2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
bir de kesinlikle memede uyumak istiyor çok kötü. 25 dk kdr emdi sonra bakınırken ağlamaya başladı eşmle fır döndük. Eşim tuttrdu meme ver meme ver alışmasn diye vermedim. 1 saat ağladı. Sonra dayanamadm verdm memeyi on dk da daldı. Beşiğe koyunca da uyandı. Kısır döngüdeyim sanki kapana kısıldım

canım beşiğe koyunca uyanma sorununu çözebildin mi napabiliriz acaba çok küçükler aslnda ama

Memede uyumaya mı alıştı tüh.Canım bir de bazı çocuklar refleks olarak emme hazlarını doyurmak isterler aç olduklarından değil,emzik denesen

Memede uyumaya mı alıştı tüh.Canım bir de bazı çocuklar refleks olarak emme hazlarını doyurmak isterler aç olduklarından değil,emzik denesen
denedim ama eşim alıyr ağzından çocuğu kandırıyomşm :)) kafayı yedik. Ama vericem emziği yoksa sütüm de azalacak çok dengesiz emiyor

canım beşiğe koyunca uyanma sorununu çözebildin mi napabiliriz acaba çok küçükler aslnda ama
Canım öncelikle gözün aydın olsun sana ve size size bir cözüm söyleyebilirim denemekte fayda olur yıkanmamiş badi ve bluzunuzu bebeğinize yakın tarafa koyarsanız kokunuzu hisseder ve beşikte uyumaya devam eder bende 2014 Eylül annesıyım

canım çarşafının üstüne bi gün giydiğim tişörtümü sersem olur mu ki

canım çarşafının üstüne bi gün giydiğim tişörtümü sersem olur mu ki
Olur canım benim şöyle de olur bebeğinin üzerine ört sonrada battaniyeni ört kokun daha yakın olur ben öyle yapmıştım 9 aylık ken yataga yatırdığım gibi uyanıyordu bende bır yerde okumuştum ve uyguladım faydasını görmüştüm insallah faydasını görürsün anliyorum sizi onlar uykudayken bizde kendi ihtiyacımızı yapıyoruz iş güç yani Allah yardımcınız olsun

Kizlar bide benim goguslerim cok kötü yara oldu napicaamm
Slm canım ben de 2015 kasım annediyim bende yaradan çok çektim çok paralar harcadım şifayı şu ilsç da buldum benimkiler kanyodu o derece nıpple nurtere arı resmi var üstünde al fua edersin doğal bi ilsç

Kızlar şarjım hemen bittiği için whatsapp grubundan ayrıldım. Lütfen burdanda irtibatı koparmayalım ayrılmayın arkadaşlar, ben fırsat buldukça yazacağım.
Buarada bizimki de devamlı memede enaz 1 saat emiyor. 2 3 saatte bir uyanıyor. Goguslerim çok acıdığı için göğüs kalkanı kullanıyorum.

annesi 2 3 saatte bir uyanmasi normal zaten acikiyo benimkide uykuya 45 dk da daliyo göğsümde daha once biraktirirsam uyumuyo malesef ki buyuk oglum bile diyo anne bu ne cok sut iciyo diye

annesi 2 3 saatte bir uyanmasi normal zaten acikiyo benimkide uykuya 45 dk da daliyo göğsümde daha once biraktirirsam uyumuyo malesef ki buyuk oglum bile diyo anne bu ne cok sut iciyo diye

Bizim de 2 saat uyuyunca uyandiriyoruz emmesi icin. Emmesi en az 1 saat surer. Sonrasinda uyumasi min. 1 saat. Derken tekrar uyanma saati. Offff

şu döngü beni mahvediyor zor uyuduğu için bizde sürekli kısır döngüdeyiz
bizimki sağolsun uykuyu sevmediği için zaten 3 saat uyanıl kalıyor kalkınca emziriyorum sonra oyalanmaca derken 3 saat geçiyor tekrar emziriyorum memede uyuyor şimdi 2 saati devirdik son yarım saat diyorum bazen 5 6 saat boyunca uyumuyor o zaman deliriyorum ama canı sağolsun yapacak birşey yok

Kızlar durup durup aglayasim geliyo benim.hem de mantıklı bi neden yokken. Eşim 10 günlük iznin ardından işe başlıyor,gitme diye günlerdir ağlıyorum. Eşim ve annem cok yardımcı oldular hep.çok şükür yolunda herşey ama içimden aglamak geliyor durduk yere.bunu yaşayan var mı? Hormonlar mi beni böyle yapti acaba

Meraba kızlar . bebisleriniz hayırlı uğurlu olsun Rabbim analı babalı büyütmek nasip etsin inslh
Biz bi buçuk aylik olduk şükür.
Bende sizin gibi 40 çıksın diye gün sayiyodum . zaman çabuk geçiyo
Bebisleri ikinan sıkınanlar için bebeğin makatina zeytinyağı ile hafif masaj iyi geliyo.gaz çıkarması kolaylasiyomus
Bizde ise yaradi
Emerken boğulur gibi oluyorsa kaslarının arasina masaj yapmak iyi geliyomus
Bi de uyurken kokunuza alıştıysa yikanmamis bi badinizi beşigé bebeğin koklayacagi şekilde koyarsaniz sizi yanında saniyomus
Inslh faydası olur sizlere .zamanla düzeliyo hersey biraz sabır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…