Amin kuzum aminnn. Kaldı benim 20 saat ayiiidimi ya off düşündükçe heyecan basıyo Allah'ım sen sabrımızın sonunu selamet eyle
Benimde test günüm 9 kasım da ama bugün idrar yaptım negatif çıktı yarin kan vermeyi dusunuyom
Ayy çok az kaldı yaa bni de heyecanlandırdın şimdi :)))Amin kuzum aminnn. Kaldı benim 20 saat ayiii
5. Gün dondurulmuş embriyodu dayanamadım ben daha önce hamileyken 9. Gün yapmıştım silik çıkmıştı bunda da çıkar diye yaptım ama cikmadicanım kaçıncı gün embriyosuydu? 3 se eğer daha çok erken 5 se eğer yine de erken daha idrara karışmamış olabilir. neden bu kadar erken yapıp üzüyosun kendini.
Amin kuzum aminnn. Kaldı benim 20 saat ayiii
Ay kuzum heyecanlanmıyımda napimya yüreğim ağzımda resmenAyy çok az kaldı yaa bni de heyecanlandırdın şimdi :)))
Ahahaha :) burdaki biçok arkadaşım öyle diyo ama sonucu görmeden sewinemiyorum yaaaaacanım senin bebişin seninle bence içime öyle doğdu. hislerim benden başka herkese çalışır genelde :)
Kaçıncı gün peki şuan?5. Gün dondurulmuş embriyodu dayanamadım ben daha önce hamileyken 9. Gün yapmıştım silik çıkmıştı bunda da çıkar diye yaptım ama cikmadi
Canım çok erken yapmışsın bence yarın da kan verme gününü bekle
Bir an önce sonucu öğrenmek istedim kendimi pizitife çok alistirmistim negatif se ogreneyim de heveslenmiyeyim diye yaptim
Haklısın bende yaşadığım için böyle heyecan yaptım zaten :)))Ay kuzum heyecanlanmıyımda napimya yüreğim ağzımda resmen
8. Günüm bugunKaçıncı gün peki şuan?
5. Gün dondurulmuş embriyodu dayanamadım ben daha önce hamileyken 9. Gün yapmıştım silik çıkmıştı bunda da çıkar diye yaptım ama cikmadi
Aranıza katılmak için can atıyorumkiiiiHaklısın bende yaşadığım için böyle heyecan yaptım zaten :)))
İnşallahhh inşallahh kuzummAranıza katılmak için can atıyorumkiiii
Bencede henüz erken ve gerçekten her hamilelik ve herkesin hamileliği aynı değildir8. Günüm bugun
Aminnnnnnn inşalhhhhhhhjYubbiliii ne güzel hatun işallah hepside 1.kalite olsunlarrrr
Canım benimmm gerçekten bu şekilde ben sabrı öğrendim normalde çok sabırsız ve tez canlıyım..aminn bol bol dua canım
aminnnnnnnnnnn inşş inşş
binkere MAŞALLAH canım
RABBİM hayrlı haber almayı nasip eder inşş dört gözle senide bekliyoruzx canım
canım sen yine iyisin benim daha c.tesi yum toplanacak bak bnden öndesin ::)
ayy ne güzel bi hediyeee
Amin kuzum benim Rabbim gönlüne göre versin inşAy bu kadar hevesleniyomya Rabbim sen kursağında bırakma ya
Amin kuzum cümlemizin işallahhhhhAmin kuzum benim Rabbim gönlüne göre versin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?