- 3 Kasım 2016
- 480
- 239
- 18
Canm üzme kendini olumlu dusun hep bir tane yumurtası olup onla hamile kalanida duydum 50 tane toplanıp hamile kalamayanida iyi düşün iyi olsun inşallah kayıp flnda olmaz artık. Güzel haberlerini bekliyoruz canmMerhabalar bayanlar.. tedavim süresince forumu hep takip ediyordum, hamileler çok maşallah, Allah isteyen herkese versin. Benimde dün yumurtalarım toplandı, 9 taneden 7 tanesi işleme alındı dediler. Bugün aradılar sadece 3 tanesi döllenmişmoralim çok bozuldu sabahtan beri ağlıyorum, transfere kadar onlarda gider diye korkuyorum Döllenmeden sonra çok kayıp olurmu kızlar!
Sakin böyle düşünüp uzme kendini cok şükürki 3 ü döllenmis ya onlarda dollenmeseydi simdi bir umudun var ama o zaman dshs büyük bir yıkım olmayacakmiydi. bak benim toplanan 6 yumurtanin 5 i islem 3ü döllendi 2 tanesi 1 kalite oldu transfer oldu ve cok şükür ki hamileyim. rabbimin ol demesine bakıyor hersey. lutfen kendini en kötüyü düşünerek yıpratma. cunkü sağlam olman gereken bir sürecin icindesin artik.Merhabalar bayanlar.. tedavim süresince forumu hep takip ediyordum, hamileler çok maşallah, Allah isteyen herkese versin. Benimde dün yumurtalarım toplandı, 9 taneden 7 tanesi işleme alındı dediler. Bugün aradılar sadece 3 tanesi döllenmişmoralim çok bozuldu sabahtan beri ağlıyorum, transfere kadar onlarda gider diye korkuyorum Döllenmeden sonra çok kayıp olurmu kızlar!
Tabiki öyle yeterki olsun 1 tane olsun ama kontrollere gittiğimde o kadar çok yumurtam vardıki doktor sayamadı bile, neden böyle oldu bilmiyorum Çok emek veriyoruz çok istiyoruz , şimdi belki transfer bile iptal olabilir çok üzülüuorumCanım pesum,hemen moralini bozma. benim de 7 tane toplandı sadece 4 ü döllendi. 5.güne kadar yaşadılar. 5.gün iki tanesi kaliteliymis ve transfer edildi. önemli olan kaliteli olması. az olsun bizim olsun.
Çok haklısınız ama insan üzülüyor işte çok aşamadan geçtim, ilk denemem ama önceki tedaviler falan doldum sanırım iyiceCanm üzme kendini olumlu dusun hep bir tane yumurtası olup onla hamile kalanida duydum 50 tane toplanıp hamile kalamayanida iyi düşün iyi olsun inşallah kayıp flnda olmaz artık. Güzel haberlerini bekliyoruz canm
Ayy yellü tebrik ederim canım. Rabbim kucağına almayi nasip etsin. Darısı bize.Kızlarrrrr HAMİLEYİMMMMMM369 yehuuu
Ay ne güzel nasıl sevindim senin adına birbirimizi anlıyoruz aynı şeyleri yaşamışız Çok şükürki sen mutlu sonu gördün, amh değerimde 3,11 di düşükte değildi 33 yaşındayım ben kalitesimi kötüydü acaba, streste yapmak istemiyorum ama yarın arayıp hiç kalmadı demelerinden çok korkuyorumSakin böyle düşünüp uzme kendini cok şükürki 3 ü döllenmis ya onlarda dollenmeseydi simdi bir umudun var ama o zaman dshs büyük bir yıkım olmayacakmiydi. bak benim toplanan 6 yumurtanin 5 i islem 3ü döllendi 2 tanesi 1 kalite oldu transfer oldu ve cok şükür ki hamileyim. rabbimin ol demesine bakıyor hersey. lutfen kendini en kötüyü düşünerek yıpratma. cunkü sağlam olman gereken bir sürecin icindesin artik.
valla sagol sun idare ediyo ama ara ara deliriyor bi hamile kalalım yandılareşin seni idare edebiliyodur inş bu zamanda en çok anlayışa ihtiyacımız var çünkü. neden böylesin noldu sana gibi cümleleri duymaya dahi tahammülüm yok benim şahsen
ben de ben de canımBende öyle yaaa ay sonuna doğru belli olcak bizim kim var kim yok diye ölcem heyecandan :)
allah yardımcın olsun canim en azından calıştıgın için fazla takmazsın kafananormalde muhasebeci olduğum için ay sonlarını hiç sevmem ama bu ay iple çekiyorum :)
orası öyle du böyle de kafam bi milyon oluyo ne olcak ne bitçek derken :)valla sagol sun idare ediyo ama ara ara deliriyor bi hamile kalalım yandılar
ben de ben de canım
allah yardımcın olsun canim en azından calıştıgın için fazla takmazsın kafana
Ay ne güzel nasıl sevindim senin adına birbirimizi anlıyoruz aynı şeyleri yaşamışız Çok şükürki sen mutlu sonu gördün, amh değerimde 3,11 di düşükte değildi 33 yaşındayım ben kalitesimi kötüydü acaba, streste yapmak istemiyorum ama yarın arayıp hiç kalmadı demelerinden çok korkuyorum
Canım benim hepinizin yaşadıkları umut oluyo banada inşallah bende yarın iyi haber alırım. Sen hamilemisin beklemedemisin? İnşallah sağlıkla kucağına aldığın günlerde gelsin, bu süreçte en ufak şeye morali bozuluyo insanın, embriyolog büyük ihtimal 3 embriyonuz olacak dedi, kalitesi nasıl dedim günde 1 kere açıp bakıyoruz yarın bakıcam dedi bişey demedi. Benden tedavinin başından beri hiç kan alınmadıda oda kafamı karıştırıyo, normalmi bu? Hormon testleri dışında tabi.canım benim amh ım 4,409 du ama toplanan yumurtam sadece 4 cıktı ama üzüldüm ister istemez ama olucaksa bir yumruta ve bir sperm yeter dedim. hastaneden aradıklarında 3 tanesi döllenebilmişti. çok sevindim haberi duyunca en azından döllenebilmişlerdi bu bile benim için çok güzel bi duyguydu. 3. günde 2 tanesi 1. kalite 1 tanesinin de gelişimi geriydi. embrıyolog 2 tanesi transfer etti diğerinin 5. güne gidip gitmeyeceği beklendi ama maalesef gidemedi. yani tek umudum içimdekiler. umutsuz olma sen de
Canım benim hepinizin yaşadıkları umut oluyo banada inşallah bende yarın iyi haber alırım. Sen hamilemisin beklemedemisin? İnşallah sağlıkla kucağına aldığın günlerde gelsin, bu süreçte en ufak şeye morali bozuluyo insanın, embriyolog büyük ihtimal 3 embriyonuz olacak dedi, kalitesi nasıl dedim günde 1 kere açıp bakıyoruz yarın bakıcam dedi bişey demedi. Benden tedavinin başından beri hiç kan alınmadıda oda kafamı karıştırıyo, normalmi bu? Hormon testleri dışında tabi.
Bursa da tedavi gören var mı canlarhenüz beklemedeyim canım salı günü test günüm. 3 embrıyo bence gayet guzel bir oran hiç olmamasından iyidir. benden 2 kere e2 hormonu için test alındı o kdr. nerde yaptırıyosun tedavini canım?
benim daha transfer bile olmadı ama şimdiden öyleyim bende :) biraz koşturunca eşime diyorum yumurtalarım çatlıcak diyeMerak ediyorum benim gibi paranoyaklık yapan var mıydıUyanırken farkında olmadan geriniyorum bişey olmuş mudur, hızlı eğildim ne olur, unutup yanlışlıkla sandalye kaldırdım napcam ben şimdi. Böyle geziniyorum hep
Canım kadıköy acıbademde yaptırıyorum ben. Hadi salı günü gelsinde pozitifi görelim beraber inşallah kendiminki kadar istiyorum inan bunu yaşamayan anlamaz.henüz beklemedeyim canım salı günü test günüm. 3 embrıyo bence gayet guzel bir oran hiç olmamasından iyidir. benden 2 kere e2 hormonu için test alındı o kdr. nerde yaptırıyosun tedavini canım?
Canım kadıköy acıbademde yaptırıyorum ben. Hadi salı günü gelsinde pozitifi görelim beraber inşallah kendiminki kadar istiyorum inan bunu yaşamayan anlamaz.
Ayy kızlar benim test günüm de çarşamba. Hadi insallah pozitifi görürüz. Balprensesi senin kaç embriyo transfer edildi? Kalite durumları neydi, kaçıncı gün transferi?Canım kadıköy acıbademde yaptırıyorum ben. Hadi salı günü gelsinde pozitifi görelim beraber inşallah kendiminki kadar istiyorum inan bunu yaşamayan anlamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?