Bu sefer hepsini yaşarsın inşallah kuzum benim asma suratını. Ümidimizi aska kaybetmiyoruzValla bekliyorum insallah..1.5 senedir. ne batma.ne gogus agrisi bel yada kasik agrisi. adette hicbirini yasamam.bu zamana kadarda yasamadim. hicte hamile.kalamadim.zaten
Kizlar bence kullandigimiz ilaclarin etkisi çoğumuzda bu ağrı lar var tedavi gebeliklerinde oluyormuşValla mı ya Ben de az once oyle dusundum valla bu nası bı sancı böyle dedim sevinsem mi üzülsem mi bilemedim inş bebişlerdendir Allah ım razıyım onlardan gelen her sancıya yeter ki içerde olsunlar iyi olsunlar
Insallah canim. bu yolda ugrasan herkes istedigi mutlu sona ulasir umarim.Bu sefer hepsini yaşarsın inşallah kuzum benim asma suratını. Ümidimizi aska kaybetmiyoruz
Ayni gün olmusuz transferKizlar ben genel olarak yuruyemiyorum. ama benim kalcamda agri. zor kipirdiyorum.progestan igne kullaniyor musunuz
Sanirim ondan cok fena kalca ve bele dogru yayilan bir agrim var
31 ekim transferim.
Ayni gün olmusuz transferedosko igneden kalçamiz agriyor sanirim.
Kacinci gun embriyosu canim.Moralim cok bozuldu benim yaa canım çok çikolata istiyor adete 1 hafta kala canim hep cikolata cekiyor adetmi olcam yine pöfff
Senin sabah hastaneye.kosmam gerekmiyo mu :) ama ac gitme tabi. heyecandan tansiyonun dusmesinBenim canımın ne çektiği belli bile olmuyo :) bu akşam yemekte turşu yedim. Üzerine tatlı yedim. Şimdiden sabah böreği nerden buluruz diye düşünüyom
Evet ben tecrübeli olarak konusayimm bende igne kullananlardanmm 15 ekim transferim şuan acıya alistim ki olsa gerek igne canimi yakmiyo :)) transferden once basladm igneye 25 gundur hergun vurunuyorummKizlar ben genel olarak yuruyemiyorum. ama benim kalcamda agri. zor kipirdiyorum.progestan igne kullaniyor musunuz
Sanirim ondan cok fena kalca ve bele dogru yayilan bir agrim var
31 ekim transferim.
Koscam zaten hastanede bulur muyuz düşünceleri içerisindeyimSenin sabah hastaneye.kosmam gerekmiyo mu :) ama ac gitme tabi. heyecandan tansiyonun dusmesin
Kız bende oyleyimm ya karmakarisik oldu midemmBenim canımın ne çektiği belli bile olmuyo :) bu akşam yemekte turşu yedim. Üzerine tatlı yedim. Şimdiden sabah böreği nerden buluruz diye düşünüyom
5.gün embriyosu cnm 2 tane kondu bakalm 3.denemem senin kacinci gun embriyosu test gunun ne zamnKacinci gun embriyosu canim.
Benim.canim hep eksi ceker. tursu yiyorum yine. onla moralini bozma bence.
Benim canımın ne çektiği belli bile olmuyo :) bu akşam yemekte turşu yedim. Üzerine tatlı yedim. Şimdiden sabah böreği nerden buluruz diye düşünüyom
Ağzın hiç boşdurmuyo demiKız bende oyleyimm ya karmakarisik oldu midemm
Ee bizim yegenin cani cekiyodurAğzın hiç boşdurmuyo demiyahu işin ilginç yanı normalde yemediğim şeyleri bile yiyom :) dün yeşil soğan yedim. Bugün bol sirkeli turşu yedim
Böyle bir gecen olmasın kuzum bidaha inşallah hemencik sabah olacak dualarım seninleNeee o nasıl sözzzz asıl hemencik bana sabah olsun
İhihihi senin bebişlere çekmiş benimkiler dimekkiEe bizim yegenin cani cekiyodur
Allah razı olsun canımcımBöyle bir gecen olmasın kuzum bidaha inşallah hemencik sabah olacak dualarım seninle
Aynen Allah kabul etsin cnmBanada dun bu saatlerde sabaha yil var gibi geliyodu :)) allah kabul etsin kuzumm
Aynı ayın transfer cocuklari boyle biraz mideye duskun olacak heralde :)İhihihi senin bebişlere çekmiş benimkiler dimekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?