• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
direk kanala girmiş demedi , ama senin dediğine göre cnm demekki kanala girmiş çünkü bana da artık yüzünü hiç göremeyiz kafasını ölçmekte zorlanıyorum filan dedi, öngörünüz bi ipucu filan var mı dedim ne zmn doğacağına dair, 37 de çatı muayenesinde ancak öngörümü söyleyebilirim ama baya inmş yani gelio her an her şey olabilir suyun veya kan gelirse acile hemen gel mutlaka dedi.. nst de ara ara belli bi düzende 100 e vuran sancılar vardı ki geçen haftaya göre bu hafta biraz daha şiddetli sancılar çekiyorum, bunlar yalancı sancılar ama gerçek sancılar yavaştan gelio dedi .. ama bu hafta beklemiyorum bakalım bekleyince geriliyo insan film izleyip duruyorum arada yenidoğan bebek bakım videoları filan vakit geçirmeye çalışıyorum evde, geçen hafta dışarlarda fıtı fıtı geziyodum tek başıma, bu hafta ağırlaştım biraz
Ooo canım senin bence de yakın :) hem erkenden aşağı inmiş hem sancılar.. Her an herşey olabilir çok heyecanlı :) allah sağlık versin..

Kızlar nasılsınız?
Hazırlıklarınız ne durumda.. benim bitmek üzere. Amaaşırı heyecan var..
Anne olucaz düşünsenize:KK46::KK200:
bende de oluyor cnm o heyecan böyle aniden geliyor kalbim küt küt atıyor filan sakinleşmeye çalışıyorum, bebeğin ellerini kollarını baya aşağılarda hissediyorum cnm her an uzatacakmış gibi dışarıya :D dönüp dönüp hastane çantasını kontrol ediyorum ne koymuşuz diye, çekmecelerdeki diğer kıyafetlerini sevip kokluyorum arada, bebek bakım videoları izliyorum, doğum gelirse aniden diye dönüp dönüp doğumun safhalarını okuyorum, şiddetli sancı anında ağzıma peçete tıkıştırcam dişlerim kırılmasın diye aklınızda bulunsun sizin de, umarım hiçbirimiz o kadar sancı çekmeyiz, bi de acil durumda unutma diye liste yaptım:
telefon, şarj aleti
zemzem
çikolata
ıslak mendil
rulo peçete
göğüsucu kremi
dişfırçası macun

Slm kizlar hastaneden geldim bende ama dogurmadim daha oglumun geniz eti vardi cok tikaniyordu ameliyat olduk bugun simdi evdeyiZ bi sıkıntımız yok allaha şükür 3 gune toparlanir dedi doktorumuz ondan sonra hayirlisiyla kardesi gelicek
Canım çok geçmiş olsun... Allah diğer evladına da sağlıkla kavuştursun inşallah..
Kizlar merhaba, benim sol elimde hep bi uyusma var, hissizlesiyor parmaklarim ama hep uyusuk, karincalaniyor. Niye acaba, boyle olan yada bi bilgisi olan varmi?
Canım benim de oğlumda olmuştu iki elim bilekten itibaren uyusuyordu. Karpel tünel sendromu dedikleri bir rahatsızlık imiş. Şişlikten dolayı sinirler sıkışıyor ve kan gitmiyor. Doğumdan bir süre sonra geçer endişelenme. Geçmiş olsun..
Canımmm benim hazırlıklar bitti gibi.. Çantayı da hazırladım ama yine de içine koycak bişeyler çıkar :) hastane süslemesi için pek bişiy yapmadım.. Kapı süsüm var, 3 5 balon alıyım diyorum..
Hediyelik magnet yaptık ama hastanede gelene hediyelik vermekten vaZgeçtim.. Sadece çukulata ikram etcem :) çok mı gıcığım siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ?
Ben de sadece çikolata dağıttım canım bence hastane için yeterli. Magnet siparişini bugün verdim. Kızım 15 gunlukken mevludunu okutacağım. O zaman dağıtacağım.
Merhaba kızlar bugün mecburi spinal sezeryan oldum bebeğimde solunum sıkıntısi çıktı şu anda kuvezde doyasiya görüp koklayamadim bebeğim için ne olur dua edin uygun bir zamanda dogum hikayemi anlatirim ama kesinlikle normal sezeryan diye diretmeyelim Allahtan hayrlisini isteyin
Canım çok çok geçmiş olsun. Rabbim kucağına alacağın günleri de göstersin inşallah. Dualarımız seninle ve meleginle...

Canımmm benim hazırlıklar bitti gibi.. Çantayı da hazırladım ama yine de içine koycak bişeyler çıkar :) hastane süslemesi için pek bişiy yapmadım.. Kapı süsüm var, 3 5 balon alıyım diyorum..
Hediyelik magnet yaptık ama hastanede gelene hediyelik vermekten vaZgeçtim.. Sadece çukulata ikram etcem :) çok mı gıcığım siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ?
cnm valla ben de bi kapı süsü bi paket çikolatayla gidicem, çünkü bi an önce hastane ortamından çıkmak istiyorum, doğumu çok abartmak istemiyorum tek istediğim hayırlısıylasağlıklı bir şekilde evladımı kucağıma almak

Merhaba kızlar bugün mecburi spinal sezeryan oldum bebeğimde solunum sıkıntısi çıktı şu anda kuvezde doyasiya görüp koklayamadim bebeğim için ne olur dua edin uygun bir zamanda dogum hikayemi anlatirim ama kesinlikle normal sezeryan diye diretmeyelim Allahtan hayrlisini isteyin
cnm çok geçmiş olsun inş bi an önce sen de bebeğin de toparlanırsınız, haklısın cnm her şeyin hayırlısı

Ooo canım senin bence de yakın :) hem erkenden aşağı inmiş hem sancılar.. Her an herşey olabilir çok heyecanlı :) allah sağlık versin..

amin cnm inş hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız evlatlarımızı, ellerini kollarını baya çıkışa yakın bi yerlerde hissediyorum cnm bu da baya heyecan yaratıyo bende ama düne göre daha sakinim, bi de herkes sorup duruyo ne zaman doğacak diye ah bi bilsem diyorum :KK46:ha doğdu ha doğcak deniyor ama bekleyen arkadaşlar da var ne zmndır açıklıkla, sıramız ne zmn gelecek acaba :anne::anneadayı::KK200:

Biz bugün bir haftalık olduk teyzeleri... :KK68:
Hastane kontrolümüz vardı. Her şey yolunda çok şükür. Göbeğimiz hala düşmedi. Biraz da iltihaplı gibiydi. Kandaki iltihap düzeyine baktı doktor. Çok şükür normal cikti. Ben de dikişleri aldırdım. Ultrasonla baktı rahim toparlanmis. Ağrılar akşamları biraz daha artıyor ayakta kalmaktan galiba. Onun haricinde ikimiz de iyiyiz.
Sizi uzunnn emzirme seanslarinda takip ediyorum. :anne: Doğum haberlerinizi bekliyorum.. hepiniz hayırlısıyla kavuşun cennet kokululariniza... :KK200:

Canim hem gözün aydın hem geçmiş olsun Rabbim sfasini tez zamanda yollasın inslh yavrunun.doya doya öper koklarsin inalh

ben de hastaneden çıkışa kıyafet olarak tshirt filan koymuştum şimdi hırka ilave ettim, giderken zaten mont giyerim, bnm pijama takımı da ince bi şey cnm içerisi sıcak olur bence, hırka al ama mutlaka

bi de yenidoğan için ıslak mendil mi yoksa pamuk mu koydunuz kızlar altını silmek için hangisini koysam kararsız kaldım??
Yanıma polar sabahlık aldık aldım ne olur ne olmaz diye.
Hep pamuk hem de ıslak medil koydum çantaya ikisi de bulunsun diye

amin cnm inş hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız evlatlarımızı, ellerini kollarını baya çıkışa yakın bi yerlerde hissediyorum cnm bu da baya heyecan yaratıyo bende ama düne göre daha sakinim, bi de herkes sorup duruyo ne zaman doğacak diye ah bi bilsem diyorum :KK46:ha doğdu ha doğcak deniyor ama bekleyen arkadaşlar da var ne zmndır açıklıkla, sıramız ne zmn gelecek acaba :anne::anneadayı::KK200:
Her an her şey olabiliyor canım:) bi anda su gelebilir, acaip sancı gelebilir, nişan gelebilir :) şu an öyle bişiy olmuycak gibi geliyo ama olabilir :) hayırlısı olsun hakkımızda valla

Hastane kontrolümüz vardı. Her şey yolunda çok şükür. Göbeğimiz hala düşmedi. Biraz da iltihaplı gibiydi. Kandaki iltihap düzeyine baktı doktor. Çok şükür normal cikti. Ben de dikişleri aldırdım. Ultrasonla baktı rahim toparlanmis. Ağrılar akşamları biraz daha artıyor ayakta kalmaktan galiba. Onun haricinde ikimiz de iyiyiz.
Sizi uzunnn emzirme seanslarinda takip ediyorum. :anne: Doğum haberlerinizi bekliyorum.. hepiniz hayırlısıyla kavuşun cennet kokululariniza... :KK200:
Canım maşallah ne güzel darısı bizim başımıza inş. Çok geçmiş olsun.

Ayy canım maşallaaahh sizee.. cok merak ediyorum nasış bir his emzirmek vs

Canim simdi hastanedeyim. Doktorum perßembe gunu sezeryane alacak. Persembeye 37+2 olacaz insallah hersey yolunda gider saglicakla dogar ve kuveze ihtiyacimiz olmaz insaallah. Canim ilgin icin cok tesekkur ederim beni unutmadin sagolasin dua et bize lutfen...
iyi olmana çok sevindim canım senle aynıyiz biz banada salı günü gün verecek ama ağrı olursa ve geçmezse zaten sezeryan bekleme gel alırız 37 den sonra sıkıntı olmaz dedi ,senin de bebeğin 37 yi dolduruyor bir şey olmaz Allahın izni ile duaların seninle Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

ben de hastaneden çıkışa kıyafet olarak tshirt filan koymuştum şimdi hırka ilave ettim, giderken zaten mont giyerim, bnm pijama takımı da ince bi şey cnm içerisi sıcak olur bence, hırka al ama mutlaka

bi de yenidoğan için ıslak mendil mi yoksa pamuk mu koydunuz kızlar altını silmek için hangisini koysam kararsız kaldım??

Ben pamuk koydum canım ilk etapta ıslak mendil saglıklı olmuyor diye okudum

Canım çok geçmiş olsun hayırlı olsun dualarımız seninle inşallah bi an önce alırsın bebeğini kucağına

Canım hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün sakın üzülme en yakın zamanda alacaksın kucağına bebeğini, sütün çok önemli unutma artık annesin darısı başımıza :)

merhaba bebeğini kucağını alanlar var ne kadar güzel ilk gebeliğimde normal mi sezeryan mı diye düşünmekten tadını çıkaramadığım son ayımı bu hamileliğimde çıkarıyorum.ve kızıma baktığımda iyiki var diyorum iyi ki varlar çok şükür

bende de oluyor cnm o heyecan böyle aniden geliyor kalbim küt küt atıyor filan sakinleşmeye çalışıyorum, bebeğin ellerini kollarını baya aşağılarda hissediyorum cnm her an uzatacakmış gibi dışarıya :KK70: dönüp dönüp hastane çantasını kontrol ediyorum ne koymuşuz diye, çekmecelerdeki diğer kıyafetlerini sevip kokluyorum arada, bebek bakım videoları izliyorum, doğum gelirse aniden diye dönüp dönüp doğumun safhalarını okuyorum, şiddetli sancı anında ağzıma peçete tıkıştırcam dişlerim kırılmasın diye aklınızda bulunsun sizin de, umarım hiçbirimiz o kadar sancı çekmeyiz, bi de acil durumda unutma diye liste yaptım:
telefon, şarj aleti
zemzem
çikolata
ıslak mendil
rulo peçete
göğüsucu kremi
dişfırçası macun
Canim sanci geldiginde kolay atlatmak icin nefes alama methodlari falan var. onlar baya faydali olmustu oglumun dogumunda. Onlara da goz at istesen:)

Gecmis olsun canim İnsaallah bian evvel kavusursun bebegine. Kacinci haftadaydinki sen

Back
X