• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Bir guzel haber de benden kan testim 512 çıktı... yani bebisim toparlanmaya karar verdi anlasilan.. :) insallahhh hep guzel haberler aliriz boyle hepimizzzz :) insallah bundan sonraki haberlerde kalp atisini duymayi kutlariz :)
Canım benim gözün aydınnnnn haydi o zaman sıradakiler gelsin... :halay::halay::halay:

Yaa kızlar ben de artık listede adımı görmek istiyorummmm ama daha çok var transferim bile yapılmadı..

Bugün aradılar 5 yumurta döllenmiş 5 çocuğum vat şimdilik:KK48:

Bir guzel haber de benden kan testim 512 çıktı... yani bebisim toparlanmaya karar verdi anlasilan.. :) insallahhh hep guzel haberler aliriz boyle hepimizzzz :) insallah bundan sonraki haberlerde kalp atisini duymayi kutlariz :)

maşallah ya harika haberler aldık bu gün. Allah daim etsin inş

kızlar ben salı günü test yapmıycam sanırım. pazartesi günü akşam acilde kan vericem. Allah korusun olumsuz bir sonuç olursa o haberi iş yerinde almak istemiyorum :(

kızlar ben salı günü test yapmıycam sanırım. pazartesi günü akşam acilde kan vericem. Allah korusun olumsuz bir sonuç olursa o haberi iş yerinde almak istemiyorum :KK43:
Sana tavsiyem gununde yap canim. Bak ben de oyle yaptim 11. Gun 54 13. Gun 69 14. Gun 112 cikti moralim bozuldu belki gununde yapsam 60a 112 cikacakti uzulmeyecektim....

Sana tavsiyem gununde yap canim. Bak ben de oyle yaptim 11. Gun 54 13. Gun 69 14. Gun 112 cikti moralim bozuldu belki gununde yapsam 60a 112 cikacakti uzulmeyecektim....

canım doğru diyosun ama zaten günümden bir gün önce akşam testi vermiş olucam varsa çıkıcak zaten ama yoksa en azından evımde kendı basıma üzüntümü yaşarım iş yerinde öyle bir durumum da yok maalesef.

canım doğru diyosun ama zaten günümden bir gün önce akşam testi vermiş olucam varsa çıkıcak zaten ama yoksa en azından evımde kendı basıma üzüntümü yaşarım iş yerinde öyle bir durumum da yok maalesef.
Ben de sabah verecegime gece 10 da vereyim demistim iste ne cikar ki demistim canim... unutma ama pozitif cikmasindansa artis cok onemli. belki benimki gec tutundu oyle cikti ya da ilk gunler iki gunde degil uc gunde artti bilemiyorum sadece uzulecek birsey yasamani istemem insallah senin oyle olmaz :)

Buda cok guzel bir haber gozun aydin canimm

Icim kipir kıpır kizlar ama size bisey anlaticam. beraber beklediğimiz bir kiz vardi hastanede cok eğlenceli cıvıl cıvıl bir kızdı ayni anda sonuc aldik onun 1.20 cikti kocasıyla beraber oturup ağladılar ne yapacağımı şaşırıp hemen kactim yanlarından :(

Kizlar benim adet gunume göre muhtemel dogum tarihi 15 temmuz :)) ve o gun resmi tatil ilan edildi kesin doktorumu bulamam bakk ben :)))):KK48:

Ben de sabah verecegime gece 10 da vereyim demistim iste ne cikar ki demistim canim... unutma ama pozitif cikmasindansa artis cok onemli. belki benimki gec tutundu oyle cikti ya da ilk gunler iki gunde degil uc gunde artti bilemiyorum sadece uzulecek birsey yasamani istemem insallah senin oyle olmaz :)

amin canım düşündüğün için de ayrıca çok teşekkür ederim :KK200: o gün işe gelmiycek olsam günümde verirdim ama korkuyorum her ihtimale karşı salı günü vermek istemiyorum.

Kizçelerrrrr hamileyimmmm hcg 100.1 cikti cokmu düşük sizce
Harika bir haber!!!! Çok sevindim. Bence düşük mü yüksek mi diye düşünme, herkesin değeri eşit olamaz. İnşallah güzel güzel 2ye katlanmaların da olacak ve bebeğini eline alacaksın :KK54:
Doktorumuzun aynı kişi olması bende de umut oluşturdu :21:
Benim kan tahlilim 10 gün sonra. Umarım Dr. Yunus Aydın 'ın bir diğer gebesi de ben olurum.
Seni ve eşini tebrik ediyorum :KK9:

Back