İnş Allahım size de nasip eder bana hala rüya gibi geliyo

Canım 8. Gun cıktı kanda benim bu sabahta idrar testi yaptım c kadar koyu cıkmasa da belirgin çıktı ikinci çizgi çok şükür. İnş Allahım size de nasip eder bana hala rüya gibi geliyo
Bence de bugün İdrarda da denedim benim de ikinci çizgi çıktı ama çok koyu değil yine de belli.

Yaa kızlar benim bir de dün geceden beri lavaboya gittiğimde peçeteye hafif kahverengi leke değiyor? Pozitif olup da bu şekilde olan var mı?

Yaa kızlar benim bir de dün geceden beri lavaboya gittiğimde peçeteye hafif kahverengi leke değiyor? Pozitif olup da bu şekilde olan var mı?

Canım yerleşirken bebişler hafif leke kanama yapabilirler sana daha sıku tutunmaya çalışıyo demekki bebişin :KK46:

Öyle mi diyosun ya çok korkuyorum. Bugün 8 gün yerlesme bitmesi gerekmiyor mu? Yoksa düşüyor mu bebislerim

Allah korusun canım kotu seylerı dusunme. Kahverengi leke genelde yerlesme belirtisi olarak kabul ediliyo. Kırmızıya donmedıgı surece panık yok

Kızlar maşallah herkes pozitif sonuç almış tedaviden..bende ekimde yaptırdım tuttu çok şükür . . kese cok minikmis zorla gördü doktorum..birazda erken gitmişim sanırım ondan..

Back