2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kızlar inşallah bende ekim annesi olacağım kan testi yaptırdım hamileyim. Pıhtılaşma için cleksan başla dedi doktor birde az biraz lekelerim vardı progestan iğne oldum bitti şükür ilk bebeğimi kaybetmiştim umarım bu sefer herşey yolunda gider keseyi gören var mı? Ben dr.a cuma günü gitcem ama geç döllenme benimki gözükmeyebilir sizde durumlar nasıl? İlaç kullanıyormusunuz? Benim doktorum gebelikten önce selenyum demir folik asit e vitamini balıkyağı corasprin vermişti hepsine devam et dedi ama e vitamini bıraktım içinde fazlası toksik etki yapabilir diyordu korktum

CuteMom evet sigara oyle.lanet bagimlilik.bende tamamen kesicem korktu gozum anlattiklarindan.tablo mantikli ama kim yapcak ben hic beceremem.bu ara ismim yagmur.ankarada yasiyorum.ogretmenim ben.sen?bide yasim 30
Ben dr a gittim dr sadece folik asit kullan simdilik dedi.keseyi gordugumuzde kan degerlerine bakar ona gore uygun olani veririz dedi.bu arada hayirli ugurlu olsun Allah hayirlisiyla tamamina erdirsin.ilk bebegin mi?

CuteMom
çok üzüldüm canim ölü bebisini duyunca bu nasil bir imtihan nasil bir sabir. benimde cok yakin bi arkadasim yasamisti ayni durumu ölü dogurdu bebegini son ayinda.cok üzülmüstük ondan beri de hep korkarim bende Allah korusun. ama yine hamile kaldi melek gibi bir kizi oldu sükür.
ben kan sonucunu bugün alacagim insallah. internetdende bakabilirmisim enabizdan.
bu arada senmi sordun erikmi E erik86 mi bilmiyorumm ama evet ben calisiyorum özel sektör oteldeyim. ve ankaradayim. yeni yerlestim sayilir daha bir bucuk sene olmadi geleli

E erik86 bende ankara :)

bulantı konusunda haklısın gerçek anlamda bulantım ilk çocuğumda adet tarihinden 10-15 gün sonra başlamıştı ama adet olmadan önce bir tür bulantı hissi yaşıyordum ve gene aynısını yaşıyorum

bende birazdan test yapacagim 3 gun var adetime kizlar...
İnşallah hayırlı haberlerle gelırsın canım

Gozun aydın canım , ınsallah hayırlısıyla sonuna kadar gıtmek nasıp olur her bırımıze.
Ben henuz dr gıtmedım ve dun ogrendım , cumartesı gunu randevu aldım ama oradada kese gozukecegını sanmıyorum , 4+4 gunluk fılan oluyor anca kan testı yaptırılır hormon ıdrar tahlılı fılan bakılır sanırım. Ben suanda folıc asıt kullanıyorum bır adet, folic plus mı ne sız kac tane kullanıyorsunuz?

Canım kesmeye calıs ınan hepımız aynı zor bırakmak bılıyorum ama mecburuz valla. ben 28 yasındayım istanbuldayım özel sektor , medical bi fab. bolum sorumlusuyum. zarurı durumlar dısında oturuyorum sureklı :)

Allah sabrınıda verıyor bıde 8 haftadan berı cok sorunlu oldugu ıcın umudumuzda yoktu ama sonlandırın demeyede dılımız varmıyordu dıyemıcem dr solandırmıyolardı yasal surecı acmıs fılan dedıler bız solandırın dedıkce benım hayatı rıskım cok fazla artınca ( 2 gunde bır ayaklarımdan suzulen kanamalar ) sonlandırıldı ama arkadasının durumu daha farklı allah sabırlar versın ınsallah .
buarda tabloyu daha once ben yapmıstım ama oncekı gebelıgımde cok basarılı olamamıstım o yuyzden bılen bırınden yardım alsak en azından format ıcın cok guzel olur

kızlar selam. Cuma günü kandaki beta hcg değerim 318 çıktı. Çarşamba doktor 1000 üstüne çıkarsa ultrasonda görünür dedi. Ama korkuyorum yükselmezse diye off zaman geçmiyorrr

Ilk bebeğimi kaybettim ne yazıkki sağlıkla doğarsa ilk çocuğum olacak bu seferki

Ben folbiol kullanıyorum günde bir:)

kızlar selam. Cuma günü kandaki beta hcg değerim 318 çıktı. Çarşamba doktor 1000 üstüne çıkarsa ultrasonda görünür dedi. Ama korkuyorum yükselmezse diye off zaman geçmiyorrr
Yukselir yukselir. Zamanda gecer.ayrica bnmki 1000 in uzerindeydi ama kese bile gozukmedi.o yuzden buyuk beklentiye girme

Yukselir yukselir. Zamanda gecer.ayrica bnmki 1000 in uzerindeydi ama kese bile gozukmedi.o yuzden buyuk beklentiye girme
geçen hafta çarşamba günü değerim 78 di dış gebelik olma olasılığı yüksek dedi cuma 318 oldu gözümüz aydın dedi çarşamba ultrasonda görebiliriz dedi dün konuştum verdiği ilaçlardan biri baş dönmesi yaptı onu sormak için aradım değerin düşük kullansan iyi olur dedi :s aklım çok karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…