• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Y Yellu canm şimdi diğer yerden sana yazmstm bu kız ne alemde acaba sonucu noldu diye buraya girdim veeee o güzel muhteşem haberi gördüm inan okadar duygulandimki anlatamam okadar mutlu oldum. Allahim sağlıcakla kucağına aldığın günleride görmeyi nasip eder inşallah canımm. Mutluluğun daim olur inşallah. Şimdi güzel sonuç verme sırası _balprensesi_ _balprensesi_ nde:)

canım benim ya inş hepimiz peşpeşe verelim bu muhteşem haberi:dua: en az kendim kadar istiyorum herkesin pozitifi görmesini

Amin canım sende yarın nasıl geçti diye haber verirsin inşallah en iyi şekilde geçer :)
ay çok heyacnlıyım canım amin amin inş kaliteli olcakmı kactane toplankck kactane döllenecek rahim duvarm kac oldu merktan catlıcm vlaa :KK17:
ay etmezmiyim. hep ben derdim arkadaşlarıma hamilelerin duası kabul olur diye. bende artık burdan arkadaşlarıma edeceğim hiç şüpheniz olmasın :)
bizim halimizden bizim gibi ler anlar canım ALLAH razı olsun inş :KK74:

canım benim ya inş hepimiz peşpeşe verelim bu muhteşem haberi:dua: en az kendim kadar istiyorum herkesin pozitifi görmesini
ben de bnde :KK73::KK9:

ay benm gibi gerci benm hala yum toplnmadı ama eşim sürekli gözüme batıyo herseyede aglar oldum bnya o_O

aminnn inş canım inş :dua:

eşin seni idare edebiliyodur inş bu zamanda en çok anlayışa ihtiyacımız var çünkü. neden böylesin noldu sana gibi cümleleri duymaya dahi tahammülüm yok benim şahsen

ay çok heyacnlıyım canım amin amin inş kaliteli olcakmı kactane toplankck kactane döllenecek rahim duvarm kac oldu merktan catlıcm vlaa :KK17:
bizim halimizden bizim gibi ler anlar canım ALLAH razı olsun inş :KK74:

ben de bnde :KK73::KK9:
Bende öyle yaaa ay sonuna doğru belli olcak bizim kim var kim yok diye ölcem heyecandan :)

Merhabalar bayanlar.. tedavim süresince forumu hep takip ediyordum, hamileler çok maşallah, Allah isteyen herkese versin. Benimde dün yumurtalarım toplandı, 9 taneden 7 tanesi işleme alındı dediler. Bugün aradılar sadece 3 tanesi döllenmiş:( moralim çok bozuldu sabahtan beri ağlıyorum, transfere kadar onlarda gider diye korkuyorum Döllenmeden sonra çok kayıp olurmu kızlar!

Merhabalar bayanlar.. tedavim süresince forumu hep takip ediyordum, hamileler çok maşallah, Allah isteyen herkese versin. Benimde dün yumurtalarım toplandı, 9 taneden 7 tanesi işleme alındı dediler. Bugün aradılar sadece 3 tanesi döllenmiş:KK43: moralim çok bozuldu sabahtan beri ağlıyorum, transfere kadar onlarda gider diye korkuyorum Döllenmeden sonra çok kayıp olurmu kızlar!

Back