Ayy kızlar benim test günüm de çarşamba. Hadi insallah pozitifi görürüz. Balprensesi senin kaç embriyo transfer edildi? Kalite durumları neydi, kaçıncı gün transferi?
Üzülme canim Rabbim ol dedikten sonra 1 yumurtada yeter benim 5 yumurtam vardi 4 tanesi işlem gördü 3 tanesi dollendi. Simdi 3ude icimde üzme canini dua etMerhabalar bayanlar.. tedavim süresince forumu hep takip ediyordum, hamileler çok maşallah, Allah isteyen herkese versin. Benimde dün yumurtalarım toplandı, 9 taneden 7 tanesi işleme alındı dediler. Bugün aradılar sadece 3 tanesi döllenmişmoralim çok bozuldu sabahtan beri ağlıyorum, transfere kadar onlarda gider diye korkuyorum Döllenmeden sonra çok kayıp olurmu kızlar!
Çok teşekkür ederim canım aminnn cümlemize nasip etsin inşallahAyy yellü tebrik ederim canım. Rabbim kucağına almayi nasip etsin. Darısı bize.
Merak ediyorum benim gibi paranoyaklık yapan var mıydıUyanırken farkında olmadan geriniyorum bişey olmuş mudur, hızlı eğildim ne olur, unutup yanlışlıkla sandalye kaldırdım napcam ben şimdi. Böyle geziniyorum hep
Benim ilk günlerim paronayaklıkla geçmişti canım. Sağdan sola dönerken kasılıyodum ayy ya çıktıysa içimden diye .. yattığım yerden kalkarken bile birine el uzatıyodum çeksinler beni kendimi zorlamiyim diye sonra eşim baktı bn tedavi sonunda bakırköy yolcusuyum duygusal bi konuşma yaptı pozitif enerji verdi sonra diğer gün evi süpürürken buldum kendimi :)))
ayyyy benimki duygusal konuşmada yapamazBenim ilk günlerim paronayaklıkla geçmişti canım. Sağdan sola dönerken kasılıyodum ayy ya çıktıysa içimden diye .. yattığım yerden kalkarken bile birine el uzatıyodum çeksinler beni kendimi zorlamiyim diye sonra eşim baktı bn tedavi sonunda bakırköy yolcusuyum duygusal bi konuşma yaptı pozitif enerji verdi sonra diğer gün evi süpürürken buldum kendimi :)))
Ayy kızlar benim test günüm de çarşamba. Hadi insallah pozitifi görürüz. Balprensesi senin kaç embriyo transfer edildi? Kalite durumları neydi, kaçıncı gün transferi?
Bu kaliteler yumurta toplandığı gün mü belli oluyor ?2 tane 1. kalite 3. gün embriyosu transfer edildi canım. seninki nasıl?
Bence cok gereksiz stres yapıyorsun canim benim amh 0.92 idi birde ona ragmen oldu ve emin ol stres bu işte yari yarıya rol oynuyorAy ne güzel nasıl sevindim senin adına birbirimizi anlıyoruz aynı şeyleri yaşamışız Çok şükürki sen mutlu sonu gördün, amh değerimde 3,11 di düşükte değildi 33 yaşındayım ben kalitesimi kötüydü acaba, streste yapmak istemiyorum ama yarın arayıp hiç kalmadı demelerinden çok korkuyorum
Ben de dayanamayıp salı yaptırsam mi diyorum ama belki o zamana adetim başlar. Çünkü ağrılarım başladı çok korkuyorum. Senin var mı ağrı falan?Benim de çarşamba. Ama ben dayanamayıp 1 gün 1gündür diye salı yaptırsam mı diyorum:/ Bir de belirti var mı yok mu öyle mi böyle mi, bişey yaptım mı diye diye geziyorum:)
Bu kaliteler yumurta toplandığı gün mü belli oluyor ?
Bu kaliteler yumurta toplandığı gün mü belli oluyor ?
İnşallah kaliteli olurlar yaaaKısmen öyle, embriyo haline getirilip bölünmeye devam edip etmemesine göre belirleniyor. Yani kimisi embriyo haline bile gelmezken kimisi de bölünmeye devam etmiyor, gününe saatine göre bölünme uygun şekilde devam etmeli.
eurofertil de tedavi gören var mı ?kalite ile ilgili bilgiyi transfer günü aldım ben onun öncesinde sadece döllendiklerine dair bilgi vermişlerdi
Balprensesi senin ikisi de 1.kaliteymis ne güzel. Benim de bir tanesi kaliteli blastokist bir tanesi de 10 hücreli embriyo. 5.gün transferi.Bu kaliteler yumurta toplandığı gün mü belli oluyor ?
kaçıncı gün transfer olcağı kalitelerıne görfe bellii oluyo sanırım. Kafamda deli sorularBalprensesi senin ikisi de 1.kaliteymis ne güzel. Benim de bir tanesi kaliteli blastokist bir tanesi de 10 hücreli embriyo. 5.gün transferi.
Evet canım. embriyo lar ölmeyecek durumdaysa 5.güne kadar bekletebiliyorlarkaçıncı gün transfer olcağı kalitelerıne görfe bellii oluyo sanırım. Kafamda deli sorular
Geç olması daha mı iyi peki yani 3.gün değilde 5.gün olmasıEvet canım. embriyo lar ölmeyecek durumdaysa 5.güne kadar bekletebiliyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?