- 9 Ocak 2015
- 7.689
- 5.981
- 448
Bugun yerinde duramiyor herkes :) hayirli haberle gelin.Kizlar duaci olun bugun 10 gunum ve gidip kan vericem dayanamıyorum beklemeye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugun yerinde duramiyor herkes :) hayirli haberle gelin.Kizlar duaci olun bugun 10 gunum ve gidip kan vericem dayanamıyorum beklemeye
Biz senle beklemeye devam canim:)Bugun yerinde duramiyor herkes :) hayirli haberle gelin.
Ya ne bilimBiz senle beklemeye devam canim:)
Ayy inşallah canim ,,,benim tek,embriyo dune kadarvidrar testlerim negatif,,,bel8rtide yokk ,,,ama,ikigun onve kahvemsi pembesi leke geldi ,,korktum inşallah hayırlı sonc alirimBugun yerinde duramiyor herkes :) hayirli haberle gelin.
Ya bişeyler oluyo ama ilactan dan olabilir gibi geliyo bence hiç belirti arama bu işler belli olmuyomus zaten malum.Ya ne bilim
Herkes bir belirti soluyo. kasikta batma vs. bende ole bir sey yok. o yuzden beklemedeyim.
Sende var mi degisiklik
Aramiyorum.benim 5. gun embriyosuydu olan olmustur aslinda ama. ne bilim test filan yapasim yokYa bişeyler oluyo ama ilactan dan olabilir gibi geliyo bence hiç belirti arama bu işler belli olmuyomus zaten malum.
Olumsuz düşunme üzgün surat yapmaa ama olumlu dusun bebısler bizimlee inşallah kaçıncı gündü senin bugün benim bugün 9 olduAramiyorum.benim 5. gun embriyosuydu olan olmustur aslinda ama. ne bilim test filan yapasim yok
Benimde 6. gun canim. transfer gununu saymazsak.Olumsuz düşunme üzgün surat yapmaa ama olumlu dusun bebısler bizimlee inşallah kaçıncı gündü senin bugün benim bugün 9 oldu
Bende de yok cnm dusunmek istemiyorum ama yok ☺Ya ne bilim
Herkes bir belirti soluyo. kasikta batma vs. bende ole bir sey yok. o yuzden beklemedeyim.
Sende var mi degisiklik
Tebrik ederim cok sevindim saglikla al kucagina. Kac embriyo transfer edilmis kacinci gun?Kızlar hamileyim kan değerim 60 çıktı
Muz leblebi falan ye karin agrisi yapmasin sana.Kızlara transferden sonra kabız olmayayım diye çok uğraştım affedersiniz fena ishalim bu normal mi
Cnm 2 tane 3. Gün embriyosu bugun 10 günüTebrik ederim cok sevindim saglikla al kucagina. Kac embriyo transfer edilmis kacinci gun?
Canim tebrik ederim.Kızlar hamileyim kan değerim 60 çıktı
Saolun kızlar darısı başınıza inş çok saolun elin ayagım titriyorCanim tebrik ederim.
Yaaa canimmm çok sevindim iyice gaza geliom bende valla bu güzel haberlerden sonra:)Kızlar hamileyim kan değerim 60 çıktı