Bunlar bendede oluyordu canimmm :)))Bu arada kızlar az önce jeli sıktıktan sonra yuruyım dedım cok kotu bi sancı girdi sağ tarafına sanki içimden etim çekildi çok korktum ya ilaçtan mı oldu acaba.ilk defa bu kdr canım acıdıbi de bugun her saat tuvalete gıttım nerdeyse iş yerindekilerin bile dıkkatını cektı. Şimdi de wc den cıkıyorum on dk sonra yıne gıdesım gelıyo üşüttüm mü acaba üşüyünce böyle oluyorum genelde
Sabahlar sama olmasin bugun :)))Offf kuzuyaaa dimiiii 13 saat sonra burda delirebilirim :)))
Kizlar ben genel olarak yuruyemiyorum. ama benim kalcamda agri. zor kipirdiyorum.progestan igne kullaniyor musunuzHoşgeldin bizim kervana kuzum :))) ben kaçkere kitlendim öyle ağrıda. Hele bacağım çekilde bir kere aha dedim gidiyom :) benim yarım saati geçmiyo tuwalet sıklığım :)))
Hoşgeldin bizim kervana kuzum :))) ben kaçkere kitlendim öyle ağrıda. Hele bacağım çekilde bir kere aha dedim gidiyom :) benim yarım saati geçmiyo tuwalet sıklığım :)))
Ignelerden oluyor canim o merak etmeKizlar ben genel olarak yuruyemiyorum. ama benim kalcamda agri. zor kipirdiyorum.progestan igne kullaniyor musunuz
Sanirim ondan cok fena kalca ve bele dogru yayilan bir agrim var
31 ekim transferim.
Kizlar ben genel olarak yuruyemiyorum. ama benim kalcamda agri. zor kipirdiyorum.progestan igne kullaniyor musunuz
31 ekim transferim.
Bunlar bendede oluyordu canimmm :)))
Ignelerden oluyor canim o merak etme
Ay lanet bir sey yaEdoşko hoş geldin canımcanım dr la görüş pruloton depot iste o daha iyi bana da verdi ama iki tane sadece birini gecen hafta vuruldum diğeri de yarın. Vurulduktan sonra birazcık yakıyo o kdr
Neee o nasıl sözzzz asıl hemencik bana sabah olsunSabahlar sama olmasin bugun :)))
Ah progestan ah az çekmedim bende. Doktora yalvarınca 3 günde 1 olan proluton depot iğne ile jel vermiştiKizlar ben genel olarak yuruyemiyorum. ama benim kalcamda agri. zor kipirdiyorum.progestan igne kullaniyor musunuz
31 ekim transferim.
Benim bu akşam karnım kocaman şişti gazdan. Kasıklarımda deli ağrılar oy oy. Güzel olcak güzel içerde bize tutunmaya çalışıyolar annesiValla mı ya Ben de az once oyle dusundum valla bu nası bı sancı böyle dedim sevinsem mi üzülsem mi bilemedim inş bebişlerdendir Allah ım razıyım onlardan gelen her sancıya yeter ki içerde olsunlar iyi olsunlar
Ay lanet bir sey yagecmiyo sanki biri kalcamdan bicaklamis :) hic bicaklanmadim ama ole bi sey yarin konusayim bari dr la
Demek suclu igneymisAh progestan ah az çekmedim bende. Doktora yalvarınca 3 günde 1 olan proluton depot iğne ile jel vermişti
Benim bu akşam karnım kocaman şişti gazdan. Kasıklarımda deli ağrılar oy oy. Güzel olcak güzel içerde bize tutunmaya çalışıyolar annesi
Belirtiler için henüz birazcık erken annesi. Ama bugün yarın görürsün sende harika belirtileriDemek suclu igneymis
Belirti olsaydi iyiydi :) onun disinda turp gibiyim cunku
Bana da solemislerdi canim. ne bilim koyun gibi ne dese he diyoruz. ben dedim yani :)Evet duydum o ipnenin lanetini bana da iğne yazdıgını duyunca çok korktum ama neyse ki korktugum iğne cıkmadı ılk 15-20 dk yaktı sadece sonra daha hıssetmedım bıle
Allah güc versin sana.. Haydii hayirlisiOff öylemi diyosun :) ya zaten normaldede gece tuwalete kalkıyorum kalkınca kolay kolay uyuyamıyorum haydin hayırlısı :)
Valla bekliyorum insallah..1.5 senedir. ne batma.ne gogus agrisi bel yada kasik agrisi. adette hicbirini yasamam.bu zamana kadarda yasamadim. hicte hamile.kalamadim.zatenBelirtiler için henüz birazcık erken annesi. Ama bugün yarın görürsün sende harika belirtileri
Bana da solemislerdi canim. ne bilim koyun gibi ne dese he diyoruz. ben dedim yani :)
Cümlemize canım benimAllah güc versin sana.. Haydii hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?