2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Valla bekliyorum insallah..1.5 senedir. ne batma.ne gogus agrisi bel yada kasik agrisi. adette hicbirini yasamam.bu zamana kadarda yasamadim. hicte hamile.kalamadim.zaten
Bu sefer hepsini yaşarsın inşallah kuzum benim asma suratını. Ümidimizi aska kaybetmiyoruz

Kizlar bence kullandigimiz ilaclarin etkisi çoğumuzda bu ağrı lar var tedavi gebeliklerinde oluyormuş

Kizlar ben genel olarak yuruyemiyorum. ama benim kalcamda agri. zor kipirdiyorum.progestan igne kullaniyor musunuz
Sanirim ondan cok fena kalca ve bele dogru yayilan bir agrim var
31 ekim transferim.
Ayni gün olmusuz transfer edosko igneden kalçamiz agriyor sanirim.

Moralim cok bozuldu benim yaa canım çok çikolata istiyor adete 1 hafta kala canim hep cikolata cekiyor adetmi olcam yine pöfff

Benim canımın ne çektiği belli bile olmuyo :) bu akşam yemekte turşu yedim. Üzerine tatlı yedim. Şimdiden sabah böreği nerden buluruz diye düşünüyom

Benim canımın ne çektiği belli bile olmuyo :) bu akşam yemekte turşu yedim. Üzerine tatlı yedim. Şimdiden sabah böreği nerden buluruz diye düşünüyom
Senin sabah hastaneye.kosmam gerekmiyo mu :) ama ac gitme tabi. heyecandan tansiyonun dusmesin

Kizlar ben genel olarak yuruyemiyorum. ama benim kalcamda agri. zor kipirdiyorum.progestan igne kullaniyor musunuz
Sanirim ondan cok fena kalca ve bele dogru yayilan bir agrim var
31 ekim transferim.
Evet ben tecrübeli olarak konusayimm bende igne kullananlardanmm 15 ekim transferim şuan acıya alistim ki olsa gerek igne canimi yakmiyo :)) transferden once basladm igneye 25 gundur hergun vurunuyorumm

Kacinci gun embriyosu canim.
Benim.canim hep eksi ceker. tursu yiyorum yine. onla moralini bozma bence.
5.gün embriyosu cnm 2 tane kondu bakalm 3.denemem senin kacinci gun embriyosu test gunun ne zamn

İhihihi senin bebişlere çekmiş benimkiler dimekki
Aynı ayın transfer cocuklari boyle biraz mideye duskun olacak heralde :) ee napalımm canları cekiyo yavrularn.. Yarnn guzel haberi ver her aksam aklina bi yemek sokcm gecenin bi vakti kalkar yaparsın gıcıklık degil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…