• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Balprensesi senin ikisi de 1.kaliteymis ne güzel. Benim de bir tanesi kaliteli blastokist bir tanesi de 10 hücreli embriyo. 5.gün transferi.

canım seninki de çok güzel 5. güne kadar laboratuvar ortamında yaşayabilenlerin anne karnında tutunma oranı daha fazlaymış. inş pozitif sonucu alırız :dua: Allah büyük ol desin yeter

Sonucu pozitif çıkan arkadaşlardan kimse yok mu? Bize yardımcı olsalar. Mesela agrilari oldu mu, neler hissettiler?
Benim oldu canım kasıklarım ara ara ağrıdı karnım ağrıdı cok idrara çıktım özellikle geceleri. atesim fazla oluyodu normale göre. hele son iki gun adet olacağım sandim öyle agrim olmuştu. ama bunlar icerde çalışmanın habercisiymis :))

canım seninki de çok güzel 5. güne kadar laboratuvar ortamında yaşayabilenlerin anne karnında tutunma oranı daha fazlaymış. inş pozitif sonucu alırız :dua: Allah büyük ol desin yeter
Ayy inşallah canım ya. Senin şu anki durumun nasıl, agri falan var mı? Benim adet olacak gibi ağrılarım var korkuyorum

Geç olması daha mı iyi peki yani 3.gün değilde 5.gün olması

canım tamamen nasip kısmet meselesi :) 2. gün embriyosu olup tutan da var 5. gün olup tutmayan da. ama istatiksel olarak 5. gün embriyolarının tutunma oranı daha fazlaymış

Geç olması daha mı iyi peki yani 3.gün değilde 5.gün olması
5. gun olmasi daha iyi olurmuş 5. günden sonra tutma olasılığı daha yüksek olurmuş ama benum gibi yumurtasi az olan hastalarda bekletmeyi riske atamayiz deyip 2 gün transfer ettiler ve o embiryo icin en guvenli yerin rahim olduğunu söyledi doktorum bana ve cok şükür tutundu canim bende

Benim oldu canım kasıklarım ara ara ağrıdı karnım ağrıdı cok idrara çıktım özellikle geceleri. atesim fazla oluyodu normale göre. hele son iki gun adet olacağım sandim öyle agrim olmuştu. ama bunlar icerde çalışmanın habercisiymis :))
kurban oluruz biz onların verdiği ağrıya :)

Cevap verdiğin için çok teşekkür ederim canım. Benim 6.günüm ve adet olacak gibi ağrım var korku başladı bende.

5. gun olmasi daha iyi olurmuş 5. günden sonra tutma olasılığı daha yüksek olurmuş ama benum gibi yumurtasi az olan hastalarda bekletmeyi riske atamayiz deyip 2 gün transfer ettiler ve o embiryo icin en guvenli yerin rahim olduğunu söyledi doktorum bana ve cok şükür tutundu canim bende
kaç taneydi peki yumurtan

Benim de azdı 4 taneyi. ne cesaret 5.güne kadar beklettiler

Ayy inşallah canım ya. Senin şu anki durumun nasıl, agri falan var mı? Benim adet olacak gibi ağrılarım var korkuyorum

benim neredeyse transferin 2. gününden beri devam eden bel ağrım var onun dışında da karnımın altında bazen ağrıyo bazen de kasılıyo adet ağrısından daha farklı bir ağrı. dün iki kere etim çekilirmiş gibi canım çak yandı sancıdan dolayı. bi de gün içerisinde dünden beri sık wc ye gider oldum. çok su da içemiyorum ama wc den çıkıyorum yarım saat sonra yine gidesim geliyo. bi de oturdugumda da karın ağrısını hıssedıyorum ama ayakta bıraz fazla kalınca agrı sancıya donusuyo. belirtimi yoksa psıkolojık mı yoksa ilaçlardan mı hiç bir fikrim yok :)

Cevap verdiğin için çok teşekkür ederim canım. Benim 6.günüm ve adet olacak gibi ağrım var korku başladı bende.
Hic korkma bende ayni korkulari yasadim heleki teste 2 gun kaladan sonra artik ümidimi kestim ben bu ağrıyı tanıyorum diye ama rabbim ol dedi oldu. sakın ha sakın hirpalama kendini insallah seninde halayıni cekecegiz burda:halay:

Üzülme canim Rabbim ol dedikten sonra 1 yumurtada yeter benim 5 yumurtam vardi 4 tanesi işlem gördü 3 tanesi dollendi. Simdi 3ude icimde üzme canini dua et
Canm benm hepimiz pozitif sonuç görelim, benim korkum 3 tane döllenmiş ya , yarın arayıp gelişmedi demeleri Çok umutlanmıştım kontrollerde çok yumurta gözüküyordu:( hakkımızda hayırlısı olsun

Bence cok gereksiz stres yapıyorsun canim benim amh 0.92 idi birde ona ragmen oldu ve emin ol stres bu işte yari yarıya rol oynuyor
Sen böyle dedikçe valla umut oluyo bana, zamanı geldiyse olucak biliyorum ama herkes bi umutla başlıyo, yarın ne dicekler onu bekliyorum, inşallah 3 üde gelişiyordur bebeklerimin:(

Bana dün toplama işlemi sonrası 9 taneden 7 tanesi istediğimiz şekilde dedi, kalitesinden bahsetmedi bugünde sordum bişey demedi, hergün 1 kere açıp bakıyoruz yarın bakıcaz dedi, sanırım transfer aşamasında kalitesini söylüyorlar

Sen böyle dedikçe valla umut oluyo bana, zamanı geldiyse olucak biliyorum ama herkes bi umutla başlıyo, yarın ne dicekler onu bekliyorum, inşallah 3 üde gelişiyordur bebeklerimin:KK43:
Lutfen kendini sakinlestir bi sekilde insalalh en az 2 tanesi transfer olacaktır icini ferah tut

Kizlar merhaba malesef kanama gecirdim bu sabah adet kanamasi gibi baya yogun cok yogun kasik agrisi ile basladi hemen doktora gittim kese duruyor hala ama dusuk riski cok fazla igneye basladik hemen dularinizi bekliyorum....
Cnm geçmiş olsun çok dikkat et kendine uzan kalkma iş güç yapma sakın Allah yardımcın olsun inşallah bir şey olmayacak bebeğine Allahın izniyle

Kizlar merhaba malesef kanama gecirdim bu sabah adet kanamasi gibi baya yogun cok yogun kasik agrisi ile basladi hemen doktora gittim kese duruyor hala ama dusuk riski cok fazla igneye basladik hemen dularinizi bekliyorum....
Çok geçmiş olsun canım yaa :( rabbim sana bağışlasın bebeğini nolur dikkat et kendine. kalp atışını duymuşmuydun sen

Back