ay etmezmiyim. hep ben derdim arkadaşlarıma hamilelerin duası kabul olur diye. bende artık burdan arkadaşlarıma edeceğim hiç şüpheniz olmasın :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay etmezmiyim. hep ben derdim arkadaşlarıma hamilelerin duası kabul olur diye. bende artık burdan arkadaşlarıma edeceğim hiç şüpheniz olmasın :)
Y Yellu canm şimdi diğer yerden sana yazmstm bu kız ne alemde acaba sonucu noldu diye buraya girdim veeee o güzel muhteşem haberi gördüm inan okadar duygulandimki anlatamam okadar mutlu oldum. Allahim sağlıcakla kucağına aldığın günleride görmeyi nasip eder inşallah canımm. Mutluluğun daim olur inşallah. Şimdi güzel sonuç verme sırası _balprensesi_ nde:)
Tek mi ya da ikiz mi ki acabaaa :)çok teşekkür ederim canım benim aminn inşallah 5.gün embriyosu 2 taneydi canım
aman diyim gözyaşı yasak sakın ama sakın. bu topicin uğuru pozitif olmakta biliyorsun. asla negatifi düşünmek yok anlaştık mı
3üze bile razıyızTek mi ya da ikiz mi ki acabaaa :)
ay okadar olur ne de olsa anayız biz :)valla sabah eşime sinirlendim biraz anında ağlamaya başladım hormonlarım beni ele geçirmiş durumda
Allah kabul etsin inşallah canım :)ay etmezmiyim. hep ben derdim arkadaşlarıma hamilelerin duası kabul olur diye. bende artık burdan arkadaşlarıma edeceğim hiç şüpheniz olmasın :)
yihuuuu :) Bizde öyle walla :)3üze bile razıyız
İnternet sorunluydu çok tebrik ederim canım güzel haberler hep artsın inş sırada kalp atışları varrr yuppieeKızlarrrrr HAMİLEYİMMMMMM 369 yehuuu
ay çok heyacnlıyım canım amin amin inş kaliteli olcakmı kactane toplankck kactane döllenecek rahim duvarm kac oldu merktan catlıcm vlaaAmin canım sende yarın nasıl geçti diye haber verirsin inşallah en iyi şekilde geçer :)
bizim halimizden bizim gibi ler anlar canım ALLAH razı olsun inşay etmezmiyim. hep ben derdim arkadaşlarıma hamilelerin duası kabul olur diye. bende artık burdan arkadaşlarıma edeceğim hiç şüpheniz olmasın :)
ben de bndecanım benim ya inş hepimiz peşpeşe verelim bu muhteşem haberi en az kendim kadar istiyorum herkesin pozitifi görmesini
ay benm gibi gerci benm hala yum toplnmadı ama eşim sürekli gözüme batıyo herseyede aglar oldum bnyavalla sabah eşime sinirlendim biraz anında ağlamaya başladım hormonlarım beni ele geçirmiş durumda
aminnn inş canım inşSayımız bu ay gittikce artacak ve bomba gibi temmuz anneleri olacağız hepimiz
çok çok teşekkür ederim canım benim :) aynen 3 hafta sonrasına gün sayıyoruz :)İnternet sorunluydu çok tebrik ederim canım güzel haberler hep artsın inş sırada kalp atışları varrr yuppiee
temmuz temmuz olalı böyle bir yıl yaşamayacakSayımız bu ay gittikce artacak ve bomba gibi temmuz anneleri olacağız hepimiz
ay benm gibi gerci benm hala yum toplnmadı ama eşim sürekli gözüme batıyo herseyede aglar oldum bnya
aminnn inş canım inş
Bende öyle yaaa ay sonuna doğru belli olcak bizim kim var kim yok diye ölcem heyecandan :)ay çok heyacnlıyım canım amin amin inş kaliteli olcakmı kactane toplankck kactane döllenecek rahim duvarm kac oldu merktan catlıcm vlaa
bizim halimizden bizim gibi ler anlar canım ALLAH razı olsun inş
ben de bnde
normalde muhasebeci olduğum için ay sonlarını hiç sevmem ama bu ay iple çekiyorum :)ay benm gibi gerci benm hala yum toplnmadı ama eşim sürekli gözüme batıyo herseyede aglar oldum bnya
aminnn inş canım inş
Merhabalar bayanlar.. tedavim süresince forumu hep takip ediyordum, hamileler çok maşallah, Allah isteyen herkese versin. Benimde dün yumurtalarım toplandı, 9 taneden 7 tanesi işleme alındı dediler. Bugün aradılar sadece 3 tanesi döllenmiş moralim çok bozuldu sabahtan beri ağlıyorum, transfere kadar onlarda gider diye korkuyorum Döllenmeden sonra çok kayıp olurmu kızlar!