bir de kesinlikle memede uyumak istiyor çok kötü. 25 dk kdr emdi sonra bakınırken ağlamaya başladı eşmle fır döndük. Eşim tuttrdu meme ver meme ver alışmasn diye vermedim. 1 saat ağladı. Sonra dayanamadm verdm memeyi on dk da daldı. Beşiğe koyunca da uyandı. Kısır döngüdeyim sanki kapana kısıldımCanım en büyük sorunlardan biridir bu,bebekler anne kokusu alınca ve kucağa alınınca sarmalanmanın etkisiyle anne karnında gibi hisseder ve rahatlayıp uykuya dalar.Uykuya daldığında ayak topuğuna,hani baş parmağınla işaret parmağını birleştirip yuvarlak yaparsında fiske atarsın ya (anlatabildiysem) öyle yap fiske at iki kere,uyanır.Uyudukça tekrarlaman gerekir,ayrıca emzirmeden önce ışıkları aç,altını değiştir uyansın,sonra emzirmeye başla
canım beşiğe koyunca uyanma sorununu çözebildin mi napabiliriz acabaBenimki de öyle hep memede bırakamıyorum anında uyanıyor sakinleştiremiyorum. Kucagımda ise saatlerce uyuyabilir. Normal bence garibanlar karnımızdan çıktı dünyaya alışmaya çalışıyor, en güvenli yer kucagımız ve sıcaklığımız onlar için. Annem ve eşim olmasa napardım diye düşünüp aglıyorum. 5-6 saat uyuyorum ben de Allah yardımcımız olsun.
Memede uyumaya mı alıştı tüh.Canım bir de bazı çocuklar refleks olarak emme hazlarını doyurmak isterler aç olduklarından değil,emzik denesenbir de kesinlikle memede uyumak istiyor çok kötü. 25 dk kdr emdi sonra bakınırken ağlamaya başladı eşmle fır döndük. Eşim tuttrdu meme ver meme ver alışmasn diye vermedim. 1 saat ağladı. Sonra dayanamadm verdm memeyi on dk da daldı. Beşiğe koyunca da uyandı. Kısır döngüdeyim sanki kapana kısıldım
denedim ama eşim alıyr ağzından çocuğu kandırıyomşm :)) kafayı yedik. Ama vericem emziği yoksa sütüm de azalacak çok dengesiz emiyorMemede uyumaya mı alıştı tüh.Canım bir de bazı çocuklar refleks olarak emme hazlarını doyurmak isterler aç olduklarından değil,emzik denesen
Canım whatsapp kullanmıyorum ben :/yatıp kalkıp anneme dualar ediyorm anka. Canım whatsappa sende gel istersen sorunları paylaşıp rahatlamak güzel oluyor
tamam canım olsun sende buradan yaz ama yaz yani paylaşmadan insan bunalıyorCanım whatsapp kullanmıyorum ben :/
Yoksa coktaan gelirdim
Canım öncelikle gözün aydın olsun sana ve size size bir cözüm söyleyebilirim denemekte fayda olur yıkanmamiş badi ve bluzunuzu bebeğinize yakın tarafa koyarsanız kokunuzu hisseder ve beşikte uyumaya devam eder bende 2014 Eylül annesıyımcanım beşiğe koyunca uyanma sorununu çözebildin mi napabiliriz acabaçok küçükler aslnda ama
canım çarşafının üstüne bi gün giydiğim tişörtümü sersem olur mu kiCanım öncelikle gözün aydın olsun sana ve size size bir cözüm söyleyebilirim denemekte fayda olur yıkanmamiş badi ve bluzunuzu bebeğinize yakın tarafa koyarsanız kokunuzu hisseder ve beşikte uyumaya devam eder bende 2014 Eylül annesıyım
Olur canım benim şöyle de olur bebeğinin üzerine ört sonrada battaniyeni ört kokun daha yakın olur ben öyle yapmıştım 9 aylık ken yataga yatırdığım gibi uyanıyordu bende bır yerde okumuştum ve uyguladım faydasını görmüştüm insallah faydasını görürsün anliyorum sizi onlar uykudayken bizde kendi ihtiyacımızı yapıyoruz iş güç yani Allah yardımcınız olsuncanım çarşafının üstüne bi gün giydiğim tişörtümü sersem olur mu ki
Slm canım ben de 2015 kasım annediyim bende yaradan çok çektim çok paralar harcadım şifayı şu ilsç da buldum benimkiler kanyodu o derece nıpple nurtere arı resmi var üstünde al fua edersin doğal bi ilsçKizlar bide benim goguslerim cok kötü yara oldu napicaamm
annesi 2 3 saatte bir uyanmasi normal zaten acikiyo benimkide uykuya 45 dk da daliyo göğsümde daha once biraktirirsam uyumuyo malesef ki buyuk oglum bile diyo anne bu ne cok sut iciyo diyeKızlar şarjım hemen bittiği için whatsapp grubundan ayrıldım. Lütfen burdanda irtibatı koparmayalım ayrılmayın arkadaşlar, ben fırsat buldukça yazacağım.
Buarada bizimki de devamlı memede enaz 1 saat emiyor. 2 3 saatte bir uyanıyor. Goguslerim çok acıdığı için göğüs kalkanı kullanıyorum.
annesi 2 3 saatte bir uyanmasi normal zaten acikiyo benimkide uykuya 45 dk da daliyo göğsümde daha once biraktirirsam uyumuyo malesef ki buyuk oglum bile diyo anne bu ne cok sut iciyo diye
şu döngü beni mahvediyor zor uyuduğu için bizde sürekli kısır döngüdeyizBizim de 2 saat uyuyunca uyandiriyoruz emmesi icin. Emmesi en az 1 saat surer. Sonrasinda uyumasi min. 1 saat. Derken tekrar uyanma saati. Offff
bizimki sağolsun uykuyu sevmediği için zaten 3 saat uyanıl kalıyor kalkınca emziriyorum sonra oyalanmaca derken 3 saat geçiyor tekrar emziriyorum memede uyuyor şimdi 2 saati devirdik son yarım saat diyorum bazen 5 6 saat boyunca uyumuyor o zaman deliriyorum ama canı sağolsun yapacak birşey yokşu döngü beni mahvediyor zor uyuduğu için bizde sürekli kısır döngüdeyiz
hepsi ayni desene 8 den beri ugrasiyorum uyutmaya ama nafile icim bayildi uykusuzluktan artık böyle yatip 1 hafta kalkmadan uyuyasim varBizim de 2 saat uyuyunca uyandiriyoruz emmesi icin. Emmesi en az 1 saat surer. Sonrasinda uyumasi min. 1 saat. Derken tekrar uyanma saati. Offff