• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Merhaba, aranıza yeni katıldım. 29 ekimde Ankara Medicacanada bir blastokist bir de 10 hücreli 5.gün embriyosu transfer edildi. Şimdi gün sayıyorum. Sizce tutma şansı var mı? Durumu bu şekilde olup da tutan var mı?

Kızlar Allah hepinizin gönlüne göre versin kaç gündür sizle sonuç bekledim sizin adınıza heyecanlandım mutlu oldum.olmayan arkadaşlar da bende dahil bi umutla beklemekten başka yapacak biseyimiz yok herşey Allahtan ne demisler olduğu kadar olmadığı kader
Amin canım herkese nasip etsin inş

Merhaba, aranıza yeni katıldım. 29 ekimde Ankara Medicacanada bir blastokist bir de 10 hücreli 5.gün embriyosu transfer edildi. Şimdi gün sayıyorum. Sizce tutma şansı var mı? Durumu bu şekilde olup da tutan var mı?
Umarim hayirlisi olur hakkinda o konuda pek fikrim yok ama sonucta transferin yapilmis tutma sansi var demekki..

Hamile haberleri ne güzel tebrik ediyorum. benimde bugun benimde transferim oldu 12 gunluk bekleyis basladi. 2 tane 1 kalite 1 tane 2. Kalite transfer oldu yani şuan 4.canliyim ☺ hayirlisi Allahtan insallah 1i yada 2si tutarda temmuzda kucagima alirim
Hadi bakalim gecmis olsun ve hayirli olsun canimm..

Hamile haberleri ne güzel tebrik ediyorum. benimde bugun benimde transferim oldu 12 gunluk bekleyis basladi. 2 tane 1 kalite 1 tane 2. Kalite transfer oldu yani şuan 4.canliyim ☺ hayirlisi Allahtan insallah 1i yada 2si tutarda temmuzda kucagima alirim
Hayirli olsun canim insallah sende guzel haberi alirsin

Kızlar misler gibi duş aldım hafifledim valla :) sonra oturdum hepimiz için yasin okudum ferih duasını okudum. 289adet Ya Rahman çektim. Ohh rahatladım. Ama sabah olmuyoya:işsiz::işsiz::işsiz:

Allah razı olsun canım :KK200: İnş duaların kabul olur Allah gönlümüze göre verir:dua: çok heyecanlıyım senın adına ama inanıyorum pozitifi görüceksin bak buraya yazıyorum o bebişler buraya gelicek:halay:

Hayırlı olsun canım inş bebişlerin sana sıkı sıkı tutunur :dua:

Ahahah gelmezse totolarına totolarına vuralım mı :21::21:

Zaten gelmiyolarsa korkularından gelmiyolar biliyolar bizi bu kadar beklettikleri için başlarına gelecekleri :D ben önce ayak parmaklarından başlayım ısıra ısıra yukarı doğru ılerlemeyı dusunuyorum :D

Bu arada kızlar az önce jeli sıktıktan sonra yuruyım dedım cok kotu bi sancı girdi sağ tarafına sanki içimden etim çekildi çok korktum ya ilaçtan mı oldu acaba.ilk defa bu kdr canım acıdı:KK17: bi de bugun her saat tuvalete gıttım nerdeyse iş yerindekilerin bile dıkkatını cektı. Şimdi de wc den cıkıyorum on dk sonra yıne gıdesım gelıyo üşüttüm mü acaba üşüyünce böyle oluyorum genelde

Zaten gelmiyolarsa korkularından gelmiyolar biliyolar bizi bu kadar beklettikleri için başlarına gelecekleri :KK70: ben önce ayak parmaklarından başlayım ısıra ısıra yukarı doğru ılerlemeyı dusunuyorum :KK70:
Ahaha göbüşlerle gıdılat benim ama baştan anlaşalım:KK48::KK48:

Bu arada kızlar az önce jeli sıktıktan sonra yuruyım dedım cok kotu bi sancı girdi sağ tarafına sanki içimden etim çekildi çok korktum ya ilaçtan mı oldu acaba.ilk defa bu kdr canım acıdı:KK17: bi de bugun her saat tuvalete gıttım nerdeyse iş yerindekilerin bile dıkkatını cektı. Şimdi de wc den cıkıyorum on dk sonra yıne gıdesım gelıyo üşüttüm mü acaba üşüyünce böyle oluyorum genelde
Hoşgeldin bizim kervana kuzum :))) ben kaçkere kitlendim öyle ağrıda. Hele bacağım çekilde bir kere aha dedim gidiyom :) benim yarım saati geçmiyo tuwalet sıklığım :)))

Back