,bende birazdan test yapacagim 3 gun var adetime kizlar...
Ben dr a gittim dr sadece folik asit kullan simdilik dedi.keseyi gordugumuzde kan degerlerine bakar ona gore uygun olani veririz dedi.bu arada hayirli ugurlu olsun Allah hayirlisiyla tamamina erdirsin.ilk bebegin mi?Kızlar inşallah bende ekim annesi olacağım kan testi yaptırdım hamileyim. Pıhtılaşma için cleksan başla dedi doktor birde az biraz lekelerim vardı progestan iğne oldum bitti şükür ilk bebeğimi kaybetmiştim umarım bu sefer herşey yolunda gider keseyi gören var mı? Ben dr.a cuma günü gitcem ama geç döllenme benimki gözükmeyebilir sizde durumlar nasıl? İlaç kullanıyormusunuz? Benim doktorum gebelikten önce selenyum demir folik asit e vitamini balıkyağı corasprin vermişti hepsine devam et dedi ama e vitamini bıraktım içinde fazlası toksik etki yapabilir diyordu korktum
E erik86 bende ankara :)CuteMom evet sigara oyle.lanet bagimlilik.bende tamamen kesicem korktu gozum anlattiklarindan.tablo mantikli ama kim yapcak ben hic beceremem.bu ara ismim yagmur.ankarada yasiyorum.ogretmenim ben.sen?bide yasim 30
Ben dr a gittim dr sadece folik asit kullan simdilik dedi.keseyi gordugumuzde kan degerlerine bakar ona gore uygun olani veririz dedi.bu arada hayirli ugurlu olsun Allah hayirlisiyla tamamina erdirsin.ilk bebegin mi?
teşekkür ederim canım.batım 8 Şubat ama arada 1-2 günlük gecikmelerim oluyor o yüzden 10 şubata kadar bekleyip ondan sonra kan testi yaptırmayı planlıyorumAmin canım inş sen de güzel haberlerini yazarsın bize ☺ hayırlısı olsun ben de de hep öyle batmalar olmuştu.
bulantı konusunda haklısın gerçek anlamda bulantım ilk çocuğumda adet tarihinden 10-15 gün sonra başlamıştı ama adet olmadan önce bir tür bulantı hissi yaşıyordum ve gene aynısını yaşıyorumGünaydın kızlar
belirtilerin baslaması ıcın kalp atıslarının baslamadı gerekıyor dıye bılıyorum ben yanı en azıdnan bulantılar ıcın.
benımde bel agrım var bırde benım vajınamda ıgne gıbı batmalar oluyor bunu her hamılelıgımde yasıyorum :)
buarada benımde 2. cocugum
ilk oglum 6 yasına gırecek bu ay , oğlum tüp bebek, onun ıcın en guzel hedıye olacak dıye dusunuyorum cunku bı kardesı olsun cok ıstıyordu.
2.5 sene evvel 4 aylık bı ölü dogumum oldu o yuzden kendıme cok dıkkat edecegım, plesantam asagıya yerlesmıstı cok buyuk kanamalar yasıyordum. 3 ay kesınlıkle ılıskı olmayacak :) Sıgara ıcmıyorum ve saglıklı beslenecegım Gecen sefer bırazda cok ıstedıgım bı gebelık olmadıgım ıcın hazır degıldım , bu sefer hersey farklı olacak
İnşallah hayırlı haberlerle gelırsın canımbende birazdan test yapacagim 3 gun var adetime kizlar...
Gozun aydın canım , ınsallah hayırlısıyla sonuna kadar gıtmek nasıp olur her bırımıze.Kızlar inşallah bende ekim annesi olacağım kan testi yaptırdım hamileyim. Pıhtılaşma için cleksan başla dedi doktor birde az biraz lekelerim vardı progestan iğne oldum bitti şükür ilk bebeğimi kaybetmiştim umarım bu sefer herşey yolunda gider keseyi gören var mı? Ben dr.a cuma günü gitcem ama geç döllenme benimki gözükmeyebilir sizde durumlar nasıl? İlaç kullanıyormusunuz? Benim doktorum gebelikten önce selenyum demir folik asit e vitamini balıkyağı corasprin vermişti hepsine devam et dedi ama e vitamini bıraktım içinde fazlası toksik etki yapabilir diyordu korktum
Canım kesmeye calıs ınan hepımız aynı zor bırakmak bılıyorum ama mecburuz valla. ben 28 yasındayım istanbuldayım özel sektor , medical bi fab. bolum sorumlusuyum. zarurı durumlar dısında oturuyorum sureklı :)CuteMom evet sigara oyle.lanet bagimlilik.bende tamamen kesicem korktu gozum anlattiklarindan.tablo mantikli ama kim yapcak ben hic beceremem.bu ara ismim yagmur.ankarada yasiyorum.ogretmenim ben.sen?bide yasim 30
Ben dr a gittim dr sadece folik asit kullan simdilik dedi.keseyi gordugumuzde kan degerlerine bakar ona gore uygun olani veririz dedi.bu arada hayirli ugurlu olsun Allah hayirlisiyla tamamina erdirsin.ilk bebegin mi?
CuteMom
çok üzüldüm canim ölü bebisini duyunca bu nasil bir imtihan nasil bir sabir. benimde cok yakin bi arkadasim yasamisti ayni durumu ölü dogurdu bebegini son ayinda.cok üzülmüstük ondan beri de hep korkarim bende Allah korusun. ama yine hamile kaldi melek gibi bir kizi oldu sükür.
ben kan sonucunu bugün alacagim insallah. internetdende bakabilirmisim enabizdan.
bu arada senmi sordun erikmi E erik86 mi bilmiyorumm ama evet ben calisiyorum özel sektör oteldeyim. ve ankaradayim. yeni yerlestim sayilir daha bir bucuk sene olmadi geleli
Ankaranin neresinde oturuyosun cnm.ben aslende ankaraliyim
BENDE MUHASEBECİYİM ANKARADA YAŞIYORUM :)Ankaranin neresinde oturuyosun cnm.ben aslende ankaraliyim
CANIM KORKMA BEN 27 SİNDE ÖLÇTÜRDÜM 1016 İDİ 30 UNDA 4704 OLDU KONTROLE BUGÜN GİDECEĞİMkızlar selam. Cuma günü kandaki beta hcg değerim 318 çıktı. Çarşamba doktor 1000 üstüne çıkarsa ultrasonda görünür dedi. Ama korkuyorum yükselmezse diyeoff zaman geçmiyorrr
Ilk bebeğimi kaybettim ne yazıkki sağlıkla doğarsa ilk çocuğum olacak bu seferkiCuteMom evet sigara oyle.lanet bagimlilik.bende tamamen kesicem korktu gozum anlattiklarindan.tablo mantikli ama kim yapcak ben hic beceremem.bu ara ismim yagmur.ankarada yasiyorum.ogretmenim ben.sen?bide yasim 30
İnşallah hayırlı haberlerle gelırsın canım
Gozun aydın canım , ınsallah hayırlısıyla sonuna kadar gıtmek nasıp olur her bırımıze.
Ben henuz dr gıtmedım ve dun ogrendım , cumartesı gunu randevu aldım ama oradada kese gozukecegını sanmıyorum , 4+4 gunluk fılan oluyor anca kan testı yaptırılır hormon ıdrar tahlılı fılan bakılır sanırım. Ben suanda folıc asıt kullanıyorum bır adet, folic plus mı ne sız kac tane kullanıyorsunuz?
Ne guzel bi suru kisi ankarada :))BENDE MUHASEBECİYİM ANKARADA YAŞIYORUM :)
ANKARA DA Kİ ARKADAŞLAR HANGİ HASTANEYE GİDİYORLARNe guzel bi suru kisi ankarada :))
Yukselir yukselir. Zamanda gecer.ayrica bnmki 1000 in uzerindeydi ama kese bile gozukmedi.o yuzden buyuk beklentiye girmekızlar selam. Cuma günü kandaki beta hcg değerim 318 çıktı. Çarşamba doktor 1000 üstüne çıkarsa ultrasonda görünür dedi. Ama korkuyorum yükselmezse diyeoff zaman geçmiyorrr
Ben daha karar veremedimANKARA DA Kİ ARKADAŞLAR HANGİ HASTANEYE GİDİYORLAR
BEN BUGÜN MEDİCAL PARK A GİDECEĞİM PINAR HANIM VARMIŞ ORDABen daha karar veremedim
geçen hafta çarşamba günü değerim 78 di dış gebelik olma olasılığı yüksek dedi cuma 318 oldu gözümüz aydın dedi çarşamba ultrasonda görebiliriz dedi dün konuştum verdiği ilaçlardan biri baş dönmesi yaptı onu sormak için aradım değerin düşük kullansan iyi olur dedi :s aklım çok karıştıYukselir yukselir. Zamanda gecer.ayrica bnmki 1000 in uzerindeydi ama kese bile gozukmedi.o yuzden buyuk beklentiye girme
benim değerim düşük değil mi sana göre canımCANIM KORKMA BEN 27 SİNDE ÖLÇTÜRDÜM 1016 İDİ 30 UNDA 4704 OLDU KONTROLE BUGÜN GİDECEĞİM