- 26 Ağustos 2009
- 3.788
- 344
- 163
Seni meraklı seniiii ben korkudan gidemem pazardayanamazsam pazar giderim söz viremem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seni meraklı seniiii ben korkudan gidemem pazardayanamazsam pazar giderim söz viremem
dayanamazsam pazar giderim söz virememPazartesi beraber gidelim bari
diceksin tabiki deli kız :) ay dimi bebişlere yarasın sanada afiyet bal şeker olsunayy ya bebişlerime yarasın benim hiç ihtiyacım yok valla bu günü de saymazsam kaldı 3 gün ben de hamileyim diyebilcekmiyim acaba
Hayır canım yarın kontrolğm var duruma göre pazartesi ya da salı yumurta toplama olcak inşallah :)aminn inş inşş canmm
8.ile 12 arası diye biliyorum benmde bi 9 olsa yetrr MAŞLLH senin ki iyi transver oldumu
amin canım benim Allah razı olsun. evetya sonunda böyle muhteşem bir haberi alabildimya isteyen tüm herkese nasip olsun inşallah :)kuzummmmmmmmmmmmm MAŞALLAH gözün aydın ben sölemiştim dimi sana bacım benim dedigim cıkıyo yaa cıkıyoooo RABBİM kucagına almayıda nasip eder inşşş hamilesin demiştimmmmmmm
dediğine %100 katılıyorum arkadaşım. gerçekten moral stressiz olmak çok önemliymiş. biz bunu başardık cidden başardık. bravo bizeKazlar vala bu sayfanin en büyük avantajı herkes cok inandi ve herkes pozitifti allahta karsiligini verdi ınsalah hepimiz icin hayirlisi olur ve bebislerimizi saglikli bir sekilde kucagimiza alırız
çok teşekkür ederim canım benim aminn inşallah 5.gün embriyosu 2 taneydi canımCnm cok sevindim tebrik ederim saglikla katlansin ins. Kac embriyo kacinci gundu
diceksin tabiki deli kız :) ay dimi bebişlere yarasın sanada afiyet bal şeker olsun
ayy evt sölemiştin kuzum k.bkma unuttum heyacndan RABBİM saglılı kaliteli yumlar verir inş bacımHayır canım yarın kontrolğm var duruma göre pazartesi ya da salı yumurta toplama olcak inşallah :)
aminn amin inş balım darısı biz bekleyenlerin başına inş taze anniş bnada dua edermisin ismim DİLEK bnde tadayım sizin gibi mutluluk duyguları inş yarıun yum toplanack canım bnm deamin canım benim Allah razı olsun. evetya sonunda böyle muhteşem bir haberi alabildimya isteyen tüm herkese nasip olsun inşallah :)
ahahah kontrollerimize gelirsin artık teyzesi :)Ana bende gelip sizin doktorlari tebrik edecedim ya tühh
ama 2 günde bir değil mi ben pazar giderim kesin :)Seni meraklı seniiii ben korkudan gidemem pazar
çok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun :)
aman diyim gözyaşı yasak sakın ama sakın. bu topicin uğuru pozitif olmakta biliyorsun. asla negatifi düşünmek yok anlaştık mısaol canım benım bazen çok inanıyorum hamile olduğumu bazen de çok karamsara bağlıyorum. gözyaşim gözümün kenarında duruyo biri dokunsa ağlıycam resmen gözlerim kıp kırızı dolanıyorum evde olsam çoktan salardım kendimi ama iş yerinde de ağlayamıyorum ki
tatlım benim Allah razı olsun. okadar çok yazışıyorumki henüz başka yere bakamadım bile :) Rabbim sana ve isteyen herkese de yaşatsın bu muhteşem duyguyu.Y Yellu canm şimdi diğer yerden sana yazmstm bu kız ne alemde acaba sonucu noldu diye buraya girdim veeee o güzel muhteşem haberi gördüm inan okadar duygulandimki anlatamam okadar mutlu oldum. Allahim sağlıcakla kucağına aldığın günleride görmeyi nasip eder inşallah canımm. Mutluluğun daim olur inşallah. Şimdi güzel sonuç verme sırası _balprensesi_ nde:)
İnşallahhhhh canimmm ınsallahh bizede nasip olur hamileyim diye buralarda bagirmaktatlım benim Allah razı olsun. okadar çok yazışıyorumki henüz başka yere bakamadım bile :) Rabbim sana ve isteyen herkese de yaşatsın bu muhteşem duyguyu.
Hepimize dua et :) Y Yelluayy evt sölemiştin kuzum k.bkma unuttum heyacndan RABBİM saglılı kaliteli yumlar verir inş bacım
aminn amin inş balım darısı biz bekleyenlerin başına inş taze anniş bnada dua edermisin ismim DİLEK bnde tadayım sizin gibi mutluluk duyguları inş yarıun yum toplanack canım bnm de
Amin canım sende yarın nasıl geçti diye haber verirsin inşallah en iyi şekilde geçer :)ayy evt sölemiştin kuzum k.bkma unuttum heyacndan RABBİM saglılı kaliteli yumlar verir inş bacım
aminn amin inş balım darısı biz bekleyenlerin başına inş taze anniş bnada dua edermisin ismim DİLEK bnde tadayım sizin gibi mutluluk duyguları inş yarıun yum toplanack canım bnm de