• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Ayy kızlar benim test günüm de çarşamba. Hadi insallah pozitifi görürüz. Balprensesi senin kaç embriyo transfer edildi? Kalite durumları neydi, kaçıncı gün transferi?

Benim de çarşamba. Ama ben dayanamayıp 1 gün 1gündür diye salı yaptırsam mı diyorum:/ Bir de belirti var mı yok mu öyle mi böyle mi, bişey yaptım mı diye diye geziyorum:)

Merhabalar bayanlar.. tedavim süresince forumu hep takip ediyordum, hamileler çok maşallah, Allah isteyen herkese versin. Benimde dün yumurtalarım toplandı, 9 taneden 7 tanesi işleme alındı dediler. Bugün aradılar sadece 3 tanesi döllenmiş:KK43: moralim çok bozuldu sabahtan beri ağlıyorum, transfere kadar onlarda gider diye korkuyorum Döllenmeden sonra çok kayıp olurmu kızlar!
Üzülme canim Rabbim ol dedikten sonra 1 yumurtada yeter benim 5 yumurtam vardi 4 tanesi işlem gördü 3 tanesi dollendi. Simdi 3ude icimde üzme canini dua et

Merak ediyorum benim gibi paranoyaklık yapan var mıydı:110: Uyanırken farkında olmadan geriniyorum bişey olmuş mudur, hızlı eğildim ne olur, unutup yanlışlıkla sandalye kaldırdım napcam ben şimdi. Böyle geziniyorum hep:silah:

Benim ilk günlerim paronayaklıkla geçmişti canım. Sağdan sola dönerken kasılıyodum ayy ya çıktıysa içimden diye .. yattığım yerden kalkarken bile birine el uzatıyodum çeksinler beni kendimi zorlamiyim diye sonra eşim baktı bn tedavi sonunda bakırköy yolcusuyum duygusal bi konuşma yaptı pozitif enerji verdi sonra diğer gün evi süpürürken buldum kendimi :)))

Benim ilk günlerim paronayaklıkla geçmişti canım. Sağdan sola dönerken kasılıyodum ayy ya çıktıysa içimden diye .. yattığım yerden kalkarken bile birine el uzatıyodum çeksinler beni kendimi zorlamiyim diye sonra eşim baktı bn tedavi sonunda bakırköy yolcusuyum duygusal bi konuşma yaptı pozitif enerji verdi sonra diğer gün evi süpürürken buldum kendimi :)))

o nasıl bir konuşma olmuş öyle:) ev süpürmeyle korkmadıysanız ben de yanlışlıkla sandalye çekmeye de korkmayayım o zaman:)

ayyyy benimki duygusal konuşmada yapamaz :D :D

Ayy kızlar benim test günüm de çarşamba. Hadi insallah pozitifi görürüz. Balprensesi senin kaç embriyo transfer edildi? Kalite durumları neydi, kaçıncı gün transferi?

2 tane 1. kalite 3. gün embriyosu transfer edildi canım. seninki nasıl?

Ay ne güzel nasıl sevindim senin adına birbirimizi anlıyoruz aynı şeyleri yaşamışız Çok şükürki sen mutlu sonu gördün, amh değerimde 3,11 di düşükte değildi 33 yaşındayım ben kalitesimi kötüydü acaba, streste yapmak istemiyorum ama yarın arayıp hiç kalmadı demelerinden çok korkuyorum
Bence cok gereksiz stres yapıyorsun canim benim amh 0.92 idi birde ona ragmen oldu ve emin ol stres bu işte yari yarıya rol oynuyor

Benim de çarşamba. Ama ben dayanamayıp 1 gün 1gündür diye salı yaptırsam mı diyorum:/ Bir de belirti var mı yok mu öyle mi böyle mi, bişey yaptım mı diye diye geziyorum:)
Ben de dayanamayıp salı yaptırsam mi diyorum ama belki o zamana adetim başlar. Çünkü ağrılarım başladı çok korkuyorum. Senin var mı ağrı falan?

Bu kaliteler yumurta toplandığı gün mü belli oluyor ?

Kısmen öyle, embriyo haline getirilip bölünmeye devam edip etmemesine göre belirleniyor. Yani kimisi embriyo haline bile gelmezken kimisi de bölünmeye devam etmiyor, gününe saatine göre bölünme uygun şekilde devam etmeli.

Kısmen öyle, embriyo haline getirilip bölünmeye devam edip etmemesine göre belirleniyor. Yani kimisi embriyo haline bile gelmezken kimisi de bölünmeye devam etmiyor, gününe saatine göre bölünme uygun şekilde devam etmeli.
İnşallah kaliteli olurlar yaaa :(

Back