• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

amin canım inş ben de aynı senin gibiyim kötü senaryolar aklımdan geçirmek istemiyorum ama yine de o düşünce ben burdayım diyo hep
Yok yok hiç demesin. Nasılsa kötü sonuç olursa üzüleceğiz. O yüzden bu anların tadını çıkar hamile gibi yaşa. Ben hep öyle yaptım ;)

Yok yok hiç demesin. Nasılsa kötü sonuç olursa üzüleceğiz. O yüzden bu anların tadını çıkar hamile gibi yaşa. Ben hep öyle yaptım :KK66:

evet ben de öyle yapıyorum canım elim hep göbeğimde bebişlerimi sevip beni sakın bırakmayın diyorum onlara inş duyuyolardır beni:dua: başlarda daha pozitiftim ama test günü yaklaşdıkça korku da artmaya başladı:KK17:

evet ben de öyle yapıyorum canım elim hep göbeğimde bebişlerimi sevip beni sakın bırakmayın diyorum onlara inş duyuyolardır beni:dua: başlarda daha pozitiftim ama test günü yaklaşdıkça korku da artmaya başladı:KK17:
Kız dur hele bi son güne gelde görürüm seni :)))

Ne bereketli bir topic olmuş bu ekim ayında tüp bebek yaptıranlar:) Ben de o gruptanım ancak test günüme daha 6 gün var:KK43: Beklemek çok zormuş. 9 kasıma kadar dayanamayıp daha önce yaptırsam mı diyorum sonra vazgeçiyorum. İnşallah haftaya ben de hayırlı haberler verenler kervanına katılırım bu topicte:)
Benimde test günüm 9 kasım da ama bugün idrar yaptım negatif çıktı yarin kan vermeyi dusunuyom

Back