Kızlar merhaba. Geçmiş günlerin sayfaları okumadım yeni girdim siteye şu an. Öncelikle beni etiketlemiş ve özelden yazmış olan Y Yellu E __esra__ burcis60 _balprensesi_ pasa annesi mevlude91 başta olmak üzere ki dikkatimden kaçan varsa kusuruma bakmasın, tüm forum arkadaşlarına teşekkür ederim. Değerim düştü, yeni kan testi sonucumla negatifi öğrenmiş oldum bir saat önce. Gerçi kimsenin keyfi kaçmasın diye yazmayacaktım ama bir borç bildim haber vermeyi, eksik olmayın merak da etmişsiniz. En kısa sürede tekrar deneyeceğim. Hayırlısını istedim böyle oldu mutluyum.İtikatlı insanlar sabreder, seyreder, şükreder, hamd olsun:) Yalnız sizin bebekler benimkilerden büyük olacağı için geleceğin abi ve ablaları geliyor ayrıca şunu da unutmayın bir gün çocuklarımızla beraber buluşunca benimki yaşça küçük diye dayak yemesine izin vermem ona göre Lütfen modumuzu düşürmüyoruz. Herkese bebek/bebeklerini sağlıkla kucağına almasını diliyorum:) Bu zor bekleme sürecinde birbirimize yoldaş olduk, hepinize ayrı ayrı teşekkür eder, kocaman sarılırım.