- 18 Ekim 2016
- 212
- 230
- 33
- 33
Olsun guzel haber verde 1 haftada beklerizAyyyy ben ölcem meraktan. En sona kalmak diye de bişi varmış :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun guzel haber verde 1 haftada beklerizAyyyy ben ölcem meraktan. En sona kalmak diye de bişi varmış :)))
Amin canım insallahbu liste hepimizin adıyla dolar inş bütün hamişlerimizin de Allah bebişlerini sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin
Allah sabir versin en iyi biz anlariz onları insallah evlat sahibi olurlar.. Senin boyle bi gunde onlarla karsilasman sükretmen icindir belki halineIcim kipir kıpır kizlar ama size bisey anlaticam. beraber beklediğimiz bir kiz vardi hastanede cok eğlenceli cıvıl cıvıl bir kızdı ayni anda sonuc aldik onun 1.20 cikti kocasıyla beraber oturup ağladılar ne yapacağımı şaşırıp hemen kactim yanlarından
Ben 6 sinda dogurcam dogum günümdeBenim de 10temmuz hem babamın dogum günü hemde bizi evlilik yıldonumumuz
Evet allahima sonsuz şükürler olsunAllah sabir versin en iyi biz anlariz onları insallah evlat sahibi olurlar.. Senin boyle bi gunde onlarla karsilasman sükretmen icindir belki haline
Yunus hocama sarılıp ağladım o adamm yaaa en iyi doktorum benim :)))Harika bir haber!!!! Çok sevindim. Bence düşük mü yüksek mi diye düşünme, herkesin değeri eşit olamaz. İnşallah güzel güzel 2ye katlanmaların da olacak ve bebeğini eline alacaksın
Doktorumuzun aynı kişi olması bende de umut oluşturdu
Benim kan tahlilim 10 gün sonra. Umarım Dr. Yunus Aydın 'ın bir diğer gebesi de ben olurum.
Seni ve eşini tebrik ediyorum
Ayy kuzum ne güzel haber. Çok çok çok sewindim :)Bir guzel haber de benden kan testim 512 çıktı... yani bebisim toparlanmaya karar verdi anlasilan.. :) insallahhh hep guzel haberler aliriz boyle hepimizzzz :) insallah bundan sonraki haberlerde kalp atisini duymayi kutlariz :)
Ehehe ölmek yok ölmek yok :) ben napim sabaha sonuç alcam ayiiiiisenden sonra ben varım canım salı gününe kadar heyecandan ölmezsem
Yarın inşallah...senin ne zaman test günün
Aynen kuzucum şükürler olsun. Anneleri belkide bebişler :)Olsun yaaaa bebişim karnımdaya ona şkürrrr
aminn bol bol dua canımNegatif ten so da moralin bozuldu ama inş sonuç degisir
aminnnnnnnnnnn inşş inşşbu liste hepimizin adıyla dolar inş bütün hamişlerimizin de Allah bebişlerini sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin
binkere MAŞALLAH canımBir guzel haber de benden kan testim 512 çıktı... yani bebisim toparlanmaya karar verdi anlasilan.. :) insallahhh hep guzel haberler aliriz boyle hepimizzzz :) insallah bundan sonraki haberlerde kalp atisini duymayi kutlariz :)
RABBİM hayrlı haber almayı nasip eder inşş dört gözle senide bekliyoruzx canımsenden sonra ben varım canım salı gününe kadar heyecandan ölmezsem
canım sen yine iyisin benim daha c.tesi yum toplanacak bak bnden öndesin ::)Canım benim gözün aydınnnnn haydi o zaman sıradakiler gelsin...
Yaa kızlar ben de artık listede adımı görmek istiyorummmm ama daha çok var transferim bile yapılmadı..
Bugün aradılar 5 yumurta döllenmiş 5 çocuğum vat şimdilik
ayy ne güzel bi hediyeeeBenim de 10temmuz hem babamın dogum günü hemde bizi evlilik yıldonumumuz
Yubbiliii ne güzel hatun işallah hepside 1.kalite olsunlarrrrCanım benim gözün aydınnnnn haydi o zaman sıradakiler gelsin...
Yaa kızlar ben de artık listede adımı görmek istiyorummmm ama daha çok var transferim bile yapılmadı..
Bugün aradılar 5 yumurta döllenmiş 5 çocuğum vat şimdilik
Bilmiom doktor görücez dediAynen kuzucum şükürler olsun. Anneleri belkide bebişler :)
Ayy offfya şükret işte bide düşük mü diyosun. Rabvim yardımcıları olsunIcim kipir kıpır kizlar ama size bisey anlaticam. beraber beklediğimiz bir kiz vardi hastanede cok eğlenceli cıvıl cıvıl bir kızdı ayni anda sonuc aldik onun 1.20 cikti kocasıyla beraber oturup ağladılar ne yapacağımı şaşırıp hemen kactim yanlarından
hepimiz cok heyacanlıyız inş bi pozitifte sen patlatrsın caımEhehe ölmek yok ölmek yok :) ben napim sabaha sonuç alcam ayiiiii
amann gününü bekle canım az kalmış hayırlı güzel sonuçlar inşşNe bereketli bir topic olmuş bu ekim ayında tüp bebek yaptıranlar:) Ben de o gruptanım ancak test günüme daha 6 gün var Beklemek çok zormuş. 9 kasıma kadar dayanamayıp daha önce yaptırsam mı diyorum sonra vazgeçiyorum. İnşallah haftaya ben de hayırlı haberler verenler kervanına katılırım bu topicte:)
Du bakalım o gün mü olcak sanki illa deliya şimdiden neyi düşünüyo :)Kizlar benim adet gunume göre muhtemel dogum tarihi 15 temmuz :)) ve o gun resmi tatil ilan edildi kesin doktorumu bulamam bakk ben :))))
Rabbim onlarada nasip etsin zor şeyler 3 kere yaşadım o durumu bugünse labarotuarın kapısında sonucu alınca eşime sarılıp ağladımAllah sabir versin en iyi biz anlariz onları insallah evlat sahibi olurlar.. Senin boyle bi gunde onlarla karsilasman sükretmen icindir belki haline
Ay tahmin edebiliyorum ne harika anlarya:)Kızlar hepinize teşekkür ederim iyi dilekleriniz için şuna şoktayım mutluyum yakınlarım bildiği için telefonum durmadı ancak yazabildim allah hepimizinkini tamamına erdirsin..İyiki varsınız