• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Icim kipir kıpır kizlar ama size bisey anlaticam. beraber beklediğimiz bir kiz vardi hastanede cok eğlenceli cıvıl cıvıl bir kızdı ayni anda sonuc aldik onun 1.20 cikti kocasıyla beraber oturup ağladılar ne yapacağımı şaşırıp hemen kactim yanlarından :KK43:
Allah sabir versin en iyi biz anlariz onları insallah evlat sahibi olurlar.. Senin boyle bi gunde onlarla karsilasman sükretmen icindir belki haline

Harika bir haber!!!! Çok sevindim. Bence düşük mü yüksek mi diye düşünme, herkesin değeri eşit olamaz. İnşallah güzel güzel 2ye katlanmaların da olacak ve bebeğini eline alacaksın :KK54:
Doktorumuzun aynı kişi olması bende de umut oluşturdu :21:
Benim kan tahlilim 10 gün sonra. Umarım Dr. Yunus Aydın 'ın bir diğer gebesi de ben olurum.
Seni ve eşini tebrik ediyorum :KK9:
Yunus hocama sarılıp ağladım o adamm yaaa en iyi doktorum benim :)))

Bir guzel haber de benden kan testim 512 çıktı... yani bebisim toparlanmaya karar verdi anlasilan.. :) insallahhh hep guzel haberler aliriz boyle hepimizzzz :) insallah bundan sonraki haberlerde kalp atisini duymayi kutlariz :)
Ayy kuzum ne güzel haber. Çok çok çok sewindim :)

Ne bereketli bir topic olmuş bu ekim ayında tüp bebek yaptıranlar:) Ben de o gruptanım ancak test günüme daha 6 gün var:( Beklemek çok zormuş. 9 kasıma kadar dayanamayıp daha önce yaptırsam mı diyorum sonra vazgeçiyorum. İnşallah haftaya ben de hayırlı haberler verenler kervanına katılırım bu topicte:)

Negatif ten so da moralin bozuldu ama inş sonuç degisir
aminn bol bol dua canım

bu liste hepimizin adıyla dolar inş :dua: bütün hamişlerimizin de Allah bebişlerini sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin
aminnnnnnnnnnn inşş inşş

Bir guzel haber de benden kan testim 512 çıktı... yani bebisim toparlanmaya karar verdi anlasilan.. :) insallahhh hep guzel haberler aliriz boyle hepimizzzz :) insallah bundan sonraki haberlerde kalp atisini duymayi kutlariz :)
binkere MAŞALLAH canım
senden sonra ben varım canım salı gününe kadar heyecandan ölmezsem :KK17:
RABBİM hayrlı haber almayı nasip eder inşş dört gözle senide bekliyoruzx canım

Canım benim gözün aydınnnnn haydi o zaman sıradakiler gelsin... :halay::halay::halay:

Yaa kızlar ben de artık listede adımı görmek istiyorummmm ama daha çok var transferim bile yapılmadı..

Bugün aradılar 5 yumurta döllenmiş 5 çocuğum vat şimdilik:KK48:
canım sen yine iyisin benim daha c.tesi yum toplanacak bak bnden öndesin ::)

Benim de 10temmuz hem babamın dogum günü hemde bizi evlilik yıldonumumuz :nazar::nazar::nazar:
ayy ne güzel bi hediyeee

Canım benim gözün aydınnnnn haydi o zaman sıradakiler gelsin... :halay::halay::halay:

Yaa kızlar ben de artık listede adımı görmek istiyorummmm ama daha çok var transferim bile yapılmadı..

Bugün aradılar 5 yumurta döllenmiş 5 çocuğum vat şimdilik:KK48:
Yubbiliii ne güzel hatun işallah hepside 1.kalite olsunlarrrr

Icim kipir kıpır kizlar ama size bisey anlaticam. beraber beklediğimiz bir kiz vardi hastanede cok eğlenceli cıvıl cıvıl bir kızdı ayni anda sonuc aldik onun 1.20 cikti kocasıyla beraber oturup ağladılar ne yapacağımı şaşırıp hemen kactim yanlarından :KK43:
Ayy offfya şükret işte bide düşük mü diyosun. Rabvim yardımcıları olsun

Ehehe ölmek yok ölmek yok :) ben napim sabaha sonuç alcam ayiiiii
hepimiz cok heyacanlıyız inş bi pozitifte sen patlatrsın caım

Ne bereketli bir topic olmuş bu ekim ayında tüp bebek yaptıranlar:) Ben de o gruptanım ancak test günüme daha 6 gün var:KK43: Beklemek çok zormuş. 9 kasıma kadar dayanamayıp daha önce yaptırsam mı diyorum sonra vazgeçiyorum. İnşallah haftaya ben de hayırlı haberler verenler kervanına katılırım bu topicte:)
amann gününü bekle canım az kalmış hayırlı güzel sonuçlar inşş

Kızlar hepinize teşekkür ederim iyi dilekleriniz için şuna şoktayım mutluyum yakınlarım bildiği için telefonum durmadı ancak yazabildim allah hepimizinkini tamamına erdirsin..İyiki varsınız
Ay tahmin edebiliyorum ne harika anlarya:)

Back