• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Bu arada kızlar az önce jeli sıktıktan sonra yuruyım dedım cok kotu bi sancı girdi sağ tarafına sanki içimden etim çekildi çok korktum ya ilaçtan mı oldu acaba.ilk defa bu kdr canım acıdı:KK17: bi de bugun her saat tuvalete gıttım nerdeyse iş yerindekilerin bile dıkkatını cektı. Şimdi de wc den cıkıyorum on dk sonra yıne gıdesım gelıyo üşüttüm mü acaba üşüyünce böyle oluyorum genelde
Bunlar bendede oluyordu canimmm :)))

Hoşgeldin bizim kervana kuzum :))) ben kaçkere kitlendim öyle ağrıda. Hele bacağım çekilde bir kere aha dedim gidiyom :) benim yarım saati geçmiyo tuwalet sıklığım :)))
Kizlar ben genel olarak yuruyemiyorum. ama benim kalcamda agri. zor kipirdiyorum.progestan igne kullaniyor musunuz
Sanirim ondan cok fena kalca ve bele dogru yayilan bir agrim var
31 ekim transferim.

Hoşgeldin bizim kervana kuzum :))) ben kaçkere kitlendim öyle ağrıda. Hele bacağım çekilde bir kere aha dedim gidiyom :) benim yarım saati geçmiyo tuwalet sıklığım :)))

Valla mı ya Ben de az once oyle dusundum valla bu nası bı sancı böyle dedim sevinsem mi üzülsem mi bilemedim inş bebişlerdendir Allah ım razıyım onlardan gelen her sancıya yeter ki içerde olsunlar iyi olsunlar:dua:

Kizlar ben genel olarak yuruyemiyorum. ama benim kalcamda agri. zor kipirdiyorum.progestan igne kullaniyor musunuz
31 ekim transferim.
Ignelerden oluyor canim o merak etme

31 ekim transferim.

Edoşko hoş geldin canım :KK200: canım dr la görüş pruloton depot iste o daha iyi bana da verdi ama iki tane sadece birini gecen hafta vuruldum diğeri de yarın. Vurulduktan sonra birazcık yakıyo o kdr

Ignelerden oluyor canim o merak etme
Edoşko hoş geldin canım :KK200: canım dr la görüş pruloton depot iste o daha iyi bana da verdi ama iki tane sadece birini gecen hafta vuruldum diğeri de yarın. Vurulduktan sonra birazcık yakıyo o kdr
Ay lanet bir sey ya :( gecmiyo sanki biri kalcamdan bicaklamis :) hic bicaklanmadim ama ole bi sey :D yarin konusayim bari dr la

31 ekim transferim.
Ah progestan ah az çekmedim bende. Doktora yalvarınca 3 günde 1 olan proluton depot iğne ile jel vermişti

Valla mı ya Ben de az once oyle dusundum valla bu nası bı sancı böyle dedim sevinsem mi üzülsem mi bilemedim inş bebişlerdendir Allah ım razıyım onlardan gelen her sancıya yeter ki içerde olsunlar iyi olsunlar:dua:
Benim bu akşam karnım kocaman şişti gazdan. Kasıklarımda deli ağrılar oy oy. Güzel olcak güzel içerde bize tutunmaya çalışıyolar annesi ;)

Ay lanet bir sey ya :KK43: gecmiyo sanki biri kalcamdan bicaklamis :) hic bicaklanmadim ama ole bi sey :KK70: yarin konusayim bari dr la

Evet duydum o ipnenin lanetini bana da iğne yazdıgını duyunca çok korktum ama neyse ki korktugum iğne cıkmadı ılk 15-20 dk yaktı sadece sonra daha hıssetmedım bıle

Belirtiler için henüz birazcık erken annesi. Ama bugün yarın görürsün sende harika belirtileri :KK66:
Valla bekliyorum insallah..1.5 senedir. ne batma.ne gogus agrisi bel yada kasik agrisi. adette hicbirini yasamam.bu zamana kadarda yasamadim. hicte hamile.kalamadim.zaten :(

Back