- 14 Mayıs 2014
- 447
- 104
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
NisanFRM canım doğum yaptın mı nasılsın
Canim bndede oyle oluyo ama arkasi yok bidaha olmuyo.. Bekleyio gorcez :)Kızlar günaydın iki gündür ishalim ve kasıklarıma adet olcam gibi ağrı oluyo hani adet olmadan önce yaşarız ya 39+3 üm artık gelir mi bebişim
Hadi yaa bende int.de okuyunca umutlanmıştım doğuma yakın ishal olunuyo diye beklemeye devam o zaman ĺCanim bndede oyle oluyo ama arkasi yok bidaha olmuyo.. Bekleyio gorcez :)
Tabi kisiden kisiye degisebilir suni sanci almak istemiyorum insallah kendiliginden gelir sancilar..Hadi yaa bende int.de okuyunca umutlanmıştım doğuma yakın ishal olunuyo diye beklemeye devam o zaman ĺ
İnşallah canım ben de kontroldeyim şuan bakalım dr ne diyecekTabi kisiden kisiye degisebilir suni sanci almak istemiyorum insallah kendiliginden gelir sancilar..
canım benim rabbim saglıkla kavustursun inşallahMerhaba
Henuz yapmadım normal doğum istiyorum bekliyorum,oğlan ın keyfi içerde iyi,yoksa bugun sezeryan veriyordu dr.
son haftalarım sıkıntılı geçiyor biraz bacak bel ağrıları yuruyemiyorum.cepten yatarak yazıyorum şuan.o yuzden yorumda yazamıyorum zor oluyor.
doğum yapan arkadaşlar allah analı babalı büyütsün şükür kurtardınız,ilk 3 ay sıkıntılıymış sağlıklı iyi olsunlarda geçer zaman allahın izniyle.
gaz için, ısıtılmş kiraz veya üzüm çekirdeği iyi diyorlar,bebek malzemesi satılan yerlerde bulunuyor.Birde adaçayı için,bebeğin ayak altınıda adaçayı veya elma yağı ile masaj yapın diyorlar.
göz şaşılığı ise normal odaklanmaya alışıyorlar.Yatağında 20-30cm yakınına siyah beyaz şekili kartlar koyun satılıyorda bunlar odaklanma egsersizi oluyor hemde sakinleştiriyormuş.
Doğurdugumda inşallah haberdar ederim edicem sizi
canım benim oğlum tam bir kolik bebek bizim doktorumuz zeytinyağını önerdi :) mamasına 1 çay kasığı kadar sızma soğuk sıkım zeytinyagı katıyorum... doktor günde 8 defaya kadar da verebilirsin dedi... çok şükür gazını artık kendiliğinden ya da hafif bir masajla cıkarabiliyor oğlum... bi de biogia nın yanında zinco damla kullanıyorum cok iyi geliyor içeriğinde dereotu yagı ve kimyon var... istersen onu da doktoruna sor... ben de rezene içiyorum...bunları da yapıyorm gerçekten iyi geliyor. Ayaklarına sürekli masaj yapıyorm. Yine de tamamen oh geçti dedirten bi yöntem yok
canım cok ustuste giydirip aşırı sıcak mı tutuyorsun... çünkü ben de aynısını yaptım oğlum isilik oldu...doktor da bi krem verdi azaldı bayağı,bi de çok kat kat giydirme dedi canım... istersen bi doktora göster canım belki baska bişeydendir...Kızlar bebegimin poposunda kırmızı sivilce gibi şeyler cıktı nedendır acaba
Guzel haberlerini bekliyorum :)İnşallah canım ben de kontroldeyim şuan bakalım dr ne diyecek
bende aynı senin durumundayım annemin evi onbeş dk mesafede ama bırakmıyorum bende kalıyor. Sağolsun ev işlerimş yapıyor misafiri ağırlıyor gece bebişimle ilgilenyor bende dinlenme fırsatı buluyorm. Benimde hiç bırakasım gelmiyor :) bebeğimle de alışıyoruz kolik olsak da :) tekrar doktora gideceğiz bakalımKızlar nasılsınız
Biz iyiyiz şükür birbirimize alışma süreci devam ediyor annem şükür hala yanımda hiçte bırakasım yok en azından rahat dinleniyorum annem sağolsun çok yardımcı bana
Sizlerde iyisinizdir inşallah
çok sağol tavsiyelerin için zeytinyağı üç güne bi veriyodum sütümü sağıp ona karıştırıyodm ama hep mi versem ki yani her gün. Doktora tekrar gidicem ztn başka bi damla ya da şurup isticem. Masaj yapıyorm hep rahatlatıyor gerçekten. Aynı şekilde ılık duş almakta çok rahatlatıyorcanım benim oğlum tam bir kolik bebek bizim doktorumuz zeytinyağını önerdi :) mamasına 1 çay kasığı kadar sızma soğuk sıkım zeytinyagı katıyorum... doktor günde 8 defaya kadar da verebilirsin dedi... çok şükür gazını artık kendiliğinden ya da hafif bir masajla cıkarabiliyor oğlum... bi de biogia nın yanında zinco damla kullanıyorum cok iyi geliyor içeriğinde dereotu yagı ve kimyon var... istersen onu da doktoruna sor... ben de rezene içiyorum...
Kızlar kontrolden geldim çatı muayenem yapıldı normal dedi yarım parmak açılman var dedi daha sonra tuvalete gittim kanamam olmuş bence bu hafta içi doğar dedi dr.a sordum kanamam var dedim zorlamadım ama artarsa gel dedi şimdi evdeyim az az kırmızı iç çamaşırımda devam ediyo az canım yanmıştı ama nişanım olabilir mi acaba
Youtube da elektrik supurge sesi var, o mucize ama aliskanlik yapior, benimki kapattigimda uyanmaya baslayinca kestim mecbutdenedim fön manası değil de beyaz gürültü diye bi ses yapmışlar youtubeta var onun biraz faydası oluyor beş on dk susuyor