2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
BEN BUGÜN MEDİCAL PARK A GİDECEĞİM PINAR HANIM VARMIŞ ORDA
Dogum cok pahali oralarda.kizimda ozele gittim hep dogumuda ozelde yapcaktim.sez. na zorladigi icin dr dogumumdan bi gun once biraktim kendi dr umu.gittim devlet hastanesinde dogurdum.sonra dedim ki bosuna millete para kazandircakmisim.sonucta dogurdum rezillikte cekmedim.ama iste muayne icin filan devlette sira beklemek vs. Gozumde buyuyo.daha uygun bi ozel hastane bakmayi dusunuyorum bende

BEN ÖZELE 3 KERE GİTTİM İNSAN GİBİ MUAMELLE GÖRMEDİM O YÜZDEN GİTMEM DEDİM BİR DAHA..MUAYNE ÜCRETİ 80 TL VERİYORUM BEN

Kızlar HCG değerim 3000 çıkmış çok mutluyum doktorum tebrikler hamilesiniz dedi Bir de 8 haftalık olunca kalbini duyarsam o zaman süper olacak! 26 Şubatta randevum var 24 gün geçmez artık bana

Kızlar ıstanbulda develte gıtmek mumkun bıle degıl. oncelıkle hafta ıcı ızın almamız gerek hos sanırım gebelere muayne ıznı vermek zorundalarmıs ama arastırmak lazım bunu . Ayrıca burada devlet hastanelerınde refakatcı almıyorlar.
Benım ozel sıgortam var , gıdecegım ozel unı hastasınede %100 kurumun calısanlarını tedavı edıyorlar.
agustosta polıcem yenılecek 5500 tl temınatım var o zamana kadar dogumda dırek yenı polıceye kalacak sanırım ama ne kadar muaynesı fılan bılmıyorum. Randevu aldıgım kısı yard. docent daha once merial ve alman hastanesınde calısmıs ve yurt dısında egıtım gormus . Kendısı rısklı gebelık uzmanıuymıs para odemıcez cok onemlı degıl fıyat ama total tutarı ne kadar etkılıcek tabıkı merak edıyorum aslında sorsam cok guzel olacak :)q

Kızlar ben de bugün doktora gittim. Doğal olarak keseyi göremedik. Kan verdim. Sonucumu öğleden sonra alıcam.
Benim dün ve bugün karnıma şiddetli ağrılar saplanoyor. Wc ye gidince geçiyor ama gözüm korktu. Doktora sormam lazım gidince

ben 8 haftalik gidicem doktora kalp atisini duymak icin erken gittinmi kese gözükmüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…