• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Maşallah guzelce döllenir insallah. benim 5 yumurtam toplandi 3 ü döllendi 2 tanesi 1. kaliteydi onlar transfer oldu cok şükür tuttu. bide benim 2. gun transfer oldu hiç umudunuzu kaybetmeyin rabbimin ol demesine bakıyor hersey D dryslck
İnşallah rabbim kısmet eder hayırlısıyla tutar inşallah

kuzummmmmmmmmmmmm MAŞALLAH gözün aydın ben sölemiştim dimi sana bacım benim dedigim cıkıyo yaa cıkıyoooo RABBİM kucagına almayıda nasip eder inşşş hamilesin demiştimmmmmmm :skandal::rapci::rapci::KK31::KK71::halay::halay:
amin canım benim Allah razı olsun. evetya sonunda böyle muhteşem bir haberi alabildimya isteyen tüm herkese nasip olsun inşallah :)

Kazlar vala bu sayfanin en büyük avantajı herkes cok inandi ve herkes pozitifti allahta karsiligini verdi ınsalah hepimiz icin hayirlisi olur ve bebislerimizi saglikli bir sekilde kucagimiza alırız
dediğine %100 katılıyorum arkadaşım. gerçekten moral stressiz olmak çok önemliymiş. biz bunu başardık cidden başardık. bravo bizeEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

diceksin tabiki deli kız :) ay dimi bebişlere yarasın sanada afiyet bal şeker olsun :KK200:

saol canım benım :KK68: bazen çok inanıyorum hamile olduğumu bazen de çok karamsara bağlıyorum. gözyaşim gözümün kenarında duruyo biri dokunsa ağlıycam resmen gözlerim kıp kırızı dolanıyorum evde olsam çoktan salardım kendimi ama iş yerinde de ağlayamıyorum ki:mad:

Hayır canım yarın kontrolğm var duruma göre pazartesi ya da salı yumurta toplama olcak inşallah :)
ayy evt sölemiştin kuzum k.bkma unuttum heyacndan RABBİM saglılı kaliteli yumlar verir inş bacım

amin canım benim Allah razı olsun. evetya sonunda böyle muhteşem bir haberi alabildimya isteyen tüm herkese nasip olsun inşallah :)
aminn amin inş balım darısı biz bekleyenlerin başına inş taze anniş bnada dua edermisin ismim DİLEK bnde tadayım sizin gibi mutluluk duyguları inş yarıun yum toplanack canım bnm de

Y Yellu canm şimdi diğer yerden sana yazmstm bu kız ne alemde acaba sonucu noldu diye buraya girdim veeee o güzel muhteşem haberi gördüm inan okadar duygulandimki anlatamam okadar mutlu oldum. Allahim sağlıcakla kucağına aldığın günleride görmeyi nasip eder inşallah canımm. Mutluluğun daim olur inşallah. Şimdi güzel sonuç verme sırası _balprensesi_ _balprensesi_ nde:)

saol canım benım :KK68: bazen çok inanıyorum hamile olduğumu bazen de çok karamsara bağlıyorum. gözyaşim gözümün kenarında duruyo biri dokunsa ağlıycam resmen gözlerim kıp kırızı dolanıyorum evde olsam çoktan salardım kendimi ama iş yerinde de ağlayamıyorum ki:mad:
aman diyim gözyaşı yasak sakın ama sakın. bu topicin uğuru pozitif olmakta biliyorsun. asla negatifi düşünmek yok anlaştık mıHoppaHoppa

Y Yellu canm şimdi diğer yerden sana yazmstm bu kız ne alemde acaba sonucu noldu diye buraya girdim veeee o güzel muhteşem haberi gördüm inan okadar duygulandimki anlatamam okadar mutlu oldum. Allahim sağlıcakla kucağına aldığın günleride görmeyi nasip eder inşallah canımm. Mutluluğun daim olur inşallah. Şimdi güzel sonuç verme sırası _balprensesi_ _balprensesi_ nde:)
tatlım benim Allah razı olsun. okadar çok yazışıyorumki henüz başka yere bakamadım bile :) Rabbim sana ve isteyen herkese de yaşatsın bu muhteşem duyguyu.

ayy evt sölemiştin kuzum k.bkma unuttum heyacndan RABBİM saglılı kaliteli yumlar verir inş bacım

aminn amin inş balım darısı biz bekleyenlerin başına inş taze anniş bnada dua edermisin ismim DİLEK bnde tadayım sizin gibi mutluluk duyguları inş yarıun yum toplanack canım bnm de
Hepimize dua et :) Y Yellu

Amin canım sende yarın nasıl geçti diye haber verirsin inşallah en iyi şekilde geçer :)

Back