O günüde beraber sayarız anneleriBilmiom doktor görücez dedi
Ouyyyy sayarız dimi yaaaO günüde beraber sayarız anneleri
Sayarız tabisi çatlak anne :) bana ne dicekler bakalım ayiiiOuyyyy sayarız dimi yaaa
Cok sukur canimm biz bizden baska kimse anlayamaz sen bugun guzel haber verdin herkese kendim kadar seviniyorumm masallahRabbim onlarada nasip etsin zor şeyler 3 kere yaşadım o durumu bugünse labarotuarın kapısında sonucu alınca eşime sarılıp ağladım
Bebişin karnındaaaa annesiiii diyeceklerrrSayarız tabisi çatlak anne :) bana ne dicekler bakalım ayiii
Ay bu kadar hevesleniyomya Rabbim sen kursağında bırakma yaBebişin karnındaaaa annesiiii diyeceklerrr
Ay bu kadar hevesleniyomya Rabbim sen kursağında bırakma ya
Çok dua et cokkkAy bu kadar hevesleniyomya Rabbim sen kursağında bırakma ya
karalule de hamile@crn_srky hamile
@Doei hamile
@Suhava hamile
@RENK11 hamile
Sevgi1312 hamile
burcis60 hamile
mevlude91 hamile
@cananyilmaz hamile
minipushinka hamile
@gelyagmurum hamile
@mavera04 hamile
@Szn_82 hamile
Yok yok hiç demesin. Nasılsa kötü sonuç olursa üzüleceğiz. O yüzden bu anların tadını çıkar hamile gibi yaşa. Ben hep öyle yaptımamin canım inş ben de aynı senin gibiyim kötü senaryolar aklımdan geçirmek istemiyorum ama yine de o düşünce ben burdayım diyo hep
Her an şükrediyorum. Hayırlısını diliyorum zatenÇok dua et cokkk
Enemm bi hamiş daha geldi :)karalule de hamile
Yok yok hiç demesin. Nasılsa kötü sonuç olursa üzüleceğiz. O yüzden bu anların tadını çıkar hamile gibi yaşa. Ben hep öyle yaptım
Kız dur hele bi son güne gelde görürüm seni :)))evet ben de öyle yapıyorum canım elim hep göbeğimde bebişlerimi sevip beni sakın bırakmayın diyorum onlara inş duyuyolardır benibaşlarda daha pozitiftim ama test günü yaklaşdıkça korku da artmaya başladı
Benimde test günüm 9 kasım da ama bugün idrar yaptım negatif çıktı yarin kan vermeyi dusunuyomNe bereketli bir topic olmuş bu ekim ayında tüp bebek yaptıranlar:) Ben de o gruptanım ancak test günüme daha 6 gün varBeklemek çok zormuş. 9 kasıma kadar dayanamayıp daha önce yaptırsam mı diyorum sonra vazgeçiyorum. İnşallah haftaya ben de hayırlı haberler verenler kervanına katılırım bu topicte:)
Ama çok erken değilmi daha 6 günün var ?Benimde test günüm 9 kasım da ama bugün idrar yaptım negatif çıktı yarin kan vermeyi dusunuyom
Kız dur hele bi son güne gelde görürüm seni :)))
Canım çok erken yapmışsın bence yarın da kan verme gününü bekleBenimde test günüm 9 kasım da ama bugün idrar yaptım negatif çıktı yarin kan vermeyi dusunuyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?